CO DNES NA OBED ?
Re: CO DNES NA OBED ?
Brite
Tak som sa dávno nezasmial
Mokrý smradlavy pes a nafuknuty kocúr
Len by ma zaujimalo kto ho z vane vytiahol
Tak som sa dávno nezasmial
Mokrý smradlavy pes a nafuknuty kocúr
Len by ma zaujimalo kto ho z vane vytiahol
Kapr byl těžší než kocour, tak je to jasný. Ale nevím proč byl tak mokrej pes. Toho Kapr nemohl stáhnout.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Len či to bol kapor,,,,
Mělo to šupiny a nemělo to zuby. Nejsem rybář
Ahoj, tak tady je druhá, už ta vánoční. No a s tů klobásů na štědrovečerní večeřu, kurva, za to by ňa hanba fackovala ešče v hrobě. Gdyž sem býl ešče malý smyk, tož sme kapříka nigdy nemívali a to čistě z finačních důvodů. Alě mívali sme fiľé a taťka nemusél ani to fiľé a tož mívál řízek, samozřéjme, že salát nesměl chyběť. No a jakmile sem sa ožéníl, což bude bez chlupa štyřičet roků, tož od téj doby míváme kapra, včetně vojny. A poslední roky sa jeden syn aj s mojů přeorijentovali na pstružáky. Alě Já s druhým synem, kerý s nama sice už dva roky nebývá, sme mívali a Já mám kapříka furt. Alě negdy večér, po rozbalění dárků a na druhý deň už si dávajů kapříka aj moja se synem. Tož asi tak.
Jo a na tu metličku zlěpenů tů izoľačků moc nehlěďte. Už gdyž sem pék tu první, tož vánočka uplětená, vajco rozmíšané a zaboha sem nemoh nájíť čím to potříť.V ľétě sem ju totiž po griľovačce zapoměl vénku a jak byla od teho masného, kerým sem potírál kuřa, tož tak zachutnala kocůrovi, že ně ju ta kurva celů ožhrál. Tož sem vllěťél do garáže gde máme uřezané křídla z husí, vyškubál sem páru pérek a místo nitě, kerů to dycky svazuju dokopy, sem to narychlo zmastíl tů izoľačků a jak tak na to tak hlědím, tož to tak aj zostane do téj doby, než ně ju vľétě zaséj celů ožere kocůr.
Jo a na tu metličku zlěpenů tů izoľačků moc nehlěďte. Už gdyž sem pék tu první, tož vánočka uplětená, vajco rozmíšané a zaboha sem nemoh nájíť čím to potříť.V ľétě sem ju totiž po griľovačce zapoměl vénku a jak byla od teho masného, kerým sem potírál kuřa, tož tak zachutnala kocůrovi, že ně ju ta kurva celů ožhrál. Tož sem vllěťél do garáže gde máme uřezané křídla z husí, vyškubál sem páru pérek a místo nitě, kerů to dycky svazuju dokopy, sem to narychlo zmastíl tů izoľačků a jak tak na to tak hlědím, tož to tak aj zostane do téj doby, než ně ju vľétě zaséj celů ožere kocůr.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
V poledne jsem jel pro dva 4,5kilové kapříky a v 18:00 už jsem měl polívečku v téřichu.
Ahoj, také sem dnes vaříl poľévku a jed sem ju také v podobném časi jak Ty. A na to, že sem ju vaříl teprů podruh v životě, tož mně osobně chutnala. A moja, tá na ňu má úpľnů averzi a tož ju ani nechutnala.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Tedy Víťo takové velké kapry. To bych nechtěl. Mám nejraději když jsou menší. Tak kolem 2,5 kg. Letos jsme dostali od syna. Včera ho dovalil večer domů. Prej tady je kapr a napuste mu vanu. Lysec, no plaval jako fík. Byl čerstvej. Manželka to má nastarosti a už ho má připravenýho na zítra. Já na to vaření a přípravy na vaření nejsem. Takhle nějakej čaj no a musel bych tu vodu pohlídat mezi přendáním obrobku na frézce. Buďto bych připálil vodu, nebo zfrézoval svěrák. Tak si vyber. Jo dobrá vychytávka je ta konev, co se do ní naleje voda a nestaví se na plotnu, jen se zmáčkne čudlík a když je voda akorát, ten čudlík to vypne! Nepřipálí se to. Dobrej patent! Určitě Cimrmanův!
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
- buzičák
To nejsou ploutve to je vepřové kýta pro novou drahou polovičku pak je tam bůček , krkovice s kostí a 2 kolena
Tak slepej ještě nejsem ale už tady zaznělo že na štědrý den patří na stůl pouze kapr, tak jsem chtěl maskovat své choutky
Kdo to napsal?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Nechci práskat ale Ola se tu včera rozčiloval Že prý klobása na štědrovečerní tabuli nepatří. Já jí měl k obědu a k večeři si dám řízek