DYK píše:Jak toto zavěšení funguje při zatočení traktoru? Kde se to kompenzuje?
funguje to tak ze kdyz zatocim tak me ten rosic nabehne za traktor a tudiz kopiruje stopu traktoru
tady sem nasel video je to obdobny system s tim ze ja to mam v savlich a ne v zavesu https://www.youtube.com/watch?v=B8m3Qo25azA
Jo aha, v těch ramenech to postřikovač žene "ven" ze ztáčky podél toho svislého čepu a tím to jako by "nadchází" a tím to kopíruje stopu traktoru. Je to pro někoho asi divný, ale já to pochopil!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
DYK píše:Jo aha, v těch ramenech to postřikovač žene "ven" ze ztáčky podél toho svislého čepu a tím to jako by "nadchází" a tím to kopíruje stopu traktoru. Je to pro někoho asi divný, ale já to pochopil!!!
Mám strach, že na ten zatláčeč bude třicetřicítka přes předek lehká. Máš na devadesát pětce taky přední TBZ, abys to v případě potřeby přehodil?
Nechci tě poučovat, zkušeností se zatláčením máš dost, ale jen dva postřehy... děláme hlubokou orbu do metru a musíme zatláčet až druhý rok, protože takhle tam ty sloupky nedržely. Naopak ten druhý rok v některých bývá problém s dotlačením posledních 5-10 cm. No a protože jsem udělal tu chybu, jak jsem nahříval plastové sloupky, tak se teď lámou. Takže zatláčíme do deset let rostlé půdy a to je teprve pecka, taktor je imrvere na dvou kolech a někdy to ani na těch sedmdesát čísel nedotlačíme.
Soused ma na solarisu ten zatlacec vepredu a zatlaci s tim vsechno ja mam v planu tam jeste domontovat drzak a nahazet tam kanystry co jsem mel na zetoru vepredu tak uvidime pokud by to neslo tak si svarim drzak mezi kola a tam uz to bude urcite v pohode a pokud me neco neslo zatlacit coz se me stalo akorat na sluzbach kde vinar menil dvacet let stare drevene sloupky za pozink, vozim si sebou benzinovy vrtak tak jsem mu jich par navrtal a bylo
no ja som akosi odpalil telefon tak davam dokopy nejake foto a doviezol som do práce John Deera a k nemu mulčovaniu frézu takže foto nahodím hned ako vybehnem do terénu...a zajtra ideme hnojiť tak snáď niečo nafotím alebo natočím...
Jestli to byla rostlá půda jako v řádku vedle, tak disk udělal překvapivě dobrou práci Hoď si za ten disk těžkou bránu ať ti ty drny roztrhá. Nebo úplně nejlépe to vzít rotovátorem, jestli máš.
Utáhl by malej NH tyhle disky?