Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
Díky za info.
dobry den,
zvazujem kupu Kubota ASTE A195, nemate nahodou skusenosti s tymto modelom.(kazovost, spolahlivost). popripade celkovo skusenost s radou ASTE, dakujem
zvazujem kupu Kubota ASTE A195, nemate nahodou skusenosti s tymto modelom.(kazovost, spolahlivost). popripade celkovo skusenost s radou ASTE, dakujem
Mohl bych poprosit o bližší info ohledně dodělání hydraulického okruhu na B7001. (třeba pro sklápění) Zda jsem dobře pochopil stačí napojit výstupní tlakovou trubku od čerpadla do vstupu rozvaděče a vývod z rozvaděče zase zpět na přerušenou trubku? Kdyby měl někdo nějaké foto můžete dodat. Díky
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo tlak hydraulickýho čerpadla na B7000?
Kdysi dřív mi tady psali, že asi 100 bar.
Zdravim vas .. na kubote l 2201 som si dal robit celorepas a pocujem pri 3a 4 rychlosti dost hucat diferak v do kopca alebo aj na rovine .. co poradite .. reklamovat ? ci ?
Sis odpovedel sam, ne? Pod slovem celorepas si predstavuju opravu v takovem meritku, ze bys na to nemel nekolik let sahat. A vsechny zavady by mely byt odstraneny.peter2201 píše:Zdravim vas .. na kubote l 2201 som si dal robit celorepas a pocujem pri 3a 4 rychlosti dost hucat diferak v do kopca alebo aj na rovine .. co poradite .. reklamovat ? ci ?
Pokud mas penize navic a nechas si to opravit jinde, prosim.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem někde, že je to 2200PSI, což by odpovídalo cca 15MPa.Buggy píše:Kdysi dřív mi tady psali, že asi 100 bar.
Dneska jsem řešil elektriku, původní přepínač na světla se mi rozpadl, tak jsem tam chtěl dát bošárnu, klasicky zamáčklý 15, v první poloze světla a v druhý poloze světla a pracovní světlo. Narazil jsem na to, že původní přepínač na světla krom zapínání světel ještě připne něco k dynamu, moc jsem to zatím nepochopil. Z altíku jdou dvě AC na usměrňovač, při sepnutí světel se připojí k ještě jeden drát přes kontakty G2 a S. Chápu to tak, že to plynulou regulaci nemá, při zapnutých světlech se akorát připne ještě jedno vinutí. Vysvětlovalo by to lineární závislost napětí na otáčkách, kterou to má.
Viditelný je to tady:
Já jsem kdysi na mé Kubotě L 1802 vyměnil přepínač světel za přepínač ze škody 100, který se válel doma. Jediný problém který nastal, musel jsem kousek zvětšit díru v přístrojovce. Poté jsem jenom zacvakl konektory. Dávám to jako tip na opravu, pokud by se někomu vysypal, nebo ulomil originál .
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
náhrada vypínače není problém, stačí dvoupólový, který bude jedním pólem spínat světla a druhým pólem připínat třetí vodiš z altíku k usměrňovači, tak jak to dělal původní. Spíš mě překvapil způsob neregulace napětí na B7000
Pozdravujem Vás všetkých zanietených traktoristov, mám taký malý problém: chcel by som pripojiť k piestnicu 3.bodu na vývody na Kubote B 1500. Protikus k originál rýchlospojkám sa mi nepodarilo nájsť a v predajniach na to pozerajú a vraj z čoho to mám. Takže teraz babo raď? Kde ich objednať,alebo ako ich zameniť a začo?
Kubota ZB 1500 DT
Zdravím, zbavuji se této krásné střechy. Je to origo kubota. Tak Bych byl rád kdyby to na kubotě dál zůstalo. Tak pokud máte zájem. Napište mi. http://stroje.bazos.cz/inzerat/58028673 ... KUBOTA.php Dík.