Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
taky jsem stál před touto volbou,koupil jsem traktor s výkonem 16 kobylek a také s tím, že jenom na ježdění okolo komína, odvézt dřevo z lesa, nebo mulčovač.
a časem člověk zjistí, že výkon by měl být někde okolo 20 kobylek,aby mohl jezdit s nářadím trochu rychleji.
a časem člověk zjistí, že výkon by měl být někde okolo 20 kobylek,aby mohl jezdit s nářadím trochu rychleji.
Hmm, to isté povedal aj môj sused a ten má 18HP....
Ale 20HP traktory vážia viac ako 1/2 tony a ked s tým budem chodiť po trávniku
nebudú kolajnice?
Ale 20HP traktory vážia viac ako 1/2 tony a ked s tým budem chodiť po trávniku
nebudú kolajnice?
Stano,Stano H píše:Chlapi pátram po nejakej peknej mašine a narazil som natoto:
http://www.mancini-macchine.com/tractors-stock
doprava na slovensko by bola 400euro, ja by som tam išiel osobne,
keby niekto mal záujem delili by sme sa, zaujal ma tento stroj:
http://www.mancini-macchine.com/tractor ... bota-b1410
čo poviete? dúfam že nerobím reklamu
cesta tam je 1700km písali mi že doprava stojí cca 400euro.
myslim ze to budou podvodnici, urcite po tobe budou chtit zaplatit dopravu predem.
Kdyz tam pojedes tak tam zadnou firmu nenajdes.
Ty ceny jsou podezrele nizko, ale mohu se mylit.
Ja takto chtel kupovat bagr z Anglie, perfektni komunikace, akorat to byli podvodnici z ceska, nastesti me to kamos proveril primo v Anglii, zadna firma na udavane adrese nebyla.
Hinomoto N 239D
Shibaura P155F
Shibaura P155F
- frantamrazik
Pekné Čumím kolko to utiahne.
Tie valce cez ktore ide lano maš na ložisku alebo kov na kov, aký majú priemer nemáš fotku z druhej strany.
Tie valce cez ktore ide lano maš na ložisku alebo kov na kov, aký majú priemer nemáš fotku z druhej strany.
- frantamrazik
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ty stránky už neexistujou, a hostovaný byly v Rusku, takže na 100% podvod! Anglická firma by měla web hostovanej v AngliiFrantaK píše:Stano,Stano H píše:Chlapi pátram po nejakej peknej mašine a narazil som natoto:
http://www.mancini-macchine.com/tractors-stock
doprava na slovensko by bola 400euro, ja by som tam išiel osobne,
keby niekto mal záujem delili by sme sa, zaujal ma tento stroj:
http://www.mancini-macchine.com/tractor ... bota-b1410
čo poviete? dúfam že nerobím reklamu
cesta tam je 1700km písali mi že doprava stojí cca 400euro.
myslim ze to budou podvodnici, urcite po tobe budou chtit zaplatit dopravu predem.
Kdyz tam pojedes tak tam zadnou firmu nenajdes.
Ty ceny jsou podezrele nizko, ale mohu se mylit.
Ja takto chtel kupovat bagr z Anglie, perfektni komunikace, akorat to byli podvodnici z ceska, nastesti me to kamos proveril primo v Anglii, zadna firma na udavane adrese nebyla.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Ahojte,
bol by som rád, keby ste sa podelili o skúsenosti a poradili, či kúpiť zadné pneu na Kubotu B6000 pneu Bridgestone alebo BKT (vpredu mám Mitas). Najnižšia cena BKT je cca 77 eur a Bridgestone cca 102 eur.
V tomto prípade ma skôr zaujíma kvalita alebo prípadne pomer kvalita a cena.
Ďakujem
bol by som rád, keby ste sa podelili o skúsenosti a poradili, či kúpiť zadné pneu na Kubotu B6000 pneu Bridgestone alebo BKT (vpredu mám Mitas). Najnižšia cena BKT je cca 77 eur a Bridgestone cca 102 eur.
V tomto prípade ma skôr zaujíma kvalita alebo prípadne pomer kvalita a cena.
Ďakujem
Zdravím. Začal jsem koukat po nějakém malotraktoru a potřeboval bych trochu poradit a ujasnit pár otázek. Potřebuji navýšit výkon, protože chudák stávající Varina se už moc trápí. Jde mě defakto jen a pouze o dovoz dřeva z lesa. Pole zvládá Varina v klidu a i nadále bude, ale lesy mám v okolí 2-3km a naprostej kopec kam se podíváš, takže do lesa to jde, z lesa je to problém s troškou dřeva a ještě strašně pomale, protože to 2 neutáhne.
