PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
Zdar pfkari,potrbuji radu,budu prezouvat pneu na pf a chtel bych tam dat pneu 7,5 x 16, jake mate s timto obutim zkusenosti? Sice se to tu okrajove probiralo,ale nevim jak se to osvedcilo dlouhodobe pri ruznych pracech. Jeste jeden dotaz,jake jsou novodobe dieslove motory,ktere by se daly pouzit na pfku? Diky za kazdou radu
jo, rozdíl je to sakra velkej, i na kouk je to podstatně větší balón
Původní závaží je škoda řezat, jelikož je nepoškozené. Vyvážení zatím OK pro jízdu bez nářadí (růčo, sulka, vozík), až budu na podzim orat, tak tam nějaký závaží dočasně dám.peyrak píše:jak Ti to vychází s vyvážením? já bych přes to asi napasoval to původní závaží
Ahoj Všichni.
Krásné vlákno. Potřeboval bych poradit od někoho kdo předělával PFku benzín, na jiný '' novější a spolehlivější'' motor. Třeba čtyř takt. Někde jsem to tu viděl, ale zase to nemůžu najít. Díky moc. Vašek. 776786689
Krásné vlákno. Potřeboval bych poradit od někoho kdo předělával PFku benzín, na jiný '' novější a spolehlivější'' motor. Třeba čtyř takt. Někde jsem to tu viděl, ale zase to nemůžu najít. Díky moc. Vašek. 776786689
čau, nevíte jestli někdo v mém okolí dokáže namagnetizovat magneto z motoru BD1S72? je už opravdu slabé.
Nikdy není dost času,aby se to udělalo dobře. Ale pak je dost času, aby se to udělalo znovu
Teorie=vše víme ale nic nefunguje
Praxe=vše funguje a nevíme proč
Teorie spojena s praxí=nic nefunguje a nikdo neví proč
Teorie=vše víme ale nic nefunguje
Praxe=vše funguje a nevíme proč
Teorie spojena s praxí=nic nefunguje a nikdo neví proč
Zdravim
som novacik s PF kou prave sa ju ucim len ovladat a mam na vas dve otazky
mam PF 62 so svortaktným motorom Berlan 13HP (koipa hondy)
za jazdy na akom kolvek stupni ked stlacim spojky hned zacne brzdit je to normalne ?
ked prudko znizim otaky na motory tak zacne strielat do vifuku moze to robit neskodi to motoru ?
vyuzivam PFku len 3 dni zatial iba na vozenie ale oproti vari je to maximalny rozdiel unese viacej a ide skoro dvojnasobne rychlo (PS JE SUPER )
za dopovede dakujem
som novacik s PF kou prave sa ju ucim len ovladat a mam na vas dve otazky
mam PF 62 so svortaktným motorom Berlan 13HP (koipa hondy)
za jazdy na akom kolvek stupni ked stlacim spojky hned zacne brzdit je to normalne ?
ked prudko znizim otaky na motory tak zacne strielat do vifuku moze to robit neskodi to motoru ?
vyuzivam PFku len 3 dni zatial iba na vozenie ale oproti vari je to maximalny rozdiel unese viacej a ide skoro dvojnasobne rychlo (PS JE SUPER )
za dopovede dakujem
Ahoj zkus zvednout kola a mělo by se dát s něma lehce otáčet.Pak uvidíš co dál.Zkontrolovat brzdy jestli mají vůli.Další v pořadí by byla převodovka.Utlačíš samotmou frézu pokud máš neutrál?To střílení dělá zbytkovej benzín co se nestihne spálit a bouchá ve výfuku,bohatá směs,pokud ubereš pomalu tak je to ok? zajícJ@ST3R píše:nikto nevie poradit ohlade toho brzdenia ?
nadvihol som traktor kolesa idu potocit rukou ale ne roztocit aby isly zotvacnostou okamzite kolesa zastavia z prevodovky je pocut valivy zvuk pakne ku vzdialene tak 1mm
traktor ked mam neutral potlacim ale ide tazko len na rovine ako idem do garazi mam nabech asi vyvysenie 5cm na dlzku 30cm a tam musim ist na motor potlacit to nemam sancu
ked uberam plyn postupne tak to nestriela
traktor ked mam neutral potlacim ale ide tazko len na rovine ako idem do garazi mam nabech asi vyvysenie 5cm na dlzku 30cm a tam musim ist na motor potlacit to nemam sancu
Tak na motoru by to chtělo trošku ubrat na bohatosti směsi ale aby Ti to nezačalo zhášet na volnoběh.Tenhle motor ale já neznám,mám tam origo dvoutakt.J@ST3R píše:nadvihol som traktor kolesa idu potocit rukou ale ne roztocit aby isly zotvacnostou okamzite kolesa zastavia z prevodovky je pocut valivy zvuk pakne ku vzdialene tak 1mm
To zastavování bych viděl na problém v převodovce,nejlépe rozdělat a budeš mít jasno.Někde tady to najdeš jak na to.Podívej se na manuály návody třeba tam něco bude. Není to tak složitý jak se zdá.Může to taky dělat diferák.Pokud to měl někdo rozdělaný a pak narazil kolový ložiska tak mohlo dojít k tomu že se srazil diferák na těsno k sobě a má malou vůli.Taky to tak mám a budu to asi rozdělávat,pokud bude čas. Chvíli to tady nastuduj a pak to lehce zvládneš. zajíc
pekneee
ja planujem na buduci tyzden s mojou odvazat hluzovinu spiloval som 4 velke marhule tak musim spravit aj klanice aby som viacej odniesol
tie pneu nie su 6,00x16 vsak ?? to je 7,50x16 BKT ?
ja mam na moje vlece rovnaky dezen ako vy len uz uplne zodraty ale mam jedny komplet disky so sipakmy ale sipi su uz len 1cm vysoke na PF mam o nieco lepsie
ale planujem kupit 7,50x16 na PF a tie horsie sipaky dat na vlecku len neviem ako sa to bude spravat ked budu na vlecke sipaky
kolko max m3 dreva ste na tom vozily ?
ja planujem na buduci tyzden s mojou odvazat hluzovinu spiloval som 4 velke marhule tak musim spravit aj klanice aby som viacej odniesol
tie pneu nie su 6,00x16 vsak ?? to je 7,50x16 BKT ?
ja mam na moje vlece rovnaky dezen ako vy len uz uplne zodraty ale mam jedny komplet disky so sipakmy ale sipi su uz len 1cm vysoke na PF mam o nieco lepsie
ale planujem kupit 7,50x16 na PF a tie horsie sipaky dat na vlecku len neviem ako sa to bude spravat ked budu na vlecke sipaky
kolko max m3 dreva ste na tom vozily ?