Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelní nakladače
já byl loni a mám k čelnáku TP a na STK ho po mě nechtěli(byl sem tam i s čelnákem)
Doufam ze to bude taky tak stk delam u sebe tak snad bude rozumny
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Zeptam se mino tema - mate v tp zapsany majaky? Velkej trojuhelnik tam je, s majakem nemam zkusenost, ale nekdo tvrdi, ze musi byt zapsanej
Díky,kamarád co jezdí u statku říkal,že to naloží jen slámu,že bez předku se ani nezapíchnu do navezené hlíny,tak jsem chtěl znát názor někoho jiného....mám možnost 6911,tak sonduji co udělat,prodal jsem uncka čínu a nehodlám dávat za díly,jako starter ap. 17000,-.nebo čerpadlo ani nemluvně..nemám na to a Zetorek by mohl udělat stejnou službu.Já vím je to asi uplně něco jiného,ani mi nevyhovuje velikost,sám nevím co by bylo nej,ale zas ta cena... Možná HON 053.2 ...nevím....Ještě jednou dík
čelnák na traktoru bez předku bude dycky horší varianta spíš záleží na uživateli ale taky se s tim dá dělat...dycky je lepší nějakej čelnák než žádnej...na zetory bez předku max ty lehký čelnáky do 600kg
Pan Grobelny me tvrdil,ze ve fabrice Wol-met prizpusobi nakladac typu tveho traktoru a napisou technicke osvedceni presne na tvuj traktor, takze pak na urade neni problem se zapsanim nakladace do TP traktoru.romek007 píše:Jake mate zkusenosti po namontovani celniho nakladace pak u STK musi se sundat nebo to nema vliv? a musi se to zapisovat do TP? diky
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jaký čelák by jste mi doporučili na zetor 7745 turbo. Budu ho používat na balíky senáže, sena, slámy nakládaní hnoje. Díval jsem se na různé značky metal-fach, tur 5, inter-tech nebo jestli radši počkat a pošetřit na nějákého track- lifta , trimu nebo tak něco. Poradte co kdo máte a jak jste spokojeni. Dík
Nevím jak ostatní,ale mám tract lift a začíná mít vůli na pouzdrách. Mažu pravidelně je ale pravda,že už pár set možná tisíc tun naložil.
mazhor: K čelňáku jsem dostal od prodejce velký a malý techničák od nakladače. To že má být čelňák zapsán v TP traktoru po mě nikdo nechtěl. Tak nevím jak to má být správně.
Mě bylo řečeno,že mám tech .od nakladače připnout k techničáku od traktoru.
Tak jsem se dotazoval na mém úřadu jak to je.
Dobrý den,
pokud máte technické osvědčení na samostatný technický celek - čelní nakladač, a je vněm stanoveno jak jej užívat (návod na použití) a na jaký druh traktoru lze namontovat... nezapisuje se do TP vozidla.
Dobrý den,
pokud máte technické osvědčení na samostatný technický celek - čelní nakladač, a je vněm stanoveno jak jej užívat (návod na použití) a na jaký druh traktoru lze namontovat... nezapisuje se do TP vozidla.
Chapu to tak,ze technicky osvedceni nakladace mas coby prilohu vlozenou ve velkym TP traktoru. Ale co kdyz te zastavi policajti? V malym TP nakladac zapsanej nemas,takze bys mel technicky osvedceni vozit s sebou?
Neni treba nic jeje to jen vymysl prodejcu aby byli duleziti, bere se to jako pridavne zarizeni. Takhle to konstatoval dopravní inspektorát. Maximalne u technicke můžete ukazat osvedceni na dany typ traktoru které se dostava při koupi.
celni nakladac
Zdravim mate někdo zkusenosti s celnim nakladacem na traktoru bez predni hnane napravy?chtel bych nejaky poridit,koukal jsem na bazosi na TUR4 ten je takovy lehky ,nebo nedelal si ho někdo ,a poradil by.Dekuji