Pracant ze Zhoře II
Re: Pracant ze Zhoře II
Já jsem ale žádnou nedělal,už byla hotová . Je to spojkovej zvon z motoru 1203. Tam je na šroubech,jen jsem ho narouboval na ten nafťák.
Majitel vozu v avataru
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja vim..kdyz pouziju 1,9 z feldy, dam ten litinovej mezikus, jak je v aute a na to prisroubovat zvon z 1203jky a udelat ten mezikus pod setrvak (mimochodem, nemas to nekde nakresleny?)...ale ja na to ted nemam cas ani chut tam jeste pasovat jinej motor a navic, musel bych nekde splasit a na nemam ted prostredky
Ne e,zvon přímo na motor. Bez mezikusu. A abych se nechlubil cizím peřím,tento fígl mi poradil Hynek.
Nakreslený to mám
Nakreslený to mám
Majitel vozu v avataru
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak co? prevodovka drzi? co motor...obrovska zmena oproti oktavce? jak vykonovej, tak spotreba?
- stana88
Nádhernej traktor
Ahoj,no minulej tejden jsem ji oddělal. Ale vlastní blbostí. Potřeboval jsem couvnout s plnou sklopkou hlíny do prudčího kopce,abych vysypal na místo. Začalo to hrabat všema čtyřma a mně nenapadlo nic lepšího,než "dát velkou" a pořádně mu naložit. Nojo no... Doteď bez nejmenšího problému. Jinak motor je tahoun. Oproti oktávce se to nedá srovnávat. Spotřeba vůbec.Ondras83 píše:tak co? prevodovka drzi? co motor...obrovska zmena oproti oktavce? jak vykonovej, tak spotreba?
Majitel vozu v avataru
Majitel vozu v avataru
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Velice hezká kabinka
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
dost dobry!
kde si kupoval sklo a gumy na sklo
Gumy jsem sundal ze starý řezačky,vyčistil a naolejoval a sklo jsem koupil v "jedné" firmě,kde ho používají. Bylo tak za pětinu ceny,než u sklenáře. Těsnění mezi dveřmi a na zadním okně je normálně nalepovací,10 mm vysoký.
Bouda je šroubovaná ze tří dílů. Se třináctkou klíčem ji rozeberu za necelou hodinku. Natvrdo je jen rám se dvěma oknama pod volantem.
A to "čalounění" je starej zátěžovej koberec,vypranej vapkou. Není zas tak malá,vlezem se do ní tři
Bouda je šroubovaná ze tří dílů. Se třináctkou klíčem ji rozeberu za necelou hodinku. Natvrdo je jen rám se dvěma oknama pod volantem.
A to "čalounění" je starej zátěžovej koberec,vypranej vapkou. Není zas tak malá,vlezem se do ní tři
Majitel vozu v avataru
- traktorfanda
krásná Tam bude v zimě teploučko
Ono už je teď. Nemám dodělaný plechy pod volantem a příčku mezi motorem a kabinou,takže teplo od chladiče mi fouká dovnitř . Jinak je to moc fajn,vždycky mě štval vítr na otevřeným poli a samozřejmně nečekanej déšť. Ale asi jsem udělal chybu,že nemám otvírací okna ve dveřích.Jen vzadu.
Topení mám,takový šumný,malý,ale marně hledám místo,kam s ním
Jinak děkuju za pochvalu.
Topení mám,takový šumný,malý,ale marně hledám místo,kam s ním
Jinak děkuju za pochvalu.
Majitel vozu v avataru
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
S příçkou mezi motorem a kabinou jsem to pořešil molitanem nařezanym na pásky ,super utlumený hluk .Když je horko jezdim bez dveří ,ale jen na jedné straně.
Něco podobnýho mám v hlavě.Příčku asi z kurty a na ni přilepit molitan. Dveře chci na léto taky sundat,ale jak píšeš,jen jedny,protože mám na nich zrcátka. Chtěl jsem je dát na boudu,ale nevyšlo to,musel jsem je dát na dveře.
Majitel vozu v avataru