MITSUBISHI MT-1801 D
Moderátor: DYK
Re: MITSUBISHI MT-1801 D
buď máš mokrou spojku a pak jsou to vypušťáky.
Nebo klasickou jako mám třeba já. Také tam mám šroub. Podle mě, je to odkalovací šroub, když to japonec utopí v blatě..
Nebo klasickou jako mám třeba já. Také tam mám šroub. Podle mě, je to odkalovací šroub, když to japonec utopí v blatě..
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Asi mas pravdu lebo ked som jeden dal von tak na spodku skrutky bol prach cierny ako nabruseny z lamely len ja som bol na tom ze mam mokru spojku sakra
Nevím,jestli to dělám správně,ale odpovídal jsem Ti na Tvoje otázky v mém příspěvku.Kdyžtak napište
ano ja uz pisem aj tu aj Mitsubishi MTE2000D sorry
Jinak máme dost podobné traktory. S tím mot.olejem jsem to taky řešil. Dvakrát jsem motor propláchnul přípavkem,vždycky pak nový olej a filtr.Dávám polosyntetiku a taky se mi zdá,že je brzy černý a to ho měním do 50Mt,protože asi tolik najedu za rok.
Nazdar chalani no dlhsie som tu nebol ale zase mam cas a prisiel som z teoriou ohladom mojho ovladania hydraulickeho valca na ramene kedze mi ta elektronika blbne tak som rozmyslal ze to elektro-magneticke nastavovanie vyberiem von a ten vyvod z hydrauliky prepojim na klasicke packove ovladanie a zneho hadice do valca na ramene.myslite zeby to slo?prilozim aj ilustracnu foto toho packoveho ovladania aby sme sa pochopili
Nieco take mam na mysli
Proč to tak komplikovat.Ta elektronika ovládá elektroventil,stačí elektroniku odpojit a dát tam jenom vypínač.Mám sice MTE 2000 D,myslím ale že to bude stejné i u jiných typů.Elektroventil by měl být na pravé straně nad portálem zadního kola.
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/
Cau dik za radu nemas nejaku foto alebo lepsi opis tej tvojej varianty riesenie mojho problemu nejak som to az tak nepochopil dik
Už to v traktůrku nemám,fotit tedy není co.Je to ale jednoduché,odpojíš kabely z elektroventilu,vyzkoušíš který ovládá kterou cívku pro směr výsuvu pístnice a napojíš na kolébkový přepínač,můžeš použít i původní přepínač na blatníku po odpojení elektroniky.Kterýkoliv elektrikář ti to přepojí za 20 minut.
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/
Dakujem za radu skusim to a potom dam vediet zatim
Caute este by som mal dotaz minuly vikend som tahal trosku tazsie stromy a zistil som ze ked som bol na rovnom sipkom povrchu tak mi presmykovali iba 3 kolesa pri zapnutom prednom nahone prave predne koleso z pohladu sofera malo snahu sa pretacat tiez ale iba sekavo v naprave mi nic nebucha ani neskripe pri jazde ale neviem ci to nebude chytnute lozisko v planete alebo take nieco musim to zavcasu rozobrat dakujem za postrehy Peter