Zajímalo by mě jestli nějaká ta Kubota baj očko B6001, B7001, nebo třeba B1400 by mohli tento terén s nějakou rozumnou vlečkou zvládnout, nebo od toho chci moc? Koukal jsem, že jsou ty traktory hodně uzký, ale když tam doteď jezdila Varina, která je obdobně úzká, tak tam problém asi nebude. Spíš nejsem si jistej jestli bych si tímto nějak zásadně polepšil, nebo ne.
Co jsem koukal řada B6001(B7001) je o dost lehčí než třeba ta B1400, ale motorově už ten rozdíl není tak markantní, takže by to snad mělo jít v pohodě dotížit ne?
Uvítám jakékoliv připomínky, protože ceny jsou poměrně vysoké a nechtěl bych být po koupi zklamanej. 4x4 je pro mě mnohem větší lákadlo, než třeba nějakej zetor 30tka.
Díky za jakékoliv odpovědi.
Zajímalo by mě jestli nějaká ta Kubota baj očko B6001, B7001, nebo třeba B1400 by mohli tento terén s nějakou rozumnou vlečkou zvládnout, nebo od toho chci moc? Koukal jsem, že jsou ty traktory hodně uzký, ale když tam doteď jezdila Varina, která je obdobně úzká, tak tam problém asi nebude. Spíš nejsem si jistej jestli bych si tímto nějak zásadně polepšil, nebo ne.
Co jsem koukal řada B6001(B7001) je o dost lehčí než třeba ta B1400, ale motorově už ten rozdíl není tak markantní, takže by to snad mělo jít v pohodě dotížit ne?
Uvítám jakékoliv připomínky, protože ceny jsou poměrně vysoké a nechtěl bych být po koupi zklamanej. 4x4 je pro mě mnohem větší lákadlo, než třeba nějakej zetor 30tka.
Díky za jakékoliv odpovědi.
Pokud myslíš takové fůrky co mám já v mém profilu - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=64381
tak bez problémů i bez závaží to jsem s tím jel asi 2km z toho 0,5km po polní cestě s pěkným sklonem. S 4x4.
tak bez problémů i bez závaží to jsem s tím jel asi 2km z toho 0,5km po polní cestě s pěkným sklonem. S 4x4.
- frantamrazik
Mám 7001 a v tahu nejni problém,spíš mám trochu strach když jedu z kopce na nezpevněném povrchu a pak ještě do zatáčky.Tak trochu vím co udělá přeložená kára nebo vlek i s větším traktorem,kdysi jsem jezdil s traktorem v JZD a o horký chvilky nebyla v lese,na loukách nebo polích nouze.Asi největší problém je to ubrzdit,hodně snese motor až jsem se divil ale pak už nic nezbývá.Na brzdy co má traktůrek bych nespoléhal jedině mít na káře aspoň funkční nájezdovou brzdu,protože tyto traktůrky nemají komresor.
- frantamrazik
Ono spíš mě zajímá co na to říká do kopce a taky jak to s tím pak jede? Utáhne to při nějaké solidní rychlosti? Ohledně brzd je mě to jasné a to bych musel nějak dořešit.
Představa je naložit a utáhnout aspoň 3-4m dřeva. Což je o polovinu víc než vozí Varina a ta vezme cca 2m nařezaného.
Koukám že to je ta B7000. Nějaké postřehy, či spíš kdyby jste se rozhodovali nehledě na cenu vzali by jste B7000, nebo B7001? Předpokládám, že rozdílnej je jen ten motor ne? A tím pádem rozdíl mezi dvouválcem a tříválcem je nějak podstatnej, krom trochu většího výkonu?
Představa je naložit a utáhnout aspoň 3-4m dřeva. Což je o polovinu víc než vozí Varina a ta vezme cca 2m nařezaného.
Koukám že to je ta B7000. Nějaké postřehy, či spíš kdyby jste se rozhodovali nehledě na cenu vzali by jste B7000, nebo B7001? Předpokládám, že rozdílnej je jen ten motor ne? A tím pádem rozdíl mezi dvouválcem a tříválcem je nějak podstatnej, krom trochu většího výkonu?
To vážně nikdo nic? To s tím nikdo nic netahá a jen oře, nebo rotavátoruje?
osobně bych šel do B1400/1500/1600
ano, je tu několik spokojených uživatelů B5000/6000/7000 ale podle mě jsou to mnohdy už příliš staré stroje pro reálný provoz a na opravdovou práci, pokud člověk teda nenarazí na opravdu kvalitní kousek anebo nevěnuje usílí přivedení stroje do slušného stavu
ano, je tu několik spokojených uživatelů B5000/6000/7000 ale podle mě jsou to mnohdy už příliš staré stroje pro reálný provoz a na opravdovou práci, pokud člověk teda nenarazí na opravdu kvalitní kousek anebo nevěnuje usílí přivedení stroje do slušného stavu