Já vím,ale tohle zrovna byla zanedbaná paseka bez klestu ,ten pravý materiál mě teprve čeká ale LČR mě to posbírat nenechají.maršl píše:Sami, ruku mas a klest shrnujes, kdes to jako videl???
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
Ujelo,na těch sjetých gumách a na tu cestu podemnou to byli 3 metry z meze ale už bych se nestočil,uvázat a vytáhnout bylo bezpečnější .Sniper píše:šami1: Paradní fotka To ti ujelo?
A o těch zemědělcích už ani nemluvím,ale tady už dělá v lese i hasič s 80 krystalem a řidič
sanitky ukt 72. A ty řeči,že oni nejsou konkurence oni to mají jenom na přivýdělek, klidně prý budou sedět doma ale jeden s nich zrovna manipuluje za 10.-kč.
jojo kluci stoji to cimdal vic za hovno v lese ale nebojte se i na zemedelce dojde uz letos jim skratili dotace o 30 procent a to mam jenom 2 hektary a dela to 5 tisic co budou rikat ti co maji 100 hektaru
co mate porad proti zemědělcům?každej má možnost si vzit nejaky ha do pronájmu a brát dotace,pořídit si dobytek a někoho na papirovani
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
Tak se povedlo . Kontrolní otázka kolik má ten kousek na poslední fotce? Je dlouhej 23 metrů.
ja proti zemedelcum nic nemam jenom sem informoval o dotacich mas proti tomu neco ja doufam ze ne si myslim ze tato info je dulezita pro ty kdo treba delaji s konma tak je to zajima .pilare urcite ne pokud nemaji doma hovezinu nebo neco podobneho me by spise zajimalo jestli skrouhli i dotace na dobytek nebo jenom na udrzbu krajiny nejsou to sice zadne zavratne haky pri 2 ha ale taky je na zemi nenajdu bo sa kurva mylim
-
takle zezadu to strasne zkresluje vubec bych mu 23 nehal tak teda 5,25
-
Dle mě k 6ti mu moc nechybí
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Pepo 77, a můj odhad je tak 4,95 kub.
Ty o nějakých volných ještě víš? Tady u nás je všechno rozebrané.Lakatos80 píše:co mate porad proti zemědělcům?každej má možnost si vzit nejaky ha do pronájmu a brát dotace,pořídit si dobytek a někoho na papirovani
pekny valec
Proti těm slušným a dříčům nic a vůbec jim nezávidím...Lakatos80 píše:co mate porad proti zemědělcům?
Proti hajzlům, co vlezou do služeb s dotovanýma strojema a naftou všechno !!!
S tím přibližováním po louce máš pravdu, pokud je strojník hovado a udělá na ni bordel, tak se není o čem bavit... Pak jsou klacky v kose apd.
Jinak všechny fotky parádní kluci, jen tak dále a opatrně před svátkama
Kolik máte kdo sněhu?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já vím o plno krásných pozemcích, ale napřed by to chtělo projet...Fendemšami1 píše:Ty o nějakých volných ještě víš?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA