Crystal STS
- Míša Bourák
Re: Crystal STS
ZETOR TRACTORS a.s. Brno-Líšeň
- Míša Bourák
Zdarec
po třech letech provozu vstřikovacího čerpadla na mé 55ce se začla projevovat netěsnost Tak slovo dalo slovo a čerpadlo šlo ven. Netěsnost těsnění regulátoru a přidal se i gejzír nafty od zátky vedle obohacovače.
Podle čísel jsem zjistil že ono čerpadlo je určeno pro motor 4001 Podobně jsou na tom i vstřiky
První a druhý válec je osazen tryskou DOP 160, třetí DOP 150 a čtvrtý aby toho nebylo málo je DOP 140
Nové trysky přijdou asi na 250 Kč/ks, což je ještě v poho Ale čerpadlo už asi dávat zpět nebudu.
Máte někdo zkušenosti s montáží silnějšího čerpadla, např. s 6911, 6011, atd... Vrtání mám jen 95mm, nebude v tom nějaký problém když tam dám čerpadlo se silnějšího modelu?
po třech letech provozu vstřikovacího čerpadla na mé 55ce se začla projevovat netěsnost Tak slovo dalo slovo a čerpadlo šlo ven. Netěsnost těsnění regulátoru a přidal se i gejzír nafty od zátky vedle obohacovače.
Podle čísel jsem zjistil že ono čerpadlo je určeno pro motor 4001 Podobně jsou na tom i vstřiky
První a druhý válec je osazen tryskou DOP 160, třetí DOP 150 a čtvrtý aby toho nebylo málo je DOP 140
Nové trysky přijdou asi na 250 Kč/ks, což je ještě v poho Ale čerpadlo už asi dávat zpět nebudu.
Máte někdo zkušenosti s montáží silnějšího čerpadla, např. s 6911, 6011, atd... Vrtání mám jen 95mm, nebude v tom nějaký problém když tam dám čerpadlo se silnějšího modelu?
- Míša Bourák
Už sa tešim na fotky a hlavne videa z akcie inak paradny pluh ja chcem zohnat taký ale 2-ják
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
- Míša Bourák
- Míša Bourák
Podařilo se mi sehnat original ostří tak dnes přišlo na montáž. Sem si říkal když už jsou opravené odhrnovačky tak proč nedat i nové břity. Oproti těm novým jsem si uvědomil jak jsou ty staré zbroušené
jsem zvědav jak to bude cítit za traktorem teď
jsem zvědav jak to bude cítit za traktorem teď
- Míša Bourák
- Míša Bourák
Něco málo s dnešní orby. Se mi podařilo střihnou M12ku šroub na třetí radlici, tak museli makat jen dvě
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Radost se dívat jak ti to hezky jde .
- Míša Bourák
Díky to potěší
Ještě mě čekají dvě zahrady, tak třeba bude i nějaké videjko
Ještě mě čekají dvě zahrady, tak třeba bude i nějaké videjko
Pekná orba ako sa ti podarilo odtrhnut ?? Kamen alebo koreň??
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
milos 26 píše:Pekná orba ako sa ti podarilo odtrhnut ?? Kamen alebo koreň??
Díky
Střihnul jsem ji hned na začátku asi na třetí brázdě o kořen. Ještě že jen šroub, v loni se mi podařilo na starém pluhu ulomit kousek břitu tady by to byla škoda, dal jsem tam uplně nové, mají za sebou asi jen pět zahrad.
Šroub mi soused přines ale to už bylo těsně před koncem, tak už sem to dodělal se dvěma
Tady ještě doplňující video, bohužel nebyl nějak čas na lepší. To už byl konec, ještě jsem trochu zarovnával do roviny, proto jde ze začátku jen druhé těleso.
No to poznam pri zahradach bežna vec ja mam problemy skor s kamenmi velkymi a traktorik ako s pluhom ? Zapinas aj predok ? Preto sa pytam lebo aj ja pokukujem po takom len neviem ci nebude nanho velky
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
Ten troják bere docela statečně, i bez předního náhonu a uzávěrky. Ale zase půda je všude jiná. Koupil jsem ho na Olomoucku, kde ho borec tahal s Z-6911 a měl s ním co dělat.
Ještě bych dal asi závaží do zadních kol, zas by to bylo o něčem jiném.
Tady máš jeho první zkoušku po sklizené kukuřici.
Ještě bych dal asi závaží do zadních kol, zas by to bylo o něčem jiném.
Tady máš jeho první zkoušku po sklizené kukuřici.