6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
Preto to tam mam tak rád
- zetorak jirka
Pěkný obrázky Pavle, Kokám že nejezdíš na prázdno, tak to má být. Jen to ruční skládání by mi nešlo pod fousy, ale někdy to jináč nejde. Ten pohled na ty kopečky okolo je skvělej.
Ono je to horsie s tym nakladanim. Hnoj dole uz lahko postahujeme ked sa otvoria bocnice a vlek stoji nad polickom nakloneny. S foto sa to nezda ale je to dost naklonene.
Ahoj Pavle mam par otazek ohledně výměně gufer na pedalove hřídeli 6911.Jde to bez oddělání vzduchojemu a musí se vypustit olej?
Vzduchojem musi dole a aj olej musis vypustit. Na pravej strane musi ist dole konzola hlavnych brzdovych valcov s pravym pedalom tiez dole. Je toho celkom dost. Pri vymene gufier nezabudni na dva O-kruzky na lavej strane tyce.
Ja chci jen na straně spojky takze vypustim olej a oddelam vzduchojem.Na okroužky myslím.Trošku to tam proliná tak to musím udělat,jdu na STK.
Tak potom len vzduchojem dole a vypustit olej. Ono je to tam za tym vzduchojemom dost tesno a musis stiahnut dole tiahlo rucnej brzdy (pozor na klinok) spojkovy pedal, a packu brzdicky.
Jo díky
-
Pavle to popraskané listí je na čem, nějaká liazka? Jistě se to nestalo najednou, nevšimli si, že to mají popraskaný?
Tie pera som menil na Avii 31. Ono tam uz bol davno prasknuty pomocny list. Hlavny drzal. Potom praskol dalsi list s dolnych pomocnych a uz to islo naraz. V sobotu som vymenil na obydvoch stranach nove komplet pera. Opravovat aviu neni robota. Je to JE.A.KA!
pekny hs ty si bol na nom ?
Ano, je to moj sluzobny voz, Teraz chodim na nom smykovat luky.