Lukashilův ZETOR 7211 TUNIS

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
peny

Re: Lukashilův ZETOR 7211 TUNIS

#2071 Nový příspěvek od peny »

no ja by som ich tam nedaval po prve to vyzera blbo, a po druhe ta hadica nie je nato urcena, takze hadice kludne luen treba kupit taku aka je na to urcena, navstiv poriadny obchod s hadicami a tam ti urcite poradia vhodnu, zahradna hadica nie je urcena na teplu vodu !

schmoud

#2072 Nový příspěvek od schmoud »

Sak ale co sa moze tej hadici stat ked nou potece tepla voda? Podla mna nic...
Ja som este rozmyslal nad medenymi trubkami na kurenie priemer 18 alebo plast hlinik plast trubku. Pekne nalisujem kolienka a hotove...nemusim kupovat :)

citrusek

#2073 Nový příspěvek od citrusek »

schmoud píše:Sak ale co sa moze tej hadici stat ked nou potece tepla voda? Podla mna nic...
Ja som este rozmyslal nad medenymi trubkami na kurenie priemer 18 alebo plast hlinik plast trubku. Pekne nalisujem kolienka a hotove...nemusim kupovat :)
Z měděných trubek na topení to jde udělat, měl jsem to tak na 7745 od minulého majitele. Určitě je to lepší a hezčí řešení, než ty hadice.

peny

#2074 Nový příspěvek od peny »

schmoud píše:Sak ale co sa moze tej hadici stat ked nou potece tepla voda? Podla mna nic...
no ked je raz ta hadica urcena na teplotu do 40 stupnov, tak asi sa jej nieco moze stat ked tam pustis 80 stupnovu vodu

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#2075 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Přesně tak jsem téhož názoru že zahradní hadice na to není vhodná. Zachvíli uplně zteří a bude praskat. Vidím co to "vydrží" na zahradě uplný hovno. A na teplé vodě kdy se rozhřeje pak schladne si myslím že dlouho nebude :) Nevím třeba máš nějakou lepší že chvíli vydrží no ;-)

Lukashil

#2076 Nový příspěvek od Lukashil »

nevím na kolik máte zahradní hadice vy, ale na téhle je napsáno 1bar 120°C
Stydím se za tuto zem

pete

#2077 Nový příspěvek od pete »

Michal(zetor) píše:Přesně tak jsem téhož názoru že zahradní hadice na to není vhodná. Zachvíli uplně zteří a bude praskat. Vidím co to "vydrží" na zahradě uplný hovno. A na teplé vodě kdy se rozhřeje pak schladne si myslím že dlouho nebude :) Nevím třeba máš nějakou lepší že chvíli vydrží no ;-)
Já se taky připojuji ke kolegúm myslím že tohle bych řešil pouze v prekérní situaci ale majitel platí tak třeba rozhodovala cena :vysmech:

peny

#2078 Nový příspěvek od peny »

1 bar asi nie , skor 10

http://www.lumavinicne.sk/kategoria/had ... -semperit/

a to je znackova hadica , ziadne tesco

Lukashil

#2079 Nový příspěvek od Lukashil »

aha, tak místo té nuly mám tu spojku, ale přesně tuto hadici mám, semperit
ovšem mm na ní 120 stupňů jinak bych jí nechtěl, sami víte nejlíp že u mě cena nerozhoduje.

a nezapomeňe že narozdíl od zahrady, v traktoru se na ní nešlape, nenatahuje se a nehýbe se s ní.
Stydím se za tuto zem

czlukas

#2080 Nový příspěvek od czlukas »

Michal(zetor) píše:Přesně tak jsem téhož názoru že zahradní hadice na to není vhodná. Zachvíli uplně zteří a bude praskat. Vidím co to "vydrží" na zahradě uplný hovno. A na teplé vodě kdy se rozhřeje pak schladne si myslím že dlouho nebude :) Nevím třeba máš nějakou lepší že chvíli vydrží no ;-)

Musím s tebou plně souhlasit .
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

pete

#2081 Nový příspěvek od pete »

Lukashil píše:aha, tak místo té nuly mám tu spojku, ale přesně tuto hadici mám, semperit
tak tam lupni semperitku ta je přece na to stavěná.

Lukashil

#2082 Nový příspěvek od Lukashil »

vždyť jí tam mám.
Stydím se za tuto zem

peny

#2083 Nový příspěvek od peny »

Lukashil píše:aha, tak místo té nuly mám tu spojku, ale přesně tuto hadici mám, semperit
ovšem mm na ní 120 stupňů jinak bych jí nechtěl, sami víte nejlíp že u mě cena nerozhoduje.

a nezapomeňe že narozdíl od zahrady, v traktoru se na ní nešlape, nenatahuje se a nehýbe se s ní.
no nemas na 120 stupnov ked vyrobca udava 40 (niekde do 60)

edit: tu ani nejde o to , ale ked si kupoval tak ti mali ponuknut vhodnu, bud nejaku multipurpose( v podstate na vsetko) ,a lebo na teplu vodu/paru, ziadne z tychto hadic nie su priesvitne
Naposledy upravil(a) peny dne stř led 13, 2016 9:34 pm, celkem upraveno 2 x.

Lukashil

#2084 Nový příspěvek od Lukashil »

já to snad zítra musím na té hadici vyfotit.
kdyby byla na 40 nekoupil bych jí, a navíc mi takto spolehlivě funguje již nekolik let.
pro mě není problém dát za hadici třeba o 2000 víc, když budu vědět, že mazlik bude spokojen :smich:
Stydím se za tuto zem

Pavel.T

#2085 Nový příspěvek od Pavel.T »

Na 8011 co jsme měli byla dána zahradní hadice přes patnáct roků u topení. Už se tak koupil, teď je už někde neznámo kde a myslím že hadice pořád držej. 8) loni když jsem měnil hadice na druhým traktoru, tak jsem tam dal taky zahradní a v pohodě drží. Samozřejmě jsme dal ještě starou poctivou ze zásob s pořádným pletením a nebojím se toho. 8) ale jinak máte pravdu, kdybych to neměl odzkoušený a hadice doma nebyla, tak bych určitě koupil nějakou jak má být. 8) ale chce to fakt dobře vybrat a i připlatit aby to něco vydrželo

Odpovědět

Zpět na „Zetor 5211-7745“