UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
2T je snažší na údržbuBlondy píše:Potřeboval bych radu od profíků z jara chci kupovat Křovinořez na udržování rozsáhlý zahrady sousedící s lesem, tak že sekání přerostlý trávy kolem pozemku, sekání svahu mezi lesem a zahradou a převážně strunou kvůli plotu (pletivo). Mám vybranej Stihl jen nevim jestli čtyř nebo dvoutakt, měl sem půjčenej FS 350 a ten bral dobře ale bylo mi řečeno že čtyřtakt míň žere tak se ptám.
.
malej traktorista v malým traktoru
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Tak tahani bylo dost ted bych prihodil neco na zpracovani zbytku po tezbe:
Myslim, ze netreba moc predstavovat, firemniho brachu jiz tady mame a zname
Myslim, ze netreba moc predstavovat, firemniho brachu jiz tady mame a zname
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak super fotky. Franto kolik utáhneš v tom drapáku? Nepřemýšlel jsi o něčem takovém? Moc se mi to líbí. Ty kola na tom musí hodně ulehčit traktoru a nestaví se tak i ten dosah je daleko lepší.
Maršl:to je tvůj nový stroj??
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
jj je, minuly tyden dorazil
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
Dík za rady
Nepočítal jsem kolik utáhnu, ale odhadem okolo 2m3, což je maximum hydrauliky.Rozvaděč na drapáku je nastavený +- na 180bar.Musím říct, že mě drapák v terénu hodně překvapil jezdí se s ním super.Danek píše: Franto kolik utáhneš v tom drapáku? Nepřemýšlel jsi o něčem takovém? Moc se mi to líbí. Ty kola na tom musí hodně ulehčit traktoru a nestaví se tak i ten dosah je daleko lepší.
Tenhle podvozek s rukou byl taky ve výběru.Nakonec jsem ho u Auera viděl i naživo ve skladu.Váha bude tak dvojnásobná a TBZ závěs na UŘ I bude mít co dělat aby to prázdný uzved.Bude to mín obratný.Dovolím si spekulovat, že rozvaděč bude nastavený na stejnou hodnotu, takže v kleštích utáhne stejně jako já.Ty kola se budou v zatáčkách škaredě šprajcovat.Rozsah je rozhodně velké +.Cena odhaduju bude skoro dvojnásobná.
http://www.auerlmb.at/de/landmaschinen- ... imberlift1
Tohle se mi líbí, ale nemám na to mašinu a hlavně hmotu
Na tohohle prcka jsem byl zvědavej 12/47.Jestli se vyhnu těm pařezům.Jinam jsem se postavit nechtěl abych moc nerozbil zmlazení.
Vyjel jak prd tak hned dostal na druhé lano dva bratříčky, aby mu nebylo smutno
vyškubnúť dva kúbiky ze škarpy nemôže byť pre DTN nejaká výzva to zvládnem s prehladom aj zo ziláckym navijákom ale zas pravda je že už som utrhol lano aj na pol kubičnej borovici pri ťahaní z kopca ked sa mi zaplietla medzi stojace buky
vyškubnúť dva kúbiky ze škarpy nemôže byť pre DTN nejaká výzva to zvládnem s prehladom aj zo ziláckym navijákom ale zas pravda je že už som utrhol lano aj na pol kubičnej borovici pri ťahaní z kopca ked sa mi zaplietla medzi stojace buky
Podívej se ještě jednou na příslušnou fotku.Zvýraznil jsemTi to podstatný.Ještě dopíšu, že při focení jsem stál před traktorem.harijaro píše:vyškubnúť dva kúbiky ze škarpy nemôže byť pre DTN nejaká výzva to zvládnem s prehladom aj zo ziláckym navijákom ale zas pravda je že už som utrhol lano aj na pol kubičnej borovici pri ťahaní z kopca ked sa mi zaplietla medzi stojace bukyNa tohohle prcka jsem byl zvědavej 12/47.Jestli se vyhnu těm pařezům.Jinam jsem se postavit nechtěl abych moc nerozbil zmlazení.
Ahoj,už moc neberou ale od toho sebou vozím řetězy ,peníze na pneu jsem utratil minulý týden v Manfíldu .lukisek 099 píše:taky dobrá robota . coty formule na lakinu berou ještě vůbec
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Ty ruky na tom vozíku v těch videjích jdou strašně pomalu,to bych u toho usnul než bych něco udělal. Ta ruka co by si Franta přál je přesně ta podle které já chci tu moji skrátit,tedy hlavní rameno.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
A tohle je do ramen nebo na nějaký rám s rychloupnutím typu Jake?Franta.cz píše:Tohle se mi líbí, ale nemám na to mašinu a hlavně hmotu
Tahle je natvrdo.Jo a je na prodej.