Mitsubishi MTE2000D

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Tínek

Re: Mitsubishi MTE2000D

#16 Nový příspěvek od Tínek »

Jo,ještě když odděláš tu krabičku z rotavátoru,zapojíš,přepneš ovládání na automat,tak při naklánění ze strany na stranu tou kabičkou by se měl ten hydroválec hýbat.

Petruss

#17 Nový příspěvek od Petruss »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Petruss

#18 Nový příspěvek od Petruss »

No tu su nejake foto z dneska v podstate som nic nezistil kablovacka vyzera v pohode myslim neprelamane kable ani nic podobne spoje som poprecistoval koncaky vyzeraju tiez ok. vycistil som aj ten hydraulicky piest manualne po stlaceni jednej aj druhej strany piest chodi aj hore aj dole no cez ovladanie nefunguje ked som dnes bol na poli tak mi to slo mozno je to sposobene otrasmi zacinam byt ztoho zufali ;) neviem este ci sa tie kable ktore idu do magnetickeho ovladania daju vybrat alebo ich radsej nemam skusat vytahovat neviem ci moze byt zle to magneticke ovladanie alebo snimac ktory je vedla piesta na ramene fuuuu dochadzaaju mi napadi

Tínek

#19 Nový příspěvek od Tínek »

Mrzí mě,že se Ti to moc nedaří dát dopořádku,ale třeba se to povede.Taky mám rád,aby všechno chodilo jak má.

Petruss

#20 Nový příspěvek od Petruss »

Nevadi ja som aj tak vdacny ze si mi tolko poradil teraz aspon viem ako to funguje a co je co ;) doteraz som nemal ani paaaru ked zistim nieco nove ozvem sa zas urcite

Tínek

#21 Nový příspěvek od Tínek »

Tak jsem si konečně pořídil bubnovou sekačku. Rozhodoval jsem se mezi polskou,nebo českou.U polské jsem měl trochu strach z větší váhy a aby to Mitsubishi zvládnul výkonově,protože jsou u nás docela kopce.Nakonec jsem koupil naší INZECO1200.Musel jsem vyměnit ložiska a udělat nový lak,takže mě to ve finále vyšlo dráž,jak nová polka.Seče to docela obstojně.Moc toho neseču a tak to bude snad dobrý.Nejde mě nějak vložit foto,tak příště.

Tínek

#22 Nový příspěvek od Tínek »

Ještě jeden poznatek.Měřil jsem otáčky vývodového hřídele otáčkoměrem a naměřil jsem docela rozdíl mezi tabulkou na blatníku a podle otáčkoměru.Skutečné otáčky jsou nižší,než podle údajů.Upřesním to,až dám foto.Píšu to proto,že INZECO má mít okolo 850ot.což u mně podle tabulky je druhý stupeň na PTO,ale ve skutečnosti tomu odpovídá až třetí stupeň PTO.

Tínek

#23 Nový příspěvek od Tínek »

Moc se omlouvám za poslední příspěvek ohledně otáček náhonu. Japonci to mají samozřejmě na tom blatníku správně,jen já jsem to špatně z té tabulky pochopil.Chtěl jsem to smazat,ale nejde to,tak se omlouvám.

Tínek

#24 Nový příspěvek od Tínek »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tínek

#25 Nový příspěvek od Tínek »

Znovu zdravím všechny majitele japonských traktorů. Na nějakou dobu jsem se odmlčel,ale fórum sleduji stále. Teď bych se chtěl znovu zapojit a třeba sdělit i nějaké poznatky ohledně mitsubishi. Něco jsem našel na netu,něco všelijak po světě(byl jsem řidič,teď jsem nastoupil do důchodu).Vždycky mě zajímalo správné seřízení a aby všechno šlo,jak má.Třeba samotné vstřikovací čerpadlo se podle mně doma seřídit nedá(množství nafty).Akorát max.otáčky a volnoběh.Tak třeba s kouřivostí pomůžou podle mně jen odborníci.Za tu dobu jsem vymněnil spojkovou lamelu a ohnutý vývodový hřídel,už byl při koupení a házel asi 1mm.Ten jsem nechal udělat nový. Trápí mě takový cvakavý,klepavý zvuk nad 1800ot.Zkoušel jsem všechno možný,ale už jsem se s tím zžil.Už jsem něco podobného slyšel na některých videí.Třeba to některé mitsibuši dělají.Jinak jsem spokojený traktor mi moc pomáhá.Teď hlavně v lese,protože nám to napadl ten bestija brouk.[url=https://Obrázek/0b39B3Xs]Obrázek[/url]ObrázekObrázek

RoKur

#26 Nový příspěvek od RoKur »

Ahoj Tínek, pěkný pomocník a parádní vlek.
Také mi moje Micina mi začala loni po zimě v zátěži docela moc kouřit, když byl motor studený a několik dnů to stálo.
Hustý bílý, trochu namodralý dým. Tím, že se mi neztrácel olej, jsem si myslel, že je to tím, že jsem začal používat dražší naftu z aditivy, které rozpustily usazeniny v palivové soustavě.
No ale když už to trvalo rok, tak jsem to odvezl do servisu, kde opravují traktory, vysokozdvižné vozíky lesní techniku a kdejaký jiný pracovní stroj. Tam mi z měřily tlaky na tryskách, kompresi, vůle na ventilech a vše bylo v pořádku. a že to nejspíš bude těsnění na dříky ventilů. V každém případě ale bude muset jít hlava dolů, aby se podívali, jak to tam vypadá.
Těsnění jsem objednal u němců https://www.motorencenter.de/industrie- ... i-k4e/5216, protože to vyšlo o 800 kč laciněji, jak u nás.
U nás jsem objednal těsnící kroužky na dříky ventilů https://imdily.cz/tesnici-krouzek-drik- ... order_item
Když se sundala hlava, tak se zjistilo, že je pod ní vše v pořádku. Ale ve výfukovém potrubí byl olej. Vyměnily kroužky, dali nové těsnění a složili motor zpět. Projeli Micinu a řekli mi, že chvíli bude ještě kouřit, než se veškerý olej ve výfuku vypálí. Tak jsem to párkrát projel, Kouří sice trochu méně, ale kouří.
Další zdroj kouření může být prasklá hlava nad výfukovým kanálkem. To neovlivní kompresi a tudy se může dostávat olej do výfuku.
No letos to už nechám tak jak je. Micina nastartuje okamžitě. Do 10°C nepoužívám ani žhavení. Dříve po nastartování hned přestala kouřit. Teď je to bohužel horší.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)

Tínek

#27 Nový příspěvek od Tínek »

Všechny zdravím a moc děkuji RoKurovi za odkazy na ND.Ty traktory jsou podle mně velice dobré,ale jak se něco stane,tak to je problém a díly jsou pěkně drahé.Pokud si majitel nějak pomůže sám,tak to jde,ale jinak je to horší. Když všechno jde jak má,tak různé dodělávky,jako vývod na sklápění,závěsy,rámy,nářadí,to je radost.Ale když má třeba motor odsloužíno,tak to je horší.RoKurovi se třeba traktor po opravě usadí,což mu moc přeju a jestli ne,tak určitě najde nějaké řešení.Taky jsem zkoušel na můj traktor stáhnout z internetu nějaký návod,nebo katalog,ale vždycky to bylo nějak blokovaný. Povedlo se mi to na příbuzný typy MT1600-1800 a MT2100-2400,ale nikdy na můj MTE2000D s motorem K3F.Dobré je,že traktor dobře slouží čtyři roky a nějak jsem si vždycky poradil.Ještě nakonec.Zkoušel jsem od známého nasadit naviják.Nejraději bych ho pořídil,nebo něco takového zkusil udělat.Obrázek

Tínek

#28 Nový příspěvek od Tínek »

Ještě jedno foto z lesaObrázek

Tínek

#29 Nový příspěvek od Tínek »

Zdravím Vás na fóru a po delší době bych se chtěl připomenout malým příspěvkem.Moje veškerá činnost se většinou motala okolo toho malýho neřáda brouka.Přes zimu jsem udělal naviják a teď je skoro všechno vytěžený.Mezi tím pořez a hlavně traktor skoro každý den v provozu.Vůbec nevím,jak bych to bez něj zvládnul.Slouží spolehlivě a bez problému.
Obrázek

Obrázek

Obrázek]Obrázek[/ur

ladiki

#30 Nový příspěvek od ladiki »

8)

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“