Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
Díky za info. Nějak to proberu se švagrem.
Ale v případě jaké poloosy není co probírat. Probrat se dá jen jestli do toho jít nebo ne a nebo si počkat, až se dvoutaktní DSK 317 objeví na stránkách v bazaru. Ono už je na čase trošku eliminovat ty překupníky a spekulanty z Loun apod. Kdyby těch nebylo, měl by každý kdo chce bazarovou Vari či Terru za úplně jiný peníze a jetý stroj by cenově nezrál jako víno. Stokrát jsem to zde již psal, že lidi kupují jeté díly sestav dráž, než to stálo tehdy nový, ale je to marný, je to marný je to marný.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Ahoj. Ony se ty T20 zase už vyrábějí? Já myslel že už se dávno přestaly vyrábět.Proximák píše:Kupoval jsem od jednoho pána T-20/SA takže čtyřtaktní verzi. Pan měl dvoutakt a ta převodovka s tím nebyla použitelná. Koupil si DSK-317 a je spokojen. Víc nevím
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Novou né, použitou někde jsem tu dával fotku, rok výroby 2003.
Dyku, nechci se hádat ale pod objednávacím číslem 3710ND je celej komplet závaží i s těmi malými
Dyku, nechci se hádat ale pod objednávacím číslem 3710ND je celej komplet závaží i s těmi malými
Jo, máš pravdu, zase jsem jenom "myslel" a díval se kam jsem neměl a zapomněl na sady. http://katalognd.vari.cz/bzn-002/produkt-4395/
Když už jsme nakousli ty poloosy, na T-20 můžu dát ty z DSK nebo ne? U T20A to bude jak?
Aby si někdo nemyslel že se jen flákám a nakupuji tak přikládám nějaký aktuality z dneška.
Z opičárny co byla k T-20tce jsem vytvořil opět použitelnej závěs abych měl do čeho zapřáhnout radličku. Jako vzor posloužil závěs co mám na DSK-317.
O víkendu přibylo závaží do kol co byly k T-20 tak jsem je obrousil a dávám je do barvy
Z opičárny co byla k T-20tce jsem vytvořil opět použitelnej závěs abych měl do čeho zapřáhnout radličku. Jako vzor posloužil závěs co mám na DSK-317.
O víkendu přibylo závaží do kol co byly k T-20 tak jsem je obrousil a dávám je do barvy
Dneska pracovní den s Vari
Nejdříve vyčesávání trávníku OPčkem. Je to výborný pomocník, už se těším na sena
DSK-317 dostala nová kola a poloosy. Nečekal jsem ale je to hrozně znát oproti těm starým. A taky už malotraktor netáhne do strany Jen začalo zlobit řazení a občas se z převodovky ozývají divné zvuky, nemáte s tím někdo zkušenosti rozborka mě zřejmě nemine
Další pomocník, není od Vari ale spokojenost je s ním taky velká
Babička chtěla připravit zahrádku, takže první test pro T-20SA. Musím říct že je to neskutečný rozdíl, teď je to bombový stačí dva průjezdy a půda je dokonale připravena. Nejdřív na jedničku a pak tam lupnu dvojku a hlína lítá skoro až na motor, budu muset sehnat kryty.
Při úklidu věcí k Vari jsem našel tuhle řadičku. Podle všeho to je tovární výroba, byla u toho účtenka. Neví někdo víc? Jestli je to třeba přímo od Vari?
Takže dnes úspěšný den až na to že začala zlobit ta DSK ale už na to má věk, 23 let věrný služby a za tu dobu nikdy nezklamala
Honda byla v servise a je to těď paráda s ní dělat. Chytá na první zatáhnutí a pocitově tahá jako když byla nová. Karbec byl na ultrazvuku a zbytek seřízen. Ještě jí koupím nový filtr, když ho mají v Agrozetu v akci
Nejdříve vyčesávání trávníku OPčkem. Je to výborný pomocník, už se těším na sena
DSK-317 dostala nová kola a poloosy. Nečekal jsem ale je to hrozně znát oproti těm starým. A taky už malotraktor netáhne do strany Jen začalo zlobit řazení a občas se z převodovky ozývají divné zvuky, nemáte s tím někdo zkušenosti rozborka mě zřejmě nemine
Další pomocník, není od Vari ale spokojenost je s ním taky velká
Babička chtěla připravit zahrádku, takže první test pro T-20SA. Musím říct že je to neskutečný rozdíl, teď je to bombový stačí dva průjezdy a půda je dokonale připravena. Nejdřív na jedničku a pak tam lupnu dvojku a hlína lítá skoro až na motor, budu muset sehnat kryty.
Při úklidu věcí k Vari jsem našel tuhle řadičku. Podle všeho to je tovární výroba, byla u toho účtenka. Neví někdo víc? Jestli je to třeba přímo od Vari?
Takže dnes úspěšný den až na to že začala zlobit ta DSK ale už na to má věk, 23 let věrný služby a za tu dobu nikdy nezklamala
Honda byla v servise a je to těď paráda s ní dělat. Chytá na první zatáhnutí a pocitově tahá jako když byla nová. Karbec byl na ultrazvuku a zbytek seřízen. Ještě jí koupím nový filtr, když ho mají v Agrozetu v akci
To řazení je "tovární" výroba, ale ne přímo od Vari. To je ještě z dob dřívějších a vyráběla to nějaká kovovýroba. Dneska už to není ani jak na ty řídítka přidělat. Jsou problémy s předpisama a tak kdo si to nějak udělá - budiž, ale jako "originální" příslušenství apod neexistuje. Dávalo se to na řídítka Terra pod ty dva šrouby na středu.
-
- Kontaktovat uživatele:
To řazení vypadá zajímavě. Akorát z těhle vehemntů mám trochu obavy, aby řazení prostřednictvím takového táhla bylo kultivované.
Používala to spousta lidí a řazení bylo kultivované přímo úměrně obsluze.
-
- Kontaktovat uživatele:
to máte asi pravdu. Já si nějak ve svých podmínkách nedovedu představit tohle užívat. Často přehazuju motor na malou převodovku. Druhýho Jikova jsem ještě nesložil.. a zatím to není nijak v plánu.
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Řazení předělávám mnohem jednodušším způsobem, místo toho šroubu používám kloubek a na řídítka přivařím držák, při výměně motoru se jen vyhákne z řídítek, nebo i z koubku a tyčka je volná. Kdyby někdo chtěl, tak mu to nafotím a pošlu na mejla, neboť sem dávat fotky je akce pro vysokoškoláka a já su jen maturant.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
Eliminovat ty prekupniky a spekulanty z Loun, dobre receno. Uz jsem na toho chlapika narazil, kdyz jsem od nej chtel koupit zavazi do kola na TJcko. Predrazeny jak svina, tak jsem mu naspal, ze za tu cenu mu tam ta litina shnije.DYK píše:Ale v případě jaké poloosy není co probírat. Probrat se dá jen jestli do toho jít nebo ne a nebo si počkat, až se dvoutaktní DSK 317 objeví na stránkách v bazaru. Ono už je na čase trošku eliminovat ty překupníky a spekulanty z Loun apod. Kdyby těch nebylo, měl by každý kdo chce bazarovou Vari či Terru za úplně jiný peníze a jetý stroj by cenově nezrál jako víno. Stokrát jsem to zde již psal, že lidi kupují jeté díly sestav dráž, než to stálo tehdy nový, ale je to marný, je to marný je to marný.