LKT 81T-Pepo2
Moderátor: Franta.cz
-
Re: LKT 81T
Pepo z čoho tam mas prevodovku,jake rozmery maju pneumatiky pasovali ti brzdice do diskov alebo mas centralnu brzdu na kardan
Prevodovka je vyrobena vo fabrike kde robia nd a prevodovky pre lktMilan pavlus píše:Pepo z čoho tam mas prevodovku,jake rozmery maju pneumatiky pasovali ti brzdice do diskov alebo mas centralnu brzdu na kardan
Pneumatiky BELSHINA 21,3-24,16 PR, disky robene na mieru,
Pri aplikacii diskov na šírku 2600mm bez uprav,pre nižší ako tento rozmer je potrebne upravit strmene
-
Pepo neni su tie strmene preslabene ja chcem ties dat take pneu ale kamarat to ma a on tam nema brzdy on ma centralnu a ručnu mas klasicku alebo na vzduch
na kolik vyjde takova skrin a kolik jsi toho pouzil ze stare prevodovky
Tie strmene su predimenzované preto ze v miestach kde sa obrusili cca 3mm maju tie strmene este 25mm a tie iste strmene sa pouzivali na vecsie stroje ako napr.unc201.Milan pavlus píše:Pepo neni su tie strmene preslabene ja chcem ties dat take pneu ale kamarat to ma a on tam nema brzdy on ma centralnu a ručnu mas klasicku alebo na vzduch
Rucnu brzdu mam klasiku + vzduchovu, na kazdom kolese mam pridaný este jeden strmen ktorý vyuzivam ako rucnu pri pritahovani bez spustenia stitu
Prevodovka komplet stoji okolo 5000e bez dph,ja som ju daval robit kompletne z novych dielov.jimV píše:na kolik vyjde takova skrin a kolik jsi toho pouzil ze stare prevodovky
Z original prevodovkov sa to líši skriňou ,hnanou a predlohou hriadelou+dieli na reverz
Ten predny navijak ma s coho?
paradny stroj
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
-
Pepo je to parada kolko litrove mas tie dve cerpadla netrpy tim kluka tu spojku medzi cerpadlom a motorom si vyrabal musi to bit asi dobre vistredene potom to zevraj lame kluku chcel som to tak prerobit ale moc mi to neodporucali ze ak to bude vichylene pokazi kluku
Cerpadlo je 72+35l a pri navijani ich zvyknem zdruzovat trojcestnym elektromagnetyckim ventilom a funguje to dva roky bez problemov.Milan pavlus píše:Pepo je to parada kolko litrove mas tie dve cerpadla netrpy tim kluka tu spojku medzi cerpadlom a motorom si vyrabal musi to bit asi dobre vistredene potom to zevraj lame kluku chcel som to tak prerobit ale moc mi to neodporucali ze ak to bude vichylene pokazi kluku
A co sa týka vystredenia :Nato slúži pružná spojka (na obrazku je zltej farby.a este ani to nebolo menene.
Original mas 80+32l cez nahonovku ktorá vsak prevoduje cerpadla do pomala zhruba 20%,na predoslej lkt som mal 100lcerpadlo cez nahonovku ktorá drzi 4roky bez opravy nahonovky.Ked to prepocitas s nahonovkov pri 2200 ot/mint ti 100lcerpadlo doda 176l/m,
80l- 140l/m,
bez nahonovky 72l- 158l/m aj ked je potrebne dodat ze to 72l cerpadlo je ucinnejsie.
-
Pepo tak na takovej turbak by se měli přiject podivat z Trstěne
jak dlouho si na tom dělal je to frajeřina, to by vyprášilo kožich kdejakýmu hraboši polnímu
jak dlouho si na tom dělal je to frajeřina, to by vyprášilo kožich kdejakýmu hraboši polnímu
Musím se teda připojit, že ten traktor se ti opravdu povedl.Ty stabilizační válce a dva válce na řízení bych chtěl taky. Počítám že tak na jaře budu mít volněji,tak ti dovezu traktor aby jsis znovu pohrál, OK?
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!