Vývoj byl zprvu divoký, ale nakonec se rozjezdily slušně, ale s Fordama jsme slavili větší úspěchy , stavěl jsem i jednoho Coswortha do autokrosu na slovensko, pamatuju si že to bylo pro borce co měl firmu Pupala 4x4 je to už ale pár let zpátkypawka píše:myslim,že pro rally je ten motor dobře umístený budu se tesit na ifo. jaky melo auto uspechy? ikdyz konkurense muze byt ruznoroda,tezko pak srovnavat
Traktor domácí
Re: Traktor domácí
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tohle byl vzdycky muj sen...stavet zavodaky a potom s tim pripadne i jezdit
Tak tento sen jsem si splnil, ale moc lidí se na tuto práci nehrnulo
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
chtel jsem stavet fovorita na vrchy, mel jsem uz 2 auta doma, ale vzdycky z toho nejak seslo...
Favorita sem měl na lítání do práce, vyšlo to na pár kaček a parádně sem se s ním vyřádil. Dnes už bych asi volil spíš feldu, a když jí udělaš jako byly kitcary tak to i pěkně vypadá. U máti ve vsi měl jeden klučina takovou na kopce postavenou a sklízel s ní poměrně slušné výsledky.
Proč ti o nakonec nedopadlo a nepustil ses do toho?
Proč ti o nakonec nedopadlo a nepustil ses do toho?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no byl jsem student, takze prachy jsem na to moc nemel a pak jsem si koupil auto a zacal jezdit a to uz sly vsechny penize sem a na zavodaka nezbylo...tak jsem to rozrezal a vyhodil...
Dnes se mi podařila koupit odpružená sedačka, tak mám radost že mám schánění dalšího dílu z krku, jen musim udělat nafukování měchu sedačky..