Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
Paráda!! Krásný stroj .Nádherná příroda!
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
- oscar
Parádní stroj vřele doporučuji. Jen bych doporučil závaží do zadních kol a taky na předek. Jinak bez chyby.
Tak tak máš pravdu taky mám na l2101 závaží v kolech a napředuoscar píše:Parádní stroj vřele doporučuji. Jen bych doporučil závaží do zadních kol a taky na předek. Jinak bez chyby.
Ahoj pěkný kousek ať slouží jsem s ním také moc spokojen apeter2201 píše: tak uz prisla domov kubota L2201dt ..zatial len taka prva zoznamovacia jazda ..to je sused .. https://www.youtube.com/watch?v=CLHpL8dPht8
chci se zeptat jestli nemáš náhodou i manuál na a L2201dt
Dakujem vam.. na predku mam zavazie asi 60 kg na zadnych kolesach este nemam .. zatial skusim bez ak pri orani bude robit problem tak nahodim asi aj ja .. kupoval som za tym dvojpluh , rotavator 130 , a cesky mulcovac 115- Y noze ..prvy zaber dostane az okolo jari manual k tomu je taky len ktora paka na co sluzi a bezpecnost jazdy na komunikaciach ..jediny papier ktory nieco povie su hodnoty v prilohe inac zial nic podstatne ..
Caute,tak konecne som zase majitelom japonca,po kubote b6000 a tk14 som sa rozhodol znova pre kubotu,no tentokrat b6001.Ked zistim preco mi sem nejdu nahrat fotky tak samozrejme pridam aj foto.
A vlastne vsetko dobre v novom roku !!!
A vlastne vsetko dobre v novom roku !!!
- quikshjare
Gratuluji ke koupi a hodně mth bez poruch
Nemáte někdo zkušenost s touto laminátovou kabinou: http://www.rvr-agro.cz/prislusenstvi/os ... ina-detail
neviete mi poradit ku tej kubote L2201 ci mam kupit jednoradkovy sadzac zemiakov alebo dvojradkovy . rozchod kol je 110 cm zhruba .. da sa sadit aj 1 radkovym dobre ?
k 6001 vela motohodin bez poruchy prajem ..
Dakujem. No este sa s tym budem musiet trochu vyhrat. To ze by to chcelo prestreknut to ani nebudem riesit (zatial) ale velka vola zadnych kolies a "asi" vyskocena pruzina nozneho plynu - s tym sa budem musiet popasovatquikshjare píše:Gratuluji ke koupi a hodně mth bez poruch
Dakujem.peter2201 píše:neviete mi poradit ku tej kubote L2201 ci mam kupit jednoradkovy sadzac zemiakov alebo dvojradkovy . rozchod kol je 110 cm zhruba .. da sa sadit aj 1 radkovym dobre ?
Chlapi nemhol by mi niekto z Vas detailne nafotit tu pruzinu nozneho - rucneho plynu,neviem ako to ma byt spravne nasadene. Kubota b6001
Dakujem
A este jedna vec,vola na zadnych kolesach je dost velka,aj ked som vybral pruzinu zo srobu ktory dotahuje tie celuste moc som tomu nepomohol,nemal s tym niekto problem ?
Dakujem
A este jedna vec,vola na zadnych kolesach je dost velka,aj ked som vybral pruzinu zo srobu ktory dotahuje tie celuste moc som tomu nepomohol,nemal s tym niekto problem ?
Kabinu mám na Kubota X20. Na tomto traktoru dobře sedí, vpředu se nasazuje na čepy a jistí závlačkami, vzadu je vyztužena železnou konstrukcí - ta je ukončena západkami, která se nasouvají do zámků. Zámky jsou přivařeny na vzpěrách, které jsou přišroubované ke konstrukci traktoru. Laminát čelního dílu je sendvičový, přední sklo skleněné. Z boků a vzadu by měla jít kabina uzavřít výplněmi z plachty (nebo jak ten materiál nazvat) - tyto díly však ke kabině nemám. S kabinou jsem spokojen a zatím jsem neodhalil zásadní problém.Brendak píše:Nemáte někdo zkušenost s touto laminátovou kabinou: http://www.rvr-agro.cz/prislusenstvi/os ... ina-detail
Na X20 je ta kabina tady:
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
tady ale chybí ty vzpěry a zámky vzadu. když najede na nerovnost, tak kabina nadskakuje.