6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
-
Re: 6945 s Klenovca
Asi jde o zvyk, ale poprvé jsem na podobném kopečku odmítl jet (takový svah u řeky) no a další roky jsem jezdil jako nic. Jen já jsem jezdil s 4,6m neseným nahrabovačem. Už toho horala u vás někdo položil? Jinak se budu opakovat s ostatními, moc krásná krajina. Měl jsem tu čest kousek od tebe cca před 9roky přejít celé Nízké Tatry z Telgártu do Donoval a dodnes na to vzpomínám. Nejhorší byl první den výstup na Kralovu Holu, pak nádhera a zas jen nádhera. No a za 2roky poté vše okolo stezky prý lehlo vychřicí.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
U nas sa uz v minulosti polozilo horalov niekolko. Naposledy to chlap uz nerozdychal.
Tak to už hádam budete mať všetko porobené? V tom vaku je močovina na prihnojovanie?
Ano.
když jsem kdysi dávno jezdil na statku u šumperka, tak v rostlince bylo skoro pravidlo,že každý rok se někdo při senách skutálel.Nebylo ale tím, že by se převrátil, jezdili zásadně hore-dole kopcom ale stávalo se, že z kopce jim vypadla rychlost a měli smolíka.Pak už jen skákali z kabiny.
Tak u nas to zase nastastie neni tak casto.
Zaujímavo upravený ROTAX. Z čoho je prosím ťa ten vzduchový filter? Ďakujem.
Origo filter neni stavany na polny prach, tak je tam filter s motora MT-8 dvojvalca diesela. Len som ho kus upravil.
parádní fotky ta krajina u vás je parádní ale dělat bych tam nechtěl já ty kotáry nemám moc v lásce ale je to asi dost o zvyku no
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand