Česnek
- bastardtraktor
Re: Česnek
Letos poprvé mi všechny v listopadu zasázený česneky vzešly i tady těch 600 m/ n mořem.
Zdá se, že je sucho, mělo pršet, nepršelo. Mám to zalejt ? A čím česnek hnojit ?
Jak okopávat, aby se mu neublížilo. Jen mezi řádky, nebo i mezi čeneky uvnizř řádku ?
Zdá se, že je sucho, mělo pršet, nepršelo. Mám to zalejt ? A čím česnek hnojit ?
Jak okopávat, aby se mu neublížilo. Jen mezi řádky, nebo i mezi čeneky uvnizř řádku ?
ooooooooooooo
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Hnojeni cesneku http://www.k-cesnek.cz/pestovani.php#hnojeni
Hnojim dle navodu. Cererit pred sazenim, Lav nebo Lad pri vegetaci
Hnojim dle navodu. Cererit pred sazenim, Lav nebo Lad pri vegetaci
Vladimíre,už několikrát jsem se tě chtěl zeptat,koho vlastně máš na ty relaxační cviky kolem těch zelených věcí?
Já sice skoro na všechno mám taky stroje,ale ve finále min.50 procent dělám ručně sám.Prý mám řeči,nic mi není dost dobré.......tak že urob si sám.Až vyrostu ,tak si koupím nějakého drona s motykou.
Já sice skoro na všechno mám taky stroje,ale ve finále min.50 procent dělám ručně sám.Prý mám řeči,nic mi není dost dobré.......tak že urob si sám.Až vyrostu ,tak si koupím nějakého drona s motykou.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
- Marek805805
- Kontaktovat uživatele:
...víš jak se to říká : "Sám si vařím , sám si peru , že se na to nevys..." Mamina ani neví , co na zahradě roste a jen se diví , odkud to pořád tahám a kde jsem pořád zašitý...JARDY píše:Vladimíre,už několikrát jsem se tě chtěl zeptat,koho vlastně máš na ty relaxační cviky kolem těch zelených věcí?
To ho máš ešte pekný zelený môj je už úplne suchý.
- fidel12
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, co máš za odrůdu . Já mám Lukan a Záhorský ll a mají ještě 6 suknic . Tak nevím , měl by se sklízet okolo 10.7. , zatím to nevypadá .
Zetor 7011
Land Rover Discovery II Td5
Land Rover Discovery II Td5
...odrůda neznámá , kdysi jsem si ho namnožil z pacibulek...