Teleskopický nakladač
Re: Teleskopický nakladač
Dost dobrý
Ještě usadím hlavní zvedací píst a vysouvací píst a tím budou všechny hlavní části na svém,doufám,že neměném místě Pak mě čeká celý nakladač rozložit, pořádně všechno svařit a vystužit a zase složit.Zatím to jen takovel slepenec
Parádní slepenec .
Tohle bude perfektní stroječek
M.
M.
- Laslou
pěkná práce
- jakubliska
luxusni prace
moc hezke , a ten skvost pod tou plachtou
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
Pod plachtou je Fiat 850.Ten tam čeká na pořádnou renovaci...Gerhard píše: moc hezke , a ten skvost pod tou plachtou
Možná z těch fotek není vidět všechno, ale není ta přední náprava chycena moc na lehko? Když bude mít naloženo, tak je všechna váha na předku a při rozjezdu dozadu tomu odpovídá i kroutivý moment.
Já bych doporučil před konečným svařováním k tomu předku ještě něco přidat.
Já bych doporučil před konečným svařováním k tomu předku ještě něco přidat.
Ta pření náprava tam zatim sotva drží jako i všechno ostatní.určitě budu všechno zesilovat,proto to teť rozdělávám.Chtěl jsem si prvně usadit všechny hlavní části abych věděl že si navzájem nepřekáží.
Tak to ano. Je vidět, že to dalo a ještě dá dost práce, tak by byla škoda, kdyby to někde ruplo. Ať se daří.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
je to parada!
Tak pomalinku začínám provařovat rám a přidávám tam výztuhy.Už tam mám 10 Kg elektrod
Nemůžu se pořád rozmyslet jak širokou mám udělat lžíci.Nebo vůbec jaký rozměry tý lžíce.Sice na to mám ještě dost času,ale nevím.Nakladač jsem z důvodu stability udělal 1900mm širokej.A když budu mít lžíci stejně širokou,tak při tý váze v životě nemůžu nabrat třeba kamení...Tak to zatím vypadá kolem 1700-1600mm.
Nemůžu se pořád rozmyslet jak širokou mám udělat lžíci.Nebo vůbec jaký rozměry tý lžíce.Sice na to mám ještě dost času,ale nevím.Nakladač jsem z důvodu stability udělal 1900mm širokej.A když budu mít lžíci stejně širokou,tak při tý váze v životě nemůžu nabrat třeba kamení...Tak to zatím vypadá kolem 1700-1600mm.