HON 053

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

Re: HON 053

#421 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj koukni sem já jsem nedávno taky předělával kola zadní na honu. Pač jsou úzké a všude se to bořilo. Tak sme to předělali na kola z ifa vleku 12,5-20 mrkni na foto když pojedeš v mém vlákně směrem dolů 8)
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... start=1815

ldzej

#422 Nový příspěvek od ldzej »

Obrázek

nemate nekdo prosim zkusenosti jak povolit tu poloosu? Je tam problem ze pouzdro je vybite a tim padem je kolo zesikma v ose :(

frturek1

#423 Nový příspěvek od frturek1 »

zespoda toho cepu je matka tusim 56 klic je zajistena zavlackou ta se vytoci a cep se vyklepne nahoru, ten cep je kuzelovej

norcoDH

#424 Nový příspěvek od norcoDH »

Zdravím, nevíte kde by se dali sehnat zuby podkopu? Já nikde nic originál nenašel :(

adoks.doks

#425 Nový příspěvek od adoks.doks »

Kluci, velice se me libi masina HON UN 053 a stavim barak, uvazuji, ze bych si ten stroj poridil na stavbu (tam prevest hromadku, to zasypat pripad. vykopat atd.) neprodáváte náhodou nekdo tu masinu v okoli uherskeho hradiste???Diky. Kontakt: vinc.v@seznam.cz

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#426 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj tady a v mém okolí nevím o nikom kdo by prodával :-/ Jedině musíš sledovat inzeráty a hold si proto i někam dojet. Musel by jsi mít zrovna štěstí že by někdo prodával v tvém okolí ;-)
Přeji šťastnou koupi :)

ldzej

#427 Nový příspěvek od ldzej »

Pomoc :) Hlavni vyloznik mi nedrzi vysku, vzdy sjizdi dolu. Nema nekdo.radu cim to je, dekuji :-/

frturek1

#428 Nový příspěvek od frturek1 »

opotrebeny manzety v pistu bych rek

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#429 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Tak taky bech řek ty manžety. Dělalo mi to taky ne sice moc až zas tak ale hlavně tekli ven ty písty. Takže sme je přetěsnili a je to dobrý. I když nepatrně to stejně padá ale hrozně pomalu s prázdnou lopatou velkou to spadne třaba za několik dní. Ted nevím přesně bych kecal ;-) Takže to už bude asi v rozvaděči taky za ty léta.

ldzej

#430 Nový příspěvek od ldzej »

Michal(zetor) píše:Tak taky bech řek ty manžety. Dělalo mi to taky ne sice moc až zas tak ale hlavně tekli ven ty písty. Takže sme je přetěsnili a je to dobrý. I když nepatrně to stejně padá ale hrozně pomalu s prázdnou lopatou velkou to spadne třaba za několik dní. Ted nevím přesně bych kecal ;-) Takže to už bude asi v rozvaděči taky za ty léta.
Popravde rozvadec jsem uz jednou sundaval, pretesnoval a i honoval soupatka. Vcera jsem i zjistil ze mirny pohyb nastava jak u otoce tak treba i na hlavnim zdvihacim vylozniku :) jeste sranda v jedne veci (coz me nejvice strasi) ze staci mirne pinknout do ovladace (paky) a uz se tak nedeje. Jenze ten system rozvodu a tahel je otresny a znovu.to cele vytahovat a opravovat, ne uz nechci :vztek:

neni to treba chyba v regulatoru tlaku, atd?

je fakt ze jedna pistnice zacina prosakovat, tak jde na opravu

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#431 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

No tak to nevím jestli jsi rozvaděč dělal. A jak hodně rychle to padá třeba? V tom regulátoru nebo něčem takovým bych to neviděl :)
A jestli jsi ještě nikdy ty písty nedělal tak bych šel nejdřív po nich. Uvidíš jak na tom budou ty manžety až to rozděláš 8) A pak můžeš řešit dál.
Hele a jak jsi dopadl s tím dostat Hona na SPZ nebo jak jsi to řešil? Dík.

ldzej

#432 Nový příspěvek od ldzej »

Michal(zetor) píše:No tak to nevím jestli jsi rozvaděč dělal. A jak hodně rychle to padá třeba? V tom regulátoru nebo něčem takovým bych to neviděl :)
A jestli jsi ještě nikdy ty písty nedělal tak bych šel nejdřív po nich. Uvidíš jak na tom budou ty manžety až to rozděláš 8) A pak můžeš řešit dál.
Hele a jak jsi dopadl s tím dostat Hona na SPZ nebo jak jsi to řešil? Dík.
Ty jo..a pretesneni si clovek muze udelat sam? Delal.jsem to.predtim na hydraulicke ruce u firmy. Ale dost penez to stalo :D
jinak RZ jeste nedelal, musim nejprve dostrikat stroj na novou barvu, at potom muzu narazit vyr.cislo plus stitek. Ale poslu ti skenem ty veci

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#433 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Jo zvládneš to doma. Pokuď nejsou ty pístnice uvnitř nějak dokurvený :) Když ne tak pouze povyměňuješ manžety a o-kroužky.
My když jsme to rozdělali tak se na nás vysypalo tohle.... :smich:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

No a právě vrchní pístnice co je na lopatu tak ta byla vevnitř zničená. Byli popraskaný ty pružiny a ty tam nadělali paseku. Takže jsem sehnal pána co opravuje a vyrabí hydraulické válce. A udělal mě novou trubku a ten píst dovnitř už s novým typem skládaných manžet a předělal to na větší O-kroužky a do tý přední matky udělal větší zápich na širší manžetu 8) A zatím naprostá spokojenost 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

maršl
Kontaktovat uživatele:

#434 Nový příspěvek od maršl »

mam doma velkou lopatu z Hona, nechce nekdo? je pekna, oka nevybite, nesvarovana...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#435 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

maršl píše:mam doma velkou lopatu z Hona, nechce nekdo? je pekna, oka nevybite, nesvarovana...
Jááájaj takovou dobu jsem scháněl pěknou a nikde nebyla a loni v létě jsem pro ní jel až do Loun. Škoda ;-) Nemáš foto jak vypadá?

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“