Chov prasat
Re: Chov prasat
Tak to robis ty?
Aku mas podlahu, drevenu (dile) ? Mne to dost casto hryzu a treba ich vymienat, tak som rozmyslal to zabetonovat a dat tu hlboku podstielku az im nie je Zima, preto sa pytam na nejake skusenosti, ci to nieko skusal...
Aku mas podlahu, drevenu (dile) ? Mne to dost casto hryzu a treba ich vymienat, tak som rozmyslal to zabetonovat a dat tu hlboku podstielku az im nie je Zima, preto sa pytam na nejake skusenosti, ci to nieko skusal...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam podlahu betonovou. A ano hazu kazdy den, max obden kdyz nestiham ale to uz vetsinou byva peknej bordel ikdyz den predtim pristelu
No ja to hadzem raz do tyzdna, na tom dreve, ked to trosku odtecie tak je to do tyzdna v pohode.
Nie je im na tom betone v zime velmi chladno?
Ale vyhadzovat kazdy den, tak to neviem ci by ma niekto presvedcil.
Jo a ty by si bol ideal pre mojich rodicov
Vzdy ma totizto presviedcali, ze prasatu treba urcite vycistit viac ako len raz do tyzdna, ze proste keby oni mohli (otec bol chory a mama dost pracovala), tak by to urcite cistili aspon 3x do tyzdna a teraz ked je uz mama doma, tak aj tak cisti len raz tyzdenne (ja som za nevestu)
Nie je im na tom betone v zime velmi chladno?
Ale vyhadzovat kazdy den, tak to neviem ci by ma niekto presvedcil.
Jo a ty by si bol ideal pre mojich rodicov
Vzdy ma totizto presviedcali, ze prasatu treba urcite vycistit viac ako len raz do tyzdna, ze proste keby oni mohli (otec bol chory a mama dost pracovala), tak by to urcite cistili aspon 3x do tyzdna a teraz ked je uz mama doma, tak aj tak cisti len raz tyzdenne (ja som za nevestu)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se jim v zime nastele a zavre tak jim urcite zima neni. Prase ma trochu jiny idealni teploty jak clovek. V lete ta podlaha aspon pekne chladi
Zdravím, páni,
vedeli by ste mi niečo odporučiť na natretie válova pre prasce, ktorý stál cca 5 rokov a skorodoval? :P
tak aby to samozrejme chémiou neškodilo prasatám
vedeli by ste mi niečo odporučiť na natretie válova pre prasce, ktorý stál cca 5 rokov a skorodoval? :P
tak aby to samozrejme chémiou neškodilo prasatám
Za mna asi len ocistit, vybrusit a pohoda ...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Aby ti Tondo nenastydly! Ze predu to mas mit zadelane cele,i v lete by ti prohladly a na to co teprve ted??
Zetor 6718 DEEP RED
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
No, příjde na to ještě plachta. A že by prochladly za 10-15 minut jízdy? To snad né za dva týdny už bude léto
Predni cela se delaji pevná, nechci ti do toho kecat ale s par dobytcaky uz za zivot jezdil. Male sele prochladne i po 5minutach jizdy,v prasecaku maji jine teplo.
Zetor 6718 DEEP RED
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám dělaný víceúčelově, ne jen pro prasata. Myslím, že autoplachta je dostatečná izolace. A jedu pro metrákový vepře, že selata nemaj termoregulaci vím
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Budu, v prosincu uvidím jak tam sedne ta plachta, kdyžtak tam pár prken dorazím. Díky za tip
Neco podobneho budu taky delat,jen mezery budou v zadnim čele a pres vrch plachta co je na voziku. Mam jet taky pro cuniky,ale az v lete..asi 10ks...
Zetor 6718 DEEP RED
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Zadní sem dělal plný aby měly jak naběhnout dovnitř. Ještě to chce nějaký laťky aby neklouzalo. Já jezdím do vedlejší vesnice pro dva kousky