Prečo by ho nebolo možné zapnuť? Ja mam na sústruhu 5,5KW motor a nemam žiadne problémy. Poistky 20A na každú fázu.Japa píše:Tady je moje vysvětlení:kajjik píše:zdravím přemýšlíme o nějaké vrtačce nebo soustruhu a tak se ptám jaký je rozdíl mezi: V20 VS32 V16 VS20B
SV 18 RA SV 18 RD
možná něco neexistuje ale našel sem to na netu
a pokud jsou další typy napište prosím rozdíly díky moc
SV 18 R - kulatý vřeteník
SV 18 RA - hranatý vřeteník, novější typ i s kaleným ložem
SV 18 RD - bez převodovky s regulací otáček stejnosměrným motorem
V 20 - stolní vrtačka, vrtaný průměr 20mm, Morse 3
VS 20B, VS 32B - sloupová vrtačka, vrtaný průměr 20, resp. 32, Morse 3, resp. 4
B - znamená novější provedení el. rozváděče (okamžité zastavení vřetene st. proudem)
V 16 (spíše např. SVA 16) malá stolní vrtačka se sklíčidlem do 16 mm, změna otáček přehozením řemene.
Jinak ty motory u "18"
- RD se stejnosměrným motorem se nahrazuje asynchronním s frekvenčním měničem
- R, RA má motor 6 kW, 2 800 ot., což na "domácí" síť vlastě není možno zapnout, natož dát kontra
