UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Cenik je f.PETRA T.E.Z.A
- TomikKouril
Nám před dvěma lety nabízela petra 205 za kubík harvestorovou technologií na OM.Plus 10 kč když se to dobře vydruhuje...... Po dvou letech tu skončili.
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
- michalkri
Z pár zdrojů už jsem zaslechl že firma Petra končí.
dusič 72-ky s jednou reťazou
dt-čko skoro na volnobeh
ešte jeden šikovnejší pásaček
Taky jsem to slyšel. Prý má Babíček pěknou sekeru u Babiše.michalkri píše:Z pár zdrojů už jsem zaslechl že firma Petra končí.
Já myslím,že je úplně jedno,která firma skončí,protože za almužny se dneska dělá všude a jiné to nebude.PETRa to začala a všichni se přidali,proč ne,když lidi stále dělají....A nyní mi zase může za tento názor pár těchto zoufalců přetahovat trenky přes hlavu aj.nesmysly.Potrefená husa se vždycky ozve....
Je to tak.Dvořák píše:Já myslím,že je úplně jedno,která firma skončí,protože za almužny se dneska dělá všude a jiné to nebude.PETRa to začala a všichni se přidali,proč ne,když lidi stále dělají....A nyní mi zase může za tento názor pár těchto zoufalců přetahovat trenky přes hlavu aj.nesmysly.Potrefená husa se vždycky ozve....
U nás několik revírů vyhrála Petra.Přenechala to UNILESU ten patří Babišovi.
To jsi moc nepotesil,mam s petrou rozdelanych par veci,tak doufam ze faktuty stihnou zaplatit,kody2 píše:Taky jsem to slyšel. Prý má Babíček pěknou sekeru u Babiše.michalkri píše:Z pár zdrojů už jsem zaslechl že firma Petra končí.
A Babnicek dluzi Babisovi nebo statu? Tusim ze uz na padu lessforestu mel i babis podil.
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
Jojo, já tento názor sdílím stále a to je taky jeden z důvodů, proč už v lese nedělám, i když je to činnost, která mne ze všech naplňuje nejvíce.Dvořák píše:Já myslím,že je úplně jedno,která firma skončí,protože za almužny se dneska dělá všude a jiné to nebude.PETRa to začala a všichni se přidali,proč ne,když lidi stále dělají....
Ale jak řekl jeden kolega, že v lese už dělají jen sebevrazi, kterým na penězích nezáleží...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
dyz koukam na tu 70ku tak tohle by traktor se štítem s rolnama vživotě neutáh,i na to rampovani byla spěra fajn
Kolik tam může mít tak přes tři kubíky? 72ka na redukci a přes násobič
Ten DTák nemá chybu
Ten DTák nemá chybu