CABRIO a VINEA z VYSOČINY
Re: CABRIO a VINEA z VYSOČINY
To je super nápad
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Neviem či je to dobrý nápad hrnúť si prach do tváre
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Prach ve tváři se musí překousnout,jde o to připravit pěkný řádek na lisování.Ono se ale pojede pomalu, tak to myslím moc prášit nebude.
- Holder
To asi bude ten problém , sluníčka potřebují nějakou rychlost (větší)a lis také (pomalejší). Držím palce ať to šlape !
Pohon bude od hnacího kola klíňákem na to velké
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ale preco to netahas za traktorom?.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Tam bude asi lis...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Přesně tak.V předu bude shrnovač,který připraví pěkný ,urovnaný řádek a vzadu bude lis.Lis má sběrák jen 70 cm a tak je lepší mu předložit urovnaný řádek a nemusí se po lisu shrabovat.
- tucnakk
Nápad to je dobrej, jen aby se pod tím traktorem nehrnul řádek.Myslim světlost traktoru
Přesně Ti rozumím.Proto bude na shrnovači taky první stupeň předlisování,který ten řádek přitiskne k zemi a sběrák si ho doufám nadzvedne a polkne.
Ahá, tak už ty zkrácené slunka chápu Já jsem myslel, že to bude hnané kardanem z vývoďáku traktoru.... samy o sobě ty slunka při té malé rychlosti nenahrabují, že?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Přesně tak,ty malá slunka ,při pomalé jízdě s lisem budou roztáčet větší rychlostí ty velká.