A učíme se klouzat
Moderátor: rezis
Re: A učíme se klouzat
Používání mlhovek je dané zákonem o provozu na pozemních komunikacích a nedodržování předepsaného osvětlení vozidla je stíháno stejně jako bez světel za bílého dne.
Něco málo o tom je např. zde :
http://www.okolovas.cz/clanek-143-Jak-a ... at-mlhovky
Něco málo o tom je např. zde :
http://www.okolovas.cz/clanek-143-Jak-a ... at-mlhovky
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
když jedeš v obci nebo ve městě s předníma mlhovkama A NENÍ SNÍŽENÁ VIDITELNOST a zastavijou tě, tak ti můžou dát pokutu že bezdůvodně oslňuješ. Bohužel policajti tohle dělají autům typu felina a níž, když uvidijou superba apod. tak ho ani nezastavijou. MMě taky dali v olomoucu pokutu když jsem měl Š110R a nepomohla ani argumentace že jedu z opavy a ještě před olmikem byla mlha jak mliko
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem rikal toje na pres drzku a kdyz se podari a jedes za takovym volem dyl je to velice prijemne....
Mám rád trktůrky a nestidim se za to :D
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
za predne hmlovky už som mal jednu pokutu -vošiel som do mesta a stáli hneď za tabulu asi 50m a už ma mali . No a jedno upozornenie -s novým autom si idem domov a zastavili ma ,ja že šak mam všetko ako ma byt a policajt že svieti vám hmlovka ,no ukecal som ho ,že ešte sa zoznamujem s autom .
Hmlovky iba mimo mesta / obce/ a za zníženej a samozrejme neosvecovať zbytočne .
Hmlovky iba mimo mesta / obce/ a za zníženej a samozrejme neosvecovať zbytočne .
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Šak vidíš tu hustou hmlu všude kolem... a tu chumelenici k tomu druhá věc je, že D1 byla suchá, "sníh" jen na krajnici, ale všeci jedou jak kdyby byla vániceLubanek píše:Jak sem rikal toje na pres drzku a kdyz se podari a jedes za takovym volem dyl je to velice prijemne....
Mlhovky má puštěné každý idiot! Kdyby mohli mít rampu jak na kamionu tak si ji pustí taky, .. za viditelnosti ve dne a do plnejch!
Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád, u nás na ulici do 3cm sněhu nasypal štěrk a je hotovo
Na mladoboleslavsku sypou okresky pískem a pohodička.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Okresky jo, ale taky je projedou radlicou. Tady to jen posypou máme tu prudkej kopec a včera jeden borec na felině udělal z pneumatik slajky
- zetorak jirka
Britte, Britte, co na to říct ? vídím že taky o zimní ůdržbě silnic toho moc nevíš. A ty mamlasové , je fakt že někdy to přeháněj, ale většinou dojedou dál , než ty uspěchaný. No a to poslední, co to bylo za troubu, že se nechal z boudy vytáhnout a vyházel ti cestičku domu ? Tady bys asi neuspěl,v daným případě, strčil bys mi ruku do traktoru a přerazil bych ti ji montpákou. a nebyl bys prvni.Britt píše:Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.
- majo258
JIRKO, JA BYT TYM TRAKTORISTOM, DVIHNEM PRED JEHO BRANOU PLUH A NECH SI TO LOPATUJE.
Jazdil som sypacom, prepluhujem a pri navrate v zakrute dedo hadze na cestu, zjazdil som ho kam to hadze a bolo vyriesene, ked sa na takomto useku po mojom prejazde niekto vysype, dokazuj ze si to prepluhoval. Kto to nerobil nepochopi.
Jazdil som sypacom, prepluhujem a pri navrate v zakrute dedo hadze na cestu, zjazdil som ho kam to hadze a bolo vyriesene, ked sa na takomto useku po mojom prejazde niekto vysype, dokazuj ze si to prepluhoval. Kto to nerobil nepochopi.
Jirko, plně sebou souhlasím, každém si myslí že bude mít vyhrnuto před barákem a vjezdem,taky mám stejného vola, jenže kam to chce dát,cesta 3m široká, pokud to nevyhrnu, ostatní by se ani nedostali po odjezdu domu,je to i v kopci.zetorak jirka píše:Britte, Britte, co na to říct ? vídím že taky o zimní ůdržbě silnic toho moc nevíš. A ty mamlasové , je fakt že někdy to přeháněj, ale většinou dojedou dál , než ty uspěchaný. No a to poslední, co to bylo za troubu, že se nechal z boudy vytáhnout a vyházel ti cestičku domu ? Tady bys asi neuspěl,v daným případě, strčil bys mi ruku do traktoru a přerazil bych ti ji montpákou. a nebyl bys prvni.Britt píše:Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.
Pokud by se mi někdo srazil do traktoru s lopatou,dostal by hned ve dveřích tečku.
Zetor 6718 DEEP RED
Tak helejte vy 2 koumesové. Jezí tady kluci, kteří prohrnují. Projedou ulici a pak každému, kdo má vjezd ho vyhrnou aby byl čistý. Lidi jsou rádi a kluci dostanou na pivo. Když nějaký křovák jen drhne hodiny aby měl projeto co nejvíc kilometrů a kašle na to, jakým způsobem to udělá, ať se nediví že se lidi ozvou. Na tohodle týpka přišlo několik stížností a skončil. Moje přítulkyně je lékařka, drží pohotovosti a nikdo po ní nemůže chtít aby si musela prohazovat cestu z garáže, zvlášť, když byl ten vjezd před prohrnováním vozovky vyčištěný. Zamyslete se malinko nad svým počínáním a nehrajte si drsňáky.