Obraceč Fahr KH4 z taženého na nesený
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Obraceč Fahr KH4 z taženého na nesený
sehnal jsem jinej obracak je mezi nimi menší rozdíl budou sedet díly nebo je mezi nimi rozdíl ?
jeden má na štítku 57A-132091 druhý 66A-189608
jeden má na štítku 57A-132091 druhý 66A-189608
všechny moje fotky zde ;)
https://www.rajce.net/a15087402
https://www.rajce.net/a15087402
-
No, vypadá to, že jsi možná sehnal model 1. generace. tj. před faceliftem, který proběhl v roce 1966.
Ten díl určitě nebude pasovat, už podle té konstrukce konce vnitřního ramene. Rád bych to viděl rozmontované.
Ten díl určitě nebude pasovat, už podle té konstrukce konce vnitřního ramene. Rád bych to viděl rozmontované.
- Jožo Kovalčík
Neviete niekto kde sa dá zohnať návod a zoznam dielov k obracaču Fahr KH-4, alebo ak máte niekto ten návod a zoznam dielov, boli by ste ochotný mi to oskenovať? Ďakujem
- Jožo Kovalčík
To je katalóg na Fahr KH-4S ten je sklopný dozadu nie? S toho diely asi nepasujú do KH-4 však? V tom prípade tam musia byť aj iné katalógové čísla.
- Jožo Kovalčík
Rozobral som originál kardan z obracača KH-4, a medzi kardanom a plechovými krytmi boli ložiská, na jednej strane boli len čisto gulôčky, ktoré sa mi rozsypali po celej podlahe, ešte ani teraz neviem či som ich našiel všetky. A na druhej strane bolo takéto ložisko (viď. foto), neviem či je to originál, ak áno, prosím mohli by ste mi napísať rozmery alebo nejaké číslo pod akým to hladať, katalóg k obracaču nemám. Už som ložisko hladal u nás po obchodoch a nemajú to, ešte ma posielali do obchodu s bicyklami, ale pochybujem, že tam mali také velké ložisko. Jedná sa mi o to, že by som chcel takéto ložisko dať aj na druhú stranu, miesto tých guliek, nechce sa mi tie gulôčky skladať, vazelina to asi až tak neprilepí aby som to mohol s kludom poskladať, bez toho že by sa zase rozleteli.
Ložisko je K149, ale kuličky do něj se dají koupit u kol. Rozměr je v palcích (nesedí na celé metrické jednotky).
- Jožo Kovalčík
Ďakujem, takže toto je označenie toho ložiska hej?
Číslo ložiska je z katalogu, loni jsem to ložisko hledal ale nenašel. Tak jsem jenom doplnil a vyměnil v kleci kuličky. A funguje.
- Jožo Kovalčík
No lenže ja potrebujem aj tu klietku, kedže mám len jednu. Dajaké iné číslo k tomu ložisku v katalógu nie je ?
-
-
Já tam nemám originál, kardan jsem si sestrojil. Na šrotišti ve Werku jsem našel naprosto nepoškozenou polovinu homokinetického profesionálního kardanu s metrovou vnitřní rourou. Zbytek komponentů jsem objednal po internetu na http://www.czescirolniczesklep.pl/index.php?cPath=27_28 a složil si to sám. Přetěžovací spojku jsem objednal na http://www.kardanka.cz/kardanove-hridel ... ci-spojka/. Celé mě to vyšlo na pár dvousetkorun !
- Jožo Kovalčík
-
Tak čo Jožo, ktorú ďalšiu časť riešime ?
- Jožo Kovalčík
Momentálne kardan, a budem potrebovať aj minimálne jeden krížový kĺb a prsty jeden ľavý a jeden pravý. Už som aj písal do Krampa ohladom ceny kĺbu a napísali my toto:
Dobrý deň
Ďakujeme za záujem o náš tovar.
Nakoľko naša firma pôsobí ako veľkoobchod, predaj tovaru je možný iba našim registrovaným obchodným partnerom. V prípade záujmu môžete kontaktovať firmu vo Vašom okolí, kde si môžete uvedený tovar objednať.
U nášho dealera sa dozviete aktuálne ceny a dodacie termíny.
V prípade, že nám uvediete vašu lokalitu zašleme vám kontakt na vám najbližšieho maloobchodného predajcu.
A ešte podla toho čo som čítal to čo sa tu riešilo predo mnou, tak asi začnem niekde zháňať tie čapy s tými kopytami ktoré sa zvyknú lámať, ale to ešte neviem kde zohnať, Kramp to v ponuke nemá. A niekde chcem zohnať už aj ten zoznam dielov.
Dobrý deň
Ďakujeme za záujem o náš tovar.
Nakoľko naša firma pôsobí ako veľkoobchod, predaj tovaru je možný iba našim registrovaným obchodným partnerom. V prípade záujmu môžete kontaktovať firmu vo Vašom okolí, kde si môžete uvedený tovar objednať.
U nášho dealera sa dozviete aktuálne ceny a dodacie termíny.
V prípade, že nám uvediete vašu lokalitu zašleme vám kontakt na vám najbližšieho maloobchodného predajcu.
A ešte podla toho čo som čítal to čo sa tu riešilo predo mnou, tak asi začnem niekde zháňať tie čapy s tými kopytami ktoré sa zvyknú lámať, ale to ešte neviem kde zohnať, Kramp to v ponuke nemá. A niekde chcem zohnať už aj ten zoznam dielov.