petrov zetor
Moderátor: Lukashil
Re: petrov zetor
Platí to vyražené raznicí pokud je to originál
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
je to z hona ale naco je tam to 6701
Motor je podla vsetkeho 6901. Ten naliatok 6701 mam aj ja na 6945ke (nad startrom mam 6901) a dokonca aj v robote na 7045ke. Tam je motor 7001 ale za cerpadlom ma naliatok 6701, akurat ze uz ma za cerpadlom mrazovku pre ohrev . Do nakladacov UN.053 sa montovali 6901 motory a do tych poslednych novsich kusov aj 7201.
Taky mám na mé 6911 za čerpadlem 6701 takže to asi bude cajk
--Zetor 6911 r.v.1/1979--
uz som si myslel ze to niekto narazil 6901 z hona je tam starsieho lebo otec kedysi v zime zabudol vypustit vodu a vtej dobe stala viac oprava ako blok
dnes som sa pustil aj do kompresora lebo mi tak jemne pretekaju tie pačky a idem nieco hladat ako to rozobrat lebo nemam sajnu zvrchu sa to asi neda
pavol mam otazku ohladom tej brzdičky predlohy . To ked stlacim pedal za jazdy tak ma tak jemne pribrzdovat traktor ???
Pri jazde to necitis. Zase to neni taka brzda aby ubrzdila traktor. To by musela byt inej sily a traktor by nepotreboval bzrdy . Ona pribrzdi predlohu ked za jazdy: 1- vytlacis spojku, 2- vyradis rychlost a vtedy pribrzdi predlohu preto aby si vzapeti mohol laksie zaradit dalsiu rychlost. Ta brzdicka pribrzduje len v tom oakmihu kedy je prevodovka v neutraly.
Dost to citit ked idem na 1 a stlacim spojku. Len ci to tak ma byt lebo tak to nikdy nebolo.
Mas to dobre nastavene??? Je tam ten gumovy valcek ako pruzny element??? Skus to kus povolit.
Já měl brzdičku u crystala taky moc staženou a brzdilo mi to traktor jak sviň a vůbec nešli ven kvalty...
Dnes som kupil original gumu na to teraz som mal docasne silenblok ked bude cerpadlo hotove tak skusim .