Vari System
Moderátor: DYK
Re: Vari System
no zatím jsem na lištovku (tuhle verzi ne model) slyšel dobré zkušenosti, mám to na sena, takže tráva po kolena
podle prodejce je to dobrý, a když jsem se ptal na kvalitu, resp proč je v čr tahle lišta tak levná oproti rakousku/německu, tak bylo odpovězeno, že je to daný poptávkou, zde v čr je nízká, je tedy nížší i cena
podle prodejce je to dobrý, a když jsem se ptal na kvalitu, resp proč je v čr tahle lišta tak levná oproti rakousku/německu, tak bylo odpovězeno, že je to daný poptávkou, zde v čr je nízká, je tedy nížší i cena
Jak zvládá VARI kopce s nákladem? Dá se s tím i bránovat louka od kobylinců? Objednal jsem GSV 190 s příslušenstvím tak mne zajímá co mohu od toho čekat....
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Motor to zvládne bez problémů, v kopci máš problém v tom, že tahač je příliš lehký a podle toho musíš zapřahat náklad. Traktor to není, ale odveze to dost. Bránovat budeš dobře a rychle.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
Závaží by mohlo trochu helfnout což ? :-)
190-tka je nezmar ta utáhne skoro vše, problém je výkon přenést na podklad takže rozhodně doporučuji plně osadit závažím, každý kilo jde znát už když nahodím Ta malá závaží 3x5kg tak to jde znát. Mám kola pro T-20 takže závaží jen ze vnitř ale už mám rozjednaný záváží a jiná kola už doma takže budu mít plně dotíženej stroj. Samozřejmě vepředu 33kg závaží, sundávám ho jen málo kdy, podle nářadí které používám
Kupuji toho celkem dost, nechci být permanentně závislý na sousedské výpomoci :-).
Vari IV,Honda GSV 190+ANV 400
DSK316.1PSZ se zpátečkou
sekačka Samson 56
pluh oboustranný
nastavovací těleso NT3
závěsné zařízení kompl.BZN002
kypřicí ústrojí KUR 70
obraceč píce OP 1,2
sulka AV-650
šrotovník
brány BH 138
Závěs DSK316/AV650
Když už investice tak ať to stojí za to... Životnost je velká. Obeslal jsem firmy v okolí, první odezva dobrá, po rozšíření poptávky si asi některé mysleli, že si z nich střílím... Nakonec dodání vyhrála ta nejméně nápadná firma, dali dobrou cenu i něco navíc. Vůbec se třeba neozval Agrozet... Škoda, že nedělá VARI i balíkovač , ale ten by stál ranec a někde to i psali... Na balíkování si najmu souseda, ono to zase není x desítek balíků. Chvíli jsem uvažoval i o starším traktoru nebo ala Kubota nakonec to vyhrálo VARI, myslím, že to využiji lépe, když už i něco pěstujeme pro vlastní potřebu a nemáme velké lány... Z druhé ruky se mi to nechtělo kupovat, člověk do toho nevidí...Chci pracovat a ne se v tom často rejpat, na nový je 5ti letá záruka, je to určitá garance funkčnosti.
Vari IV,Honda GSV 190+ANV 400
DSK316.1PSZ se zpátečkou
sekačka Samson 56
pluh oboustranný
nastavovací těleso NT3
závěsné zařízení kompl.BZN002
kypřicí ústrojí KUR 70
obraceč píce OP 1,2
sulka AV-650
šrotovník
brány BH 138
Závěs DSK316/AV650
Když už investice tak ať to stojí za to... Životnost je velká. Obeslal jsem firmy v okolí, první odezva dobrá, po rozšíření poptávky si asi některé mysleli, že si z nich střílím... Nakonec dodání vyhrála ta nejméně nápadná firma, dali dobrou cenu i něco navíc. Vůbec se třeba neozval Agrozet... Škoda, že nedělá VARI i balíkovač , ale ten by stál ranec a někde to i psali... Na balíkování si najmu souseda, ono to zase není x desítek balíků. Chvíli jsem uvažoval i o starším traktoru nebo ala Kubota nakonec to vyhrálo VARI, myslím, že to využiji lépe, když už i něco pěstujeme pro vlastní potřebu a nemáme velké lány... Z druhé ruky se mi to nechtělo kupovat, člověk do toho nevidí...Chci pracovat a ne se v tom často rejpat, na nový je 5ti letá záruka, je to určitá garance funkčnosti.
Tak to máš velkej nákup A ke kypřiči máš tu brzdící radličku? Bez ní to fakt nejde
Global má nové pneumatiky přímo pro něj a měli by mít lepší trakční vlastnosti uvidíš jak ti to bude vyhovovat, ještě se dá přidat závaží dovnitř do kol
Nový je nový jen nezapomeň chodit na garančku
Ať slouží
Global má nové pneumatiky přímo pro něj a měli by mít lepší trakční vlastnosti uvidíš jak ti to bude vyhovovat, ještě se dá přidat závaží dovnitř do kol
Nový je nový jen nezapomeň chodit na garančku
Ať slouží
Brzdička mne unikla, informoval jsem prodejnu, dík za upozornění , člověk se v tom někdy ztratí.
Na garančku a servis mi bude jezdit technik přímo domů, to je ta přidaná hodnota navíc. Je to lepší než se s tím trmácet do obchodu a zpět kvůli štemplu.
Na garančku a servis mi bude jezdit technik přímo domů, to je ta přidaná hodnota navíc. Je to lepší než se s tím trmácet do obchodu a zpět kvůli štemplu.
Nemáš za co, mě to jen tak napadlo když jsem viděl ten tvůj obsáhlej seznam A Nosič závaží NZ-5/317 s 5kg závažími máš taky? Teď si nejsem jistej jestli je to součástí kompletu BZN-002 nebo ne. Jak už jsem se zmiňoval, ta malá závaží jsou důležitá pro dovyvážení stroje pro práce s nářadím
Tak to máš pak pohodu s tím servisem, to je velkej bonus
Tak to máš pak pohodu s tím servisem, to je velkej bonus
Chtěl bych se zeptat. Převodovka DSK 317 a kola z T 20 jdou dát dohromady? Když je možnost šrotovného , tak přemýšlím že by se koupila DSK 317.Proximák píše:190-tka je nezmar ta utáhne skoro vše, problém je výkon přenést na podklad takže rozhodně doporučuji plně osadit závažím, každý kilo jde znát už když nahodím Ta malá závaží 3x5kg tak to jde znát. Mám kola pro T-20 takže závaží jen ze vnitř ale už mám rozjednaný záváží a jiná kola už doma takže budu mít plně dotíženej stroj. Samozřejmě vepředu 33kg závaží, sundávám ho jen málo kdy, podle nářadí které používám
Ano, máme to tak od roku 1993, děda chtěl ušetřit tak se koupila jen převodovka. Je ale nutný vyměnit ty šestihraný poloosy, jsou rozdílné. Ještě tě upozorním že šrotovné se vztahuje pouze na DSK-317/S, tedy v té akci lze získat jen převodovku na 4-faktBrendak píše:Chtěl bych se zeptat. Převodovka DSK 317 a kola z T 20 jdou dát dohromady? Když je možnost šrotovného , tak přemýšlím že by se koupila DSK 317.Proximák píše:190-tka je nezmar ta utáhne skoro vše, problém je výkon přenést na podklad takže rozhodně doporučuji plně osadit závažím, každý kilo jde znát už když nahodím Ta malá závaží 3x5kg tak to jde znát. Mám kola pro T-20 takže závaží jen ze vnitř ale už mám rozjednaný záváží a jiná kola už doma takže budu mít plně dotíženej stroj. Samozřejmě vepředu 33kg závaží, sundávám ho jen málo kdy, podle nářadí které používám
A je to velký nárust rychlosti , když se dá dvoutakt na DSK 317/S? I když jeden motor bez nádrže máme , ale to už by byl docela velký peníz.
Kupoval jsem od jednoho pána T-20/SA takže čtyřtaktní verzi. Pan měl dvoutakt a ta převodovka s tím nebyla použitelná. Koupil si DSK-317 a je spokojen. Víc nevím
Na DSK 317 se nemají používat poloosy Terra. Při dotažení poloosy ničí ucpávky převodovky. Nosič závaží NZ a 5kg závaží nejsou ničeho součástí. Stejně tak nosič radličky s radličkou N3. Z rotavátorů doporučuju spíše KUK místo KUR a v mírách 125 cm. Ubrat se dá vždycky.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod