UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Jak jsem předpokládal dnešek byl nudnej.Ráno jsem sundal zámek
A pak už jen otevřít
Zavřít
A popojet
Po dvou hodinách
Mezi tím kolega zasázel paseku co jsem včera uklidil
Po čtyřech hodinách
Výš mě to nešlo
Po pěti hodinách
A pak už jen otevřít
Zavřít
A popojet
Po dvou hodinách
Mezi tím kolega zasázel paseku co jsem včera uklidil
Po čtyřech hodinách
Výš mě to nešlo
Po pěti hodinách
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
-
neni to žeriku tvoje lkt,tomu šoferovy by bylo lepši domluvit driv než bude pozdě
https://www.youtube.com/watch?v=q-Eia6Vvb2I
-
- Kontaktovat uživatele:
netřeba domlouvat LKT není moje....pepikorliklocal píše:neni to žeriku tvoje lkt,tomu šoferovy by bylo lepši domluvit driv než bude pozdě
-
tak to jo ale mas taky takovyhle nadupany lkt aspon dysi tu naka fotka byla
Totální kokot
Co k tomu říct více???
Ale dobré vidět, že toho LKT snese docela dost, než se kulne.
Co k tomu říct více???
Ale dobré vidět, že toho LKT snese docela dost, než se kulne.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
- Kontaktovat uživatele:
je možne že mam to ja posoudit nemužupepikorliklocal píše:tak to jo ale mas taky takovyhle nadupany lkt aspon dysi tu naka fotka byla
-
Tot mas pravdu Sniper ja se dostat do takovy situace tak uz barvim jak bláto
Parto z lesa, uz jste nekdo byl na stk s ukt? Zacalo bejt docela veselo... mrize na oknech bez homologace dolu, podvazani traktoru bez homologace dolu, navijak bez homologace dolu, rampovac bez stitku dolu, s otocenejma prednima pneu tam ani nema cenu jezdit, je na nich sipka smer otaceni. Zakryti svetel, zrcatek pouze s homologacni znackou, jakekoliv pridavne svetlo pouze homologovane. V podstate vas sestrelej ze silnic, protoze na vse musi bejt papir, cokoliv je bez homologace tam nesmi bejt... Technici to nenechaj projit, jakejkoliv pruser pujde za nima, pac fotky...
Traktory zemedelcu s celnim nakladacem zacinaj jezdit bez lzice, tu si vezou na voze za sebou, protoze maloktera lzice ma vyrobni stitek a homologaci a tim padem nesmi na silnici.
Nevim kam tohle vsechno speje...
Traktory zemedelcu s celnim nakladacem zacinaj jezdit bez lzice, tu si vezou na voze za sebou, protoze maloktera lzice ma vyrobni stitek a homologaci a tim padem nesmi na silnici.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Speje to doShrek píše:Parto z lesa, uz jste nekdo byl na stk s ukt? Zacalo bejt docela veselo... mrize na oknech bez homologace dolu, podvazani traktoru bez homologace dolu, navijak bez homologace dolu, rampovac bez stitku dolu, s otocenejma prednima pneu tam ani nema cenu jezdit, je na nich sipka smer otaceni. Zakryti svetel, zrcatek pouze s homologacni znackou, jakekoliv pridavne svetlo pouze homologovane. V podstate vas sestrelej ze silnic, protoze na vse musi bejt papir, cokoliv je bez homologace tam nesmi bejt... Technici to nenechaj projit, jakejkoliv pruser pujde za nima, pac fotky...
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
U nas je to tak uz davno. Ked to nemas zapisane v TP ako lesnu nadstavbu tak dolu s traktora. U nas uz drbu aj za origo predny trojbod od vyroby namontovany na traktoroch Horal system. A uz som pocul ze drbu aj za zadny trojbod (dolne ramena+ treti bod). Chcu aby aj to bolo zapisane v TP, aj ked to neni klasicke tazne zariadenie
Nechci sem hochům tahat STK, ale tak když je napsaný zemědělský traktor, tak snad zadní drojbod je součást traktoru, ne?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod