Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
kutil senly

Re: Bielorus EO 2621

#4741 Nový příspěvek od kutil senly »

ma tu niekto skúsenosť z predlženim hlavného ramena .je predlžene oproti originálu o 500mm.ja som to urobil takto co si o tom myslite ?
Obrázek
Obrázek

cont33

#4742 Nový příspěvek od cont33 »

ak je to nejaký lepší material a dobre zvary malo by to vydržať..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

jirkasbk

#4743 Nový příspěvek od jirkasbk »

Killer Koly píše:
jirkasbk píše:
roman79 píše:Kope len pokial ma olej spravnu viskozitu. Ked je moc studeny tak sa mu nechce a rovnako ked je moc zohriaty tak nema silu. Vcera som mu dal zabrat a dnes nechcel kopat ani ked sa zohrial. Musel som ho mahanat na vyssie otacky. Zmeral som tlak a bol na 4 Mpa. Ledva hybal lyzicou. Ked som ho vytocil tak som dosialhol aj 14 Mpa. Tak to asi bude cerpadlo.
A stale mi to nahana bublinky do oleja. A dost silny vietor mi ide cez odvzdusnovaci ventil na nadrzi hydr. oleja.
ja mel neco podobneho blbly mi jen nektere funkce nakonec jsem zjistilze mam kousek rozpadleho gumoveho krouzku z pistu zaseknuty pod soupatkem v rozvadeci v zadu tim padem toporad prisavalo olej a delalo neplechu
mam hodne podobnou zavadu. zacalo ti to delat najednou nebo postupne?
z niceho nic vypnul jsem a kdyz sem nastartoval znovu uz to blblo vysvetluji si to ze tam ta guma uvyzla v momentu konce prutoku

jirkasbk

#4744 Nový příspěvek od jirkasbk »

Johny1490 píše:Ja mam tiež problem že pomaly zdvih mi ide rychlejšie ako hlavny zdvih. Musim popozierat tie rozvadzače ked bude chvila času (na starom rusovi som mal gumičky na pretlakovych ventiloch pomenene a dobre to fungovalo).... Ale ja budem mat asi v haji čerpadlo pretože na hornom rozvadzači už niekto pritiahol pretlakovi ventil nadoraz a na plny plyn pri studenom oleji mi to da max 80atm. Chcem to spravit tak aby aby som tam dosiahol 140atm, hydravlikar mi povedal ked stim budem rozumne robit tak nemam čo pokazit. Pretože ked sa mi zohreje olej (mam hydravlicky) tak to nechce moc kopat a ja potrebujem kopat a nie čakat kim sa to pohne. Ešte sa pohravam z myslienkou jak vymislet chladenie oleja pretože je zle ked bager nema chladič.... Nema niekto nejaki napad jak spravit chladenie bez nejakeho nepekného zasahu?
ja jsem zakryl nadrz preklizkou ze strany od motoru a pomohlo to hlavne v lete se olej ohriva sam od sebe a jeste i od horkeho motoru ja kdyz mlatim kladivem tak se ohrival hodne a tou preklizkou je to lepsi ted to teplo vetrak od hladice zene pekne do kabiny :-) aspon se ohreju

kutil senly

#4745 Nový příspěvek od kutil senly »

cont33 píše:ak je to nejaký lepší material a dobre zvary malo by to vydržať..
Je to jokej 140x140 a 10mm stena a 400mm to je vložené v pôvodnom ramene .

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4746 Nový příspěvek od Atlan »

A je to dlhsie oproti novemu typu? Inak hrozi ulomenie hriadela dole v loziskach. Tak ze moc tazko by som na dlzku nekopal.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

kutil senly

#4747 Nový příspěvek od kutil senly »

nie je to ešte kratšie o 10cm.

Johny1490

#4748 Nový příspěvek od Johny1490 »

Sa mi to pači, dobre si si poradil, vela ludi zhana dlhšie rameno a ked zoženu tak byva dost drahe a ty si to vyriešil za par korun 8) Ja mam dlhe rameno zohnate uz rok ale nemam ho kedy prehodit, a hlavne teda mi chyba to prepakovanie k lyžici tak aj preto ho neprehadzujem lebo by som nemohol kopat....

jirkasbk

#4749 Nový příspěvek od jirkasbk »

kutil senly píše:
mel jsi pouzit ten volny vstup na rozvadeci v zadu a udelat to rameno stelovaci hydraulikou a nebo aspon rucne kdyz potrebujes kopat dal tak vystrcis a na normalni hoknu nechas zastrcene tak jak to maji nektere nove bagry treba jbs

Killer Koly

#4750 Nový příspěvek od Killer Koly »

jirkasbk píše:
Killer Koly píše:
jirkasbk píše:
roman79 píše:Kope len pokial ma olej spravnu viskozitu. Ked je moc studeny tak sa mu nechce a rovnako ked je moc zohriaty tak nema silu. Vcera som mu dal zabrat a dnes nechcel kopat ani ked sa zohrial. Musel som ho mahanat na vyssie otacky. Zmeral som tlak a bol na 4 Mpa. Ledva hybal lyzicou. Ked som ho vytocil tak som dosialhol aj 14 Mpa. Tak to asi bude cerpadlo.
A stale mi to nahana bublinky do oleja. A dost silny vietor mi ide cez odvzdusnovaci ventil na nadrzi hydr. oleja.
ja mel neco podobneho blbly mi jen nektere funkce nakonec jsem zjistilze mam kousek rozpadleho gumoveho krouzku z pistu zaseknuty pod soupatkem v rozvadeci v zadu tim padem toporad prisavalo olej a delalo neplechu
mam hodne podobnou zavadu. zacalo ti to delat najednou nebo postupne?
z niceho nic vypnul jsem a kdyz sem nastartoval znovu uz to blblo vysvetluji si to ze tam ta guma uvyzla v momentu konce prutoku
jj, me to taky zacalo delat najednou. pred tim to pracovalo normalne, akorat na maly pohyb paky to nekdy skoro zastavilo motor. dik za info, ted uz vim kde hledat zavadu 8)
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

kutil senly

#4751 Nový příspěvek od kutil senly »

jirkasbk píše:
kutil senly píše:
mel jsi pouzit ten volny vstup na rozvadeci v zadu a udelat to rameno stelovaci hydraulikou a nebo aspon rucne kdyz potrebujes kopat dal tak vystrcis a na normalni hoknu nechas zastrcene tak jak to maji nektere nove bagry treba jbs
jeden známi mi ponukal originál rameno z catroša ale chcel zaň 400€ to sa mi zdalo veľa na moje potreby.

Johny1490

#4752 Nový příspěvek od Johny1490 »

Hlavne by to bolo vela upravovania, teda vela času a ten mi moc nemame, teda aspon ja nie :(

kutil senly

#4753 Nový příspěvek od kutil senly »

ten čas by sa aj našiel ale rameno by bolo stalo viac ako ako bager :)

harijaro

#4754 Nový příspěvek od harijaro »

kutil senly píše:ten čas by sa aj našiel ale rameno by bolo stalo viac ako ako bager :)
báger si potom kúpil za kolko 350 eur?! :D :smich: :vysmech:

kutil senly

#4755 Nový příspěvek od kutil senly »

to nie ale viac dostanem v šrote ked bude dobra cena ako som zaň dal :D :smich:

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“