Zkušenosti s eshopem

Moderátor: Mikro

Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze

Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Zpráva
Autor
z4011be

Zkušenosti s eshopem

#1 Nový příspěvek od z4011be »

čau lidi,
nemáte někdo zkušenosti s eshopem http://www.skoda-dily.cz/ ?

Ptám se proto, že některé origoš díly mají za dobrou cenu, tak jestli to náhodou není falešný origoš (origoš jen na papíře)

other-side

Re: Zkušenosti s eshopem

#2 Nový příspěvek od other-side »

Tam jsem nakupoval minus asi 2-3 roky, to jsem ještě udržoval starou Feldu. Ceny dobrý, rychlost, mám to za "rohem". Ani už nevím co jsem tam přesně bral, nějakou blbost alá plastovou pojistku termostatu na motoru, takovej zobáček.

Takže k sortimentu vlastně nic napsat nemůžu. Ale osobně bych se toho nebál.

elbarto
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od elbarto »

Tema dilu a jejich kvalita se stava kazdodennim tematem i pro vetsi servisy. Slovo znacka pomalu ztraci vyznam, pancuje se uplne vsechno. Dalsi otazkou je reklamace, APM, Elit ci Kelly pristupiji ke stalym odberatelum relativne slusne. Za sebe je musim pochvalit, dva roky jsem delal nakupciho servisu. Shop nekde u Ferdy ve stodole ti spis nase... Kdyz neberu uvedene proflanute prodejce ma velice dobrou povest CC Autodily, kde bere i hodne servisu. Ono to neni jenom o nejnizsi cene po ktere vsichni uhranute jdou. Spojku ci turbo neni uplne zabava pachat nekolikrat, pokud dodavatel doda smejd. Na facko ci Filcku to je asi jedno, ale treba kupovat dvojhmotovy setrvak od nezname firmy, nevim :-(

z4011be

#4 Nový příspěvek od z4011be »

já sháním plechařinu (přední blatník), ale chci tam originál kvůli kvalitě, hlavně pro delší životnost

oni ho nabízí na 2900 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1 ... -7376.html
přitom třeba Autokelly ho má za skoro 3500.
A to mi přijde dost velký rozdíl, abych neměl pochybnosti, zda ten první není ve skutečnosti nějaká čína či polsko

Tomas6

#5 Nový příspěvek od Tomas6 »

klidně ho objednej. Nevím o tom že by byly repliky blatníků na o1.Nikdy jsem se s replikou nesetkal.Cc autodíly ho maji za 3000 a taky píšou origo.Otázka je jestli origo je stejné kvality jak z fabriky na novém autě.Ale tak to je na jinou diskuzi...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

z4011be

#6 Nový příspěvek od z4011be »

repliky se nějaký dělat budou, protože třeba Autokelly má ještě i blatníky s poloviční cenou
http://www.autokelly.cz/Catalog.aspx#|Y ... 7xvflSOw==

elbarto
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od elbarto »

P.S. Nemuzes brat ceny na netu. Kelly dava registrovanym firmam uplne jine ceny, kup to na nekoho znameho, kdo tam bere. Pokud nesezenes pisni SZ.
P.S. Jeste jukni na ACI, plecharina jim obcas nepasuje, ale je hodne, hodne levna. Na firmy super ceny.
Na Kelly obcas lidi nadavaji. Nakoupi nejlacinejsi Starline dily a potom breci. Na druhe strane Kelly je paradni ve vraceni zbozi. Nevim ktery presne dil, vezmu oba mozne dily a druhy den nepotrebny vratim. Nikdo nic neresi, maximalni ochota. Mozna to v jinych krajich je jinak, ale Praha opravdu vse OK. V APM objednavam dil a formular uz na me hlasa" "pozor dil neleze nikdy vratit" :-(

Tomas6

#8 Nový příspěvek od Tomas6 »

Aci má jen originál.Proto usuzuju že replika není.I různě co jsme brali tak z našich dodavatelů nikdo neměl.Berem hlavně elit aci a semtam nějaké ty místní autodíly.A některé věci se dají brát i v autorizáku.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od Antony30011 »

Vloni sem tam kupoval na oktávku 2 nějaký drobnosti a zdálo se to Ok :-/ ale díly motoru ani brzd to nebyly, takže tak

DYK

#10 Nový příspěvek od DYK »

Já jsem na tomto e-shopu taky kupoval a je to asi solidní obchod. Dokonce při požadavku originálních dílů a poskytnutí VIN, přesně do mailu nabídnou varianty. Ono ne vše je dnes originál jako v aktuální době toho kterého auta. Já spokojen.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

z4011be

#11 Nový příspěvek od z4011be »

elbarto, je mi jasný, že velko a pravidelní odběratelé budou mít ceny. A myslel jsem, že když porovnám jen ceny na netu, budou vypovídající ( i když firma by měla v reálu u všeho nějaký % dolů, ale proporcionalita by měla zůstat + - zachovaná)
Nejde mi primárně o nejnižší cenu, ale chci originál (ne čínskou pátovýrobu). A jelikož jsem našel dle popisu origoš za zajímavou cenu, sháním info, zda není velké riziko že to je podvod.

Deane7

#12 Nový příspěvek od Deane7 »

Ja objednávam na cc-autodily, naposledy som kúpil od nich brzdové kotúče, vraj originálny diel, Nemecko a po 3 mesiacoch popraskané jak sviňa.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#13 Nový příspěvek od Atlan »

Nebude to skôr chyba uzivatela?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Deane7

#14 Nový příspěvek od Deane7 »

Neviem. Na starých som jazdil dlho, roky, kúpil som auto s nimi a ja som na nich ešte urobil 100tis.
Jazdím cca 40 rokov a aj z povolania a brzdy si vždy robím sám ale kotúče mi ešte nikdy nepopráskali.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

kocicirada

#15 Nový příspěvek od kocicirada »

nakupuji od nich věci docela pravidelně ... mám Alteu XL (octavia II), Ibizu (Fabia I) a Octavii I ...
za mě bylo vždycky všechno naprosto v pořádku ... mám to za rohem takže si to beru osobně ...

Odpovědět

Zpět na „Služby a výpomoc“