traktor CHERY

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
laoš

Re: traktor CHERY

#46 Nový příspěvek od laoš »

V dnešní době dát přes 500.000,-kč, za Čínský traktor mi přijde dost hodně, to už bych si počkal raději na nového zetora 50, s tříválcovým motorem, který brzy příkde na náš trh.Jsem zvědav co to udělá s cenou Cínských traktoru a jestli vubec o ně bude do budoucna zájem.Když nastoupí konkurent Zetor.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#47 Nový příspěvek od Antony30011 »

Jestli to bude taková paráda jak major tak to bych se o budoucnost čínských traktorů nebál :D

timexy
Kontaktovat uživatele:

#48 Nový příspěvek od timexy »

Tak ja myslím ze zas ten major není tak špatný ...No na to jem taky zvedavej. Jinak nový major 80je cenově na 506.000-, kč bez dph a jestli bude
zetor 50 kolem 400.000 tak to hodně zamicha karty.

Jozka

#49 Nový příspěvek od Jozka »

timexy píše:Tak ja myslím ze zas ten major není tak špatný ...No na to jem taky zvedavej. Jinak nový major 80je cenově na 506.000-, kč bez dph a jestli bude
Já si nedělám iluze, že nový zetor bude nějak levný. Očekávám cenu v základu kolem 500 000 + dph
Cena Majoru, jak píše Timexi, se mi zdá nějaká nízká. Myslím, že stojí 655 000 + dph

honzauta

#50 Nový příspěvek od honzauta »

Jozka píše:
timexy píše:Tak ja myslím ze zas ten major není tak špatný ...No na to jem taky zvedavej. Jinak nový major 80je cenově na 506.000-, kč bez dph a jestli bude
Já si nedělám iluze, že nový zetor bude nějak levný. Očekávám cenu v základu kolem 500 000 + dph
Cena Majoru, jak píše Timexi, se mi zdá nějaká nízká. Myslím, že stojí 655 000 + dph

Poláci už dělají něco podobného, cena v Polsku je trochu nižší, ale stále mně to přijde hodně

http://www.sbazar.cz/inzerovanivcesku/d ... -rady-c350
http://www.sbazar.cz/inzerovanivcesku/d ... c380-motor

z malých se taky dělá C370. Motory Perkins, převodovka, nápravy Carraro.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#51 Nový příspěvek od Antony30011 »

Nevypadá to blbě 8) otázka jak je na tom a jak je to s ND + servis :-/ to bývá největší achilova pata

laoš

#52 Nový příspěvek od laoš »

Jak to je ze servisem v Polsku a jak funguje? Myslím že to bude jako u nás, prodejci tvrdí že servis je, ale otázka je jaký ??.Já si představuji servis kde pracuje proškolená osoba která vlastní nějaký certifikát a né že tam je Pepa nebo Karel, kteří v životě traktor neviděli a natož tak Čínský. Představa je taková že prodejce ktrý prodává traktor o něm něco ví a je schopen mi poradit a né že mi tvrdí že Čínský traktor se vubec nekazí a je spolehlivý, a na to že servis je velice jednoduchý a ten si mohu provádět sám.S tím servisem bych i souhlasil, ale spousta lidí mezi námi jsou uživatelé a ti by takový servis uvítali. Ten Polský traktor vypadá taky dobře a myslím si že se liší jen vzhledově kabinoua jinou kapotáží, podvozek bude stejný.¨Já než jsem šel do Cheryho tak jsem nejprve vyskoušel a zhlédl traktor Foton, sourozence Europad a pak Cheryho. Na Cherym mě zaujalo odpružení kabiny, celkový vzhled který si myslím že je velice líbivý, a pak když jsem nahlédl pod kapotu Cheryho vše bylo v přirozených barvách jak víko ventilu tak čerpadlo, potrubí atd..Né jak u Europadu, zastříkané v jedné černé barvě. V prosinci když jsem naposledy navštívil Silesiana který již má nové traktory Chery, Zoomilion. Má tři kusy padesátek a tři kusy třicítek, cena by mohla být nižší ale k danému novému modelu je to zatím nejnižší cena na našem trhu. Nový taktor je také možno zhlédnout na yutube.

Tonda88

#53 Nový příspěvek od Tonda88 »

Laoši, jakou ,že máš sekacku? Psal jsi,že polskou,ale jakou snese Cherry šířku záběru? Kolik zvedá na kg na tribodovem závěsu?
Máš informace,kdy se objeví nový Zetor na trhu? Dík Tonda.

laoš

#54 Nový příspěvek od laoš »

Ahoj Tondo,sekačka je Polská od firmy Barol, záběr 165 používal jsem ji dříve na Zetoru 5245, a Chery by utáhl i 180. Váha je malá kolem 360kg. Já na zadku tříbodu zdvihám Polské diskové brány záběr 2m. , které jsou spíše určeny od 50-70 koní, Chery s nima pracuje velmi svižně. Na tříbodě jsem měl zdvihnuté něco přes 1.200 kg, hydraulika je velmi slná zvedla to lehce. Ale zvedl se mi už i předek traktoru. o novém zetoru mám informace že by měl být do dvou let na trhu a četl jsem že bude vyráběn s klasickým tříválcovým motorem, no necháme se překvapit, sám jsem zvědav. Vloni byl vystaven na veletrhu v Hanovru

DYK

#55 Nový příspěvek od DYK »

Ahoj, nemohl by jsi prosím kontaktovat toho tvého prodejce s dotazem na cenu přední masky Chery? K jeho popisované vstřícnosti a ochotě to jistě nebude problém. Pak mi jí prosím zde napiš. Děkuji.
Silesiána se zastáváš myslím zbytečně, je zde pár lidí co mělo tu čest a co si pamatuju a jeho heslo bylo že záruka na traktor je vlastně nesmysl a kdo si to neumí opravit sám, ať to raděj nekupuje. Leda by se průběhu let změnil.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Tonda88

#56 Nový příspěvek od Tonda88 »

Laoši dík za odpověď. Mám ještě dotaz. Zkoušel jsi,zda Chery zvládne na čelaku opravdu těch 1000 kg? Mam ještě jednoho favorita ,YTO 504 D. Tam uvádějí jen 680 kg a je to myslim obdobný traktor. Zatím YTO u mě vede,z důvodu ,že má motor Perkins. Dík. Tonda

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#57 Nový příspěvek od Antony30011 »

Mne by zajimalo proc tady kontakt na prodejce jeste neni :-/ nebo sem to prehlidl?

laoš

#58 Nový příspěvek od laoš »

Kontakt je tady daný, byl asi přehlídnut.
Ahoj Dyku, o daném problému vím bavil jsem se cca rok zpět s prodejcem že u dané osoby došlo k poškození přední masky. Prodejce mi řekl kolik stojí nová, myslím že 240eu, ale nevím přesně, bylo to už před rokem. Volal mi ohledně této věci že dané osobě se zdá cena příliš vysoká. Já při porovnání jiných značek jsem konstatoval žense jedná o běžnou cenu. Další informace mezi prodejcem a danou osobou nemám, myslím si že by si to měli vyřešit mezi sebou. Má úvaha je ta že problém je jen v ceně. O Silesianovi jsem také slyšel své jak od známých tak od lidí kteří s ním mají nepěkné zkušenosti. Myslím si že toto je špatná ukázka prodejce, na tu jsem byl i upozorněn i jeho vlastní dcerou v roce 2013. Po osobním setkání v roce 2015 jsem byl mile překvapen je pravda že jsem s ním mluvil na rovinu. Několikrát jsme se spolu setkali aniž bych něco koupil, jsme spolu skecli několik hodin, bavili jsme se o byznysu a ruzných firemních náležitostech. Jak je to se zárukoou u něj a jiných prodejců jsem už tu psal, že záruka není vše.

laoš

#59 Nový příspěvek od laoš »

Tondo, YTO není špatná volba, jen ta cena. U čeláku je psáno zdvih 1.500kg. doporučených je 700kg. Jestli jsem zvedl 1.000 nebo 1.500kg., neví nejsem si jistý ale z jistotou ti mohu říct že zadní kolo bylo minimálně 1metr nad zemí až jsem se z toho málem posral, a přihlížející osoby také. Toto se mi několikrát přihodilo při nakládce hnoje používám Polský krokodýl, váha cca 350kg. Kolik hnoje bylo naloženo toto otázka, ikdyž používám závaží v kolech., jen poloviční.Člověk musí být hild opatrný. Známí co používají čeláky o zdvihu 2.600kg. mají doporučený zdvih 700kg. Ve zdvihu vidím ten nejmenší problém, hlavně aby se nepřevrátil traktor.

Fery

#60 Nový příspěvek od Fery »

DYK píše:Ahoj, nemohl by jsi prosím kontaktovat toho tvého prodejce s dotazem na cenu přední masky Chery? K jeho popisované vstřícnosti a ochotě to jistě nebude problém. Pak mi jí prosím zde napiš. Děkuji.
Silesiána se zastáváš myslím zbytečně, je zde pár lidí co mělo tu čest a co si pamatuju a jeho heslo bylo že záruka na traktor je vlastně nesmysl a kdo si to neumí opravit sám, ať to raděj nekupuje. Leda by se průběhu let změnil.
Kontakt je hned ve druhém příspěvku laoše. Jinak ho máš ještě tady:
http://chery-tractors.webnode.cz/

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“