Staníkův trhlej 6945
Moderátor: Lukashil
Re: Staníkův trhlej 6945
Dobrý den někde jsem četl že opravujete motorky.Nevím čím se přesně zabýváte ale třeba mě poradíte.Vlastním CZ 175.477 a při opravě jsem jí omylem přepoloval,takže mě ted nedobyji.Zajímá mě jestli odešlo relatko nebo může byt i neco s rotorem a statorem?
Hezký den Staníku. Tak jsem dal na tvoji radu a právě jse se vrátil od ortopéda. Vykuchanou mám levou ruku. Vyslechl jsem si nelichotivý komentář zhruba ve zkratce, že jsem hovádko a ty karpály zanedbal. Doktor mi tvrdil, že jsme za 15-20 minut hotový, no a trošku se to protáhlo - od osmi do čtvrt na jedenást. Ale chtěl bych ti poděkovat za konzultaci a informace. Trochu jsi mě vyděsil a to mě donutilo rozhoupat se a neodkládat to.
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Na kolegu s motorkou jsem tuším už odpověděl po SZ.
Leso rozhodně nemáš zač děkovat. Já ti rád předal svý zkušenosti s karpálama a nechtěl jsem tě strašit Právě že mně doktor vyhnal hned jak jsem s tím k němu přišel na to měření a potom na operaci. Asi mi to ušetřilo další problémy.
Hlavně dodrž alespoň trochu tu dobu kdy to nemáš zatěžovat.
Jinak traktor vypadá už jinak než na fotkách, po několikaletém používání nese nějaké ty šrámy.
Koupil jsem za něj věž z ještěrky a budu muset koupit nebo udělat nějaký to závaží na předek. Po rovině by to šlo ale té u nás moc není a hlavně ne tam kam jezdím.
Včera jsem napíchl paletu cihel a proti kopečku ty přední kola jen tak brnkaly o trávu.
Leso rozhodně nemáš zač děkovat. Já ti rád předal svý zkušenosti s karpálama a nechtěl jsem tě strašit Právě že mně doktor vyhnal hned jak jsem s tím k němu přišel na to měření a potom na operaci. Asi mi to ušetřilo další problémy.
Jinak traktor vypadá už jinak než na fotkách, po několikaletém používání nese nějaké ty šrámy.
Koupil jsem za něj věž z ještěrky a budu muset koupit nebo udělat nějaký to závaží na předek. Po rovině by to šlo ale té u nás moc není a hlavně ne tam kam jezdím.
Včera jsem napíchl paletu cihel a proti kopečku ty přední kola jen tak brnkaly o trávu.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
staník píše:Na kolegu s motorkou jsem tuším už odpověděl po SZ.
Staniku,mam stejny problem,jen nemam hnanou napravu,ale uz mam 2kanystry,je to lepsi ,ale chce to vic...
Zetor 6718 DEEP RED
To já mám už taky jeden Jenže jich potřebuju plnou nálož. Vzal jsem paletu z vleku a je to dost mizernej pocit když se ti ten předek při odjíždění od něj odlehčuje.
Nota bene když si vzpomenu na známýho kterýho takhle před pár dny traktor pomačkal a je v nemocnici.
Nota bene když si vzpomenu na známýho kterýho takhle před pár dny traktor pomačkal a je v nemocnici.
Dílna je dílna
- lukisek 099
Nekde semi vali nastavec ktery prisroubujes na ten puvodni mam natom i zaves takze tam das zavazi to origo co je pod vanou tak nejakych 14kusu zavazi sem mel. 6pod vanou a ostatni jeste pred tim venku urcite vzpominate jak sem to mel chvilu na 6748 nez jsem dal celni hydrauliku a celkem to stacilo. Soused zase ma pred maskou zavazi z rezacky z TORONA.
Ty spodní závaží dopředu jsem někde taky viděl , tuším to někde měl Ondra. Z Torona mi známej říkal že někde má ale nakonec už nemá
Počkám a koupím časem kanystry.
Počkám a koupím časem kanystry.
Dílna je dílna
Přejii Štastné a Veselé Vánoce,mnoho dárků,štetí a hlavně zdravičko....Mnoho dobrých úspěchů v Novém roce,s našimi stroji hodne MTH bez kolizi a oprav... Přeje Tonda
Zetor 6718 DEEP RED
Ahoj Staníku přeju ti veselé vánoce hodně štěstí a hlavně to zdraví a ještě jednou děkuju za návštěvu
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
- Michal(zetor)
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Stando přeji ti šťastné a veselé vánoce, do nového roku hodně štěstí a pohody,ale především zdraví
Zetor 6911 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =35&t=6675
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
Nakladač ND4-027 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=120
ŽTR 165 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=27420
Kluci děkuju Přeju vám i ostatním kamarádům a známým aby jste pod stromkem našli hodně nečekanejch a užitečnejch dárků.
Já tam našel další tři knížky od J. Verna a do dílny třetí ruku s lupou až zas budu něco letovat To je vždycky porod to všechno držet prstama a mezi nima letovat.
Já tam našel další tři knížky od J. Verna a do dílny třetí ruku s lupou až zas budu něco letovat To je vždycky porod to všechno držet prstama a mezi nima letovat.
Dílna je dílna
Dodatečně taky přeji šťastné a veselé vánoce a krásný nový rok 2016
ZETOR je životní styl
Dík rukou ti potřesu až se zas potkáme u šroťáka. Ještě musím k těm osmnáctinám
Dílna je dílna
Taky přeju příjemné prožití svátků.
Děkuju kamaráde Taky ti přeju klidný a pohodový vánoce a hodně zdraví a štěstí v roce 2016
Dílna je dílna