CO DNES NA OBED ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
vitex

Re: CO DNES NA OBED ?

#7126 Nový příspěvek od vitex »

Pozor na explozi! :smich:

ota

#7127 Nový příspěvek od ota »

Kurňa to bude ten den, co tady doma dělají toho Kubu. To já z jistého důvodu nejím. :zapomel: Ale teď mě napadlo, že bych si mohl obědnat taky něco kde jsou podobné ingredience. Myslím tedy hrách, česnek, no byl by to Šoulet. Ten jsem už dlouho neměl. Musím na to manželku připravit. Ona s tím tedy nemá problém ho udělat. Ale myslím si, že ten špek v něm nebude asi dobrej na to zlatý čuně. :D Možná že bych viděl zlatý prasátko, to kdybych vytáhnul kus uzenýho z něho co je v mrazáku. Taky je to takoví jako zlatý.

vitex

#7128 Nový příspěvek od vitex »

Dnes jsme s Eliškou po dlouhé době opět posnídali mořské plody:

Obrázek

ITS

#7129 Nový příspěvek od ITS »

vitex píše:Dnes jsme s Eliškou po dlouhé době opět posnídali mořské plody:

Obrázek
Mě se ten obrázek nezobrazuje, ale přesně si umím představit, jak do sebe tlačíte tu nugátovou bonboniéru.

ITS

#7130 Nový příspěvek od ITS »

tak už se zobrazil

:co?:

No , docela jste mě překvapili.

Britt

#7131 Nový příspěvek od Britt »

Já mám dneska loveckou. Doktořice mi chtěla udělat francouzské brambory ale nestihla se stavit u řezníka pro kus salámu ale na druhou stranu dostala úžratek v podobě domácích klobás :)
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

sekalsemmalo

#7132 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

žluč je úspěšně fuč.jeden mlíčnák,druhej jikrnáč.to bude polívčička.chvilku váhám a zase šahám po tom největším hrnci,co tu máme.no tak se udělá půlka!!!ne,tak se udělá třičtvrtě.........vyzvídal jsem v práci,no už málo kdo dělá kapra,klidně se odbyjou vinnou klobásou.s tím není tolik práce...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Britt

#7133 Nový příspěvek od Britt »

sekalsemmalo píše:žluč je úspěšně fuč.jeden mlíčnák,druhej jikrnáč.to bude polívčička.chvilku váhám a zase šahám po tom největším hrnci,co tu máme.no tak se udělá půlka!!!ne,tak se udělá třičtvrtě.........vyzvídal jsem v práci,no už málo kdo dělá kapra,klidně se odbyjou vinnou klobásou.s tím není tolik práce...
Kapři už jsou naporcovaní, polévka uvařená ale nic z toho není pro mě. Dávám přednost řízkům.

ola

#7134 Nový příspěvek od ola »

Ahoj, sekalsemmálo, to si snáď děláš prdeľ, né? Kurva, tož co to sů to za lidi s klobásků na štědrovečerním stolě? A co k ní, kus chleba s hořčiců?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Britt

#7135 Nový příspěvek od Britt »

Olo, mě taky klobása nevadí. Pěkně opečená s bramborovým salátem... Ne každý má rád ryby.

kenybz

#7136 Nový příspěvek od kenybz »

náš pepa ještě plave a že je to cvalík

Britt

#7137 Nový příspěvek od Britt »

kenybz píše:náš pepa ještě plave a že je to cvalík
Doktořice dostává každým rokem jako úplatek 2 kousky které si vybere. Jednoho zpracuje rodičům a druhý je pro její osobní spotřebu, protože já to nejím. No a vzhledem k tomu, že máme doma divou zvěř, ( její kocour a můj pes ryby milují ) není možné je přechovávat doma až do štědrého dne. Hned první společné vánoce nám kapr do rána "uplaval". Kocour umí mačkat kliku ( pes taky ) a ráno jsme našli prázdnou vanu, mokrýho a smradlavýho psa, nafouknutýho kocoura a ani jeden z nich se celý den nehlásil o dlabanec. Takhle nám dokázali sežrat i vepřové kéleno nebo 2 kila bůčku. Nežijou si špatně pacholci. :)

kenybz

#7138 Nový příspěvek od kenybz »

no vana je zakrytá a pro sichr jsem mu tam dal vzduchovací motorek hned plaval k bublinkám
moja eště maká v práci a tak jsem byl na nákupech sám ještě musím věčer uvařit brambory na salát

DYK

#7139 Nový příspěvek od DYK »

ola píše:Ahoj, sekalsemmálo, to si snáď děláš prdeľ, né? Kurva, tož co to sů to za lidi s klobásků na štědrovečerním stolě? A co k ní, kus chleba s hořčiců?
Jo Olo, svět se mění a někteří s ním. Je moderní a čím dál víc, nejíst kapra na Štědrý den. Já to chápu, někdo si dá raději ten řízek, jiný staek, apod. proč ne, ale to jídlo by mělo být slavností a ne buřta s čímkoli.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Britt

#7140 Nový příspěvek od Britt »

Já už mám brambory uvařené a stydnou venku na terase. Momentálně jednou rukou krájím salám a druhou odháním 4 žebráky. 3 kočky a 40 kilovýho Dobrmana, který se mi snaží vysvětlit, že to nemusím krájet, protože má dost velkou tlamu aby si to sám namlel. :) Víš co je zajímavé? Pes nemá rád kočky ale co týká žrádla, je to jedna pakáž a bezvadně dokáží spolupracovat. Původně jsem se domníval, že je mazaný a má rád nadívaného kocoura ale kdepak. Společně si lehnou na kanape a chrápou. Pes dokonce nahlas. Včera čmajzli doktořici jednoho Pstruha, které dostala společně s Kaprama. To bylo veselo v chaloupce :smich: Ale takovýho macka jsem ještě neviděl. Jednoho jsem ze zvědavosti zvážil a měl skoro kilo. Nebudu psát, co mi doktořice odpověděla na můj dotaz jestli nejsou z Černobylu ale i když nejsem tichý blázen, chtěl bych ho mít na háčku. No nic, jdu pokračovat. Na řadě je cibule. Po 20 letech jsem ji konečně naučil krájet jako profík 8)

Zamčeno

Zpět na „Putyka“