A učíme se klouzat

Youtube.com

Moderátor: rezis

Zpráva
Autor
Britt

Re: A učíme se klouzat

#16 Nový příspěvek od Britt »

Používání mlhovek je dané zákonem o provozu na pozemních komunikacích a nedodržování předepsaného osvětlení vozidla je stíháno stejně jako bez světel za bílého dne.
Něco málo o tom je např. zde :
http://www.okolovas.cz/clanek-143-Jak-a ... at-mlhovky
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

imaginaro

#17 Nový příspěvek od imaginaro »

když jedeš v obci nebo ve městě s předníma mlhovkama A NENÍ SNÍŽENÁ VIDITELNOST a zastavijou tě, tak ti můžou dát pokutu že bezdůvodně oslňuješ. Bohužel policajti tohle dělají autům typu felina a níž, když uvidijou superba apod. tak ho ani nezastavijou. MMě taky dali v olomoucu pokutu když jsem měl Š110R a nepomohla ani argumentace že jedu z opavy a ještě před olmikem byla mlha jak mliko :-/
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Antony30011 »

Dneska na D1. Samozřejmě i přední. Mlha jak prase, ve vzduchu asi 2 vločky...
Obrázek

Lubanek

#19 Nový příspěvek od Lubanek »

Jak sem rikal toje na pres drzku a kdyz se podari a jedes za takovym volem dyl je to velice prijemne....
Mám rád trktůrky a nestidim se za to :D
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816

zde

#20 Nový příspěvek od zde »

za predne hmlovky už som mal jednu pokutu -vošiel som do mesta a stáli hneď za tabulu asi 50m a už ma mali . No a jedno upozornenie -s novým autom si idem domov a zastavili ma ,ja že šak mam všetko ako ma byt a policajt že svieti vám hmlovka ,no ukecal som ho ,že ešte sa zoznamujem s autom :smich: .

Hmlovky iba mimo mesta / obce/ a za zníženej a samozrejme neosvecovať zbytočne .

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#21 Nový příspěvek od Antony30011 »

Lubanek píše:Jak sem rikal toje na pres drzku a kdyz se podari a jedes za takovym volem dyl je to velice prijemne....
Šak vidíš tu hustou hmlu všude kolem... a tu chumelenici k tomu :vztek: druhá věc je, že D1 byla suchá, "sníh" jen na krajnici, ale všeci jedou jak kdyby byla vánice :-/

ondra66

#22 Nový příspěvek od ondra66 »

Mlhovky má puštěné každý idiot! Kdyby mohli mít rampu jak na kamionu tak si ji pustí taky, .. za viditelnosti ve dne a do plnejch!

Britt

#23 Nový příspěvek od Britt »

Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#24 Nový příspěvek od Antony30011 »

Buď rád, u nás na ulici do 3cm sněhu nasypal štěrk a je hotovo :-/

Britt

#25 Nový příspěvek od Britt »

Na mladoboleslavsku sypou okresky pískem a pohodička.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#26 Nový příspěvek od Antony30011 »

Okresky jo, ale taky je projedou radlicou. Tady to jen posypou :D máme tu prudkej kopec a včera jeden borec na felině udělal z pneumatik slajky :D

zetorak jirka

#27 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Britt píše:Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.
Britte, Britte, co na to říct ? vídím že taky o zimní ůdržbě silnic toho moc nevíš. A ty mamlasové , je fakt že někdy to přeháněj, ale většinou dojedou dál , než ty uspěchaný. No a to poslední, co to bylo za troubu, že se nechal z boudy vytáhnout a vyházel ti cestičku domu ? Tady bys asi neuspěl,v daným případě, strčil bys mi ruku do traktoru a přerazil bych ti ji montpákou. a nebyl bys prvni.

majo258

#28 Nový příspěvek od majo258 »

JIRKO, JA BYT TYM TRAKTORISTOM, DVIHNEM PRED JEHO BRANOU PLUH A NECH SI TO LOPATUJE. :prace:
Jazdil som sypacom, prepluhujem a pri navrate v zakrute dedo hadze na cestu, zjazdil som ho kam to hadze a bolo vyriesene, ked sa na takomto useku po mojom prejazde niekto vysype, dokazuj ze si to prepluhoval. Kto to nerobil nepochopi. :vztek:

Fidlla

#29 Nový příspěvek od Fidlla »

zetorak jirka píše:
Britt píše:Dneska jsem najezdil 250 kiláků a většinou po okreskách, které nejsou prohrnuté a byl jsem na prášky z těch mamlasů, co jedou 30. Silničáře jsem potkal jednoho jediného a ten jel se zvednutou radlicí, zatímco na silnici ležela rozježděná břečka. Zato u nás v ulici jezdí traktor s radlicí co půl hodiny. Už jsem ho vytáh z boudy, vrazil mu do ruky lopatu a musel vyházet z vjezdu co tam nahrnul. Čuměl jak bacil do lékárny.
Britte, Britte, co na to říct ? vídím že taky o zimní ůdržbě silnic toho moc nevíš. A ty mamlasové , je fakt že někdy to přeháněj, ale většinou dojedou dál , než ty uspěchaný. No a to poslední, co to bylo za troubu, že se nechal z boudy vytáhnout a vyházel ti cestičku domu ? Tady bys asi neuspěl,v daným případě, strčil bys mi ruku do traktoru a přerazil bych ti ji montpákou. a nebyl bys prvni.
Jirko, plně sebou souhlasím, každém si myslí že bude mít vyhrnuto před barákem a vjezdem,taky mám stejného vola, jenže kam to chce dát,cesta 3m široká, pokud to nevyhrnu, ostatní by se ani nedostali po odjezdu domu,je to i v kopci.
Pokud by se mi někdo srazil do traktoru s lopatou,dostal by hned ve dveřích tečku.
Zetor 6718 DEEP RED

Britt

#30 Nový příspěvek od Britt »

Tak helejte vy 2 koumesové. Jezí tady kluci, kteří prohrnují. Projedou ulici a pak každému, kdo má vjezd ho vyhrnou aby byl čistý. Lidi jsou rádi a kluci dostanou na pivo. Když nějaký křovák jen drhne hodiny aby měl projeto co nejvíc kilometrů a kašle na to, jakým způsobem to udělá, ať se nediví že se lidi ozvou. Na tohodle týpka přišlo několik stížností a skončil. Moje přítulkyně je lékařka, drží pohotovosti a nikdo po ní nemůže chtít aby si musela prohazovat cestu z garáže, zvlášť, když byl ten vjezd před prohrnováním vozovky vyčištěný. Zamyslete se malinko nad svým počínáním a nehrajte si drsňáky. :)

Odpovědět

Zpět na „Videa z netu“