UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
No ty kraso, to vsude vyvratis ale tos jej pritahl nejak nove, ne?[/quote]
Myslíš že to bude jako vozík za traktor na houby?
Myslíš že to bude jako vozík za traktor na houby?
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
nevim, zkusenost s timto podvozkem nemam ale rekl bych, do terenu zbytecne tezke a teziste vysoko, nalozenim se snizi stabilita.. moje dojmy....
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
Co konkrétně potřebuješ vědět?Jezevec píše:Dobrý den pánové, našel by se tu někdo kdo má naviják IGLAND pro pevnou montáž? Potřeboval bych vyfotit detail řetězového pohonu od vývodového hřídele ke šneku. Dost by mi to pomohlo do BP, díky
- TomikKouril
šami....já jsem si nechal vozík dělat v polsku a je super. Museli by tě sem kluci dát fotky....Hrneček nebo Míra....ty fotky sem neumím dávat.
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
TomikKouril píše:šami....já jsem si nechal vozík dělat v polsku a je super. Museli by tě sem kluci dát fotky....Hrneček nebo Míra....ty fotky sem neumím dávat.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
-
Vypadá to jako FaofarTomikKouril píše:šami....já jsem si nechal vozík dělat v polsku a je super. Museli by tě sem kluci dát fotky....Hrneček nebo Míra....ty fotky sem neumím dávat.
http://www.faofar.pl/
- michalkri
Zrovna včera jsem mluvil s klukem od Baga, tahá vlek z vejdy za Welte vozí na tom 9 kubíků i klest za měsíc i 800 kubíků. Brzdy má vykuchany akorát na jednom kole urval stefty.
Tomíku, já se nato ptal a chtějí zato moc i bez techničáku a bez brzd. Já udělám vlek z tohohle ,ventra mě stála 12 000.- a za 9000.- už mám zamluvené díly na rozprodání.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
A jak to máš s otypováním pro provoz na pozemních komunikacích? Co na to BOZP a jiné orgány pro které realizuješ zakázky?šami1 píše:Já udělám vlek z tohohle...ventra mě stála...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
bozp a tp a hchkrn a ja nevim co to je urcite dulezity otazkou je az tu zvostanou jen ty velmi schopni se supertechnikou a zbytek pude na pracak jestli sezenou dřevorubce co kolem nich budou behat a řezat jim aby meli kazdej mesic 1000ku kubiku a vsechno to uzivily ja nevim jak u vas v kraji ale tady by vsichni vozili o sto šest ale k pile,s lanem do strani,do rošti na tycky,čistit nahodilky jezis vsici maj nález na záda
-
To je přesné. Tento způsob práce taky nesnáším. Ale má to i výhodu. Oni páni lesa, kteří si nechali tímto způsobem vytlouct lesy (a v našem kraji je jich hodně) zjistili, že jim nikdo jenom ty práce ,co popisuješ dělat nechce a musí to přeplatit. Takže kdo se práce nebojí si nakonec i vydělá...pepikorliklocal píše:bozp a tp a hchkrn a ja nevim co to je urcite dulezity otazkou je az tu zvostanou jen ty velmi schopni se supertechnikou a zbytek pude na pracak jestli sezenou dřevorubce co kolem nich budou behat a řezat jim aby meli kazdej mesic 1000ku kubiku a vsechno to uzivily ja nevim jak u vas v kraji ale tady by vsichni vozili o sto šest ale k pile,s lanem do strani,do rošti na tycky,čistit nahodilky jezis vsici maj nález na záda
- TomikKouril
šami....já ho mám bez brzd a bez světel,ale normálně se štítkem.Světla mám na magnety a po silnici,naložený nejezdím. V lese světla ani brzdy nepotřebuji...já né.
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Nějaká fotka
Pekne foto