ZETOR 80,81-82xx CRYSTAL
Moderátor: Lukashil
-
Re: ZETOR 80,81-82xx CRYSTAL
nazdar chlapi. nemenil niekto na 10145 odstredivku za vym. filtre? potrebujem menšiu radu. dakujem
7211,10145,MDW514
- majky_boy
Pridavam foto 12045 z nasho druzstva na ktorej jazdil od nova moj sused
SLIVOVICA...connecting people
- octaviaman 1
Jde na ní vidět že je hezky udržovaná od jednoho majitelemajky_boy píše:Pridavam foto 12045 z nasho druzstva na ktorej jazdil od nova moj sused
- zetor5645
- Kontaktovat uživatele:
zdravim chlapi prosím vás jaký je katalogový číslo zadních blatníků na 8145?
Zdravím!!! chlapi , jak a halvně kde mám přidat naftu na vstřikovacím čerpadla na motoru 8002.12(čtyř válec turbo-10?45)
potřeboval bych poradit čím otočit a hlavně kde!!! Miro bude určitě vědět nebo i někdo další????
potřeboval bych poradit čím otočit a hlavně kde!!! Miro bude určitě vědět nebo i někdo další????
bude určitě vědet až taký fachman sa necítim
Čo si spomínam keď málo štípalo oči tak sa hýbalo korektorom (dole zadný kryt regulátora, sú tam nad sebou dve hriadelky zaistené matkou, tak sa hýbalo tou spodnou tak pol otáčky ale ktorým smerom neviem), alebo by sa dala podložiť nejaká tenká podložka pod dorazovú zátku na prednej strane čerpadla. U turba by sa možno dal aj podtlakový regulátor trochu "poladit" ale netuším ako.
V čerpadle sa nerád hrabem, radšej počítam zuby ako minulý týždeń.
Čo si spomínam keď málo štípalo oči tak sa hýbalo korektorom (dole zadný kryt regulátora, sú tam nad sebou dve hriadelky zaistené matkou, tak sa hýbalo tou spodnou tak pol otáčky ale ktorým smerom neviem), alebo by sa dala podložiť nejaká tenká podložka pod dorazovú zátku na prednej strane čerpadla. U turba by sa možno dal aj podtlakový regulátor trochu "poladit" ale netuším ako.
já se taky nerad hrabu v čerpadle ,ale už sem ho měl dvakrát na solici a pokáždý to nějak dočubili!!! pro mě seě jeden z největších znalců UŘII. a ta převodovka to je hrozná práce!!! mě stačí dělat každej rok reduktrorMiro píše:bude určitě vědet až taký fachman sa necítim
-
- Kontaktovat uživatele:
To je krásne udržovaný stroj a vyzerá to,že ma aj pôvodný náter.Nečakal som,že na niečo podobné sa ešte dá dnes naraziť.majky_boy píše:Pridavam foto 12045 z nasho druzstva na ktorej jazdil od nova moj sused
Vyzerá to na stroj zo 70-tych rokov,ktorý bol určený na export,iba tie predne svetlá ma mätú.
Vedel by si zistiť rok výroby a či mal už pri dodaní predné svetlá aj v maske aj na ramenách?
To by ma totiž dosť zaujímalo.
branenie so susedovym crystalom 8011, motor je po 2 mesiace GO a dorobil tam turbo
Zetor 4011
Môzeš vyblisknúť ako má mazané turbo ?
Od výstupu na hodiny ?
Od výstupu na hodiny ?
Skusim sa popytat a popripade odfotit, ale viem ze tam musel davat ine turbacke piesty a aj trysky. Vyfukove potrubie kupoval origo na turbo ale nasavanie musel prerabat a kupoval aj tak trubku k tomu mazaniu ale tá tam nepasovala.Miro píše:Môzeš vyblisknúť ako má mazané turbo ?
Od výstupu na hodiny ?
inak teraz je to o uplne niecom inom. este ho mozno da tento rok do kabatu
Zetor 4011
mělo by to tak být!!! z tohoto místa jak píšeš je mazaný turbo,vstřikovací čerpadlo a ukazatel tlaku olejeMiro píše:Môzeš vyblisknúť ako má mazané turbo ?
Od výstupu na hodiny ?
- Robin
- Kontaktovat uživatele:
Přidám jednu dokumentačku...dneska jsem byl letos prvně v práci (brigádně) , tak jsem si to náležitě užil. Omlouvám se že není více foto...nebyl čas fotit příště se polepším
S Majory a Crystaly na věčné časy....
- majky_boy
Kedpojdem nabuduce na 69 po plosinu do druzstva tak (ak nezabudnem) pofotim ti tekn traktor aj zo zadu a vnutrajsok kabíny .... uz som v nej nebol 5 rokov ale ked som v nej pred 5 rokmi sedel vypadalo to akoby mala dva roky a akurat sa zacal pouzivat a rok ? teraz neviem ale pozrem na stitok popripade blysnem fotakom ... ale ako siel susedko do dvochodku uz sa on moc nestraju ...a nema ho nikto prideleny lebo je to traktor "navyse" takze len stoji na drustevnom dvore a sem tam nieco potiehne popripade ho pretiahnu a nema sa on kto starat ...petersveter píše:To je krásne udržovaný stroj a vyzerá to,že ma aj pôvodný náter.Nečakal som,že na niečo podobné sa ešte dá dnes naraziť.majky_boy píše:Pridavam foto 12045 z nasho druzstva na ktorej jazdil od nova moj sused
Vyzerá to na stroj zo 70-tych rokov,ktorý bol určený na export,iba tie predne svetlá ma mätú.
Vedel by si zistiť rok výroby a či mal už pri dodaní predné svetlá aj v maske aj na ramenách?
To by ma totiž dosť zaujímalo.
SLIVOVICA...connecting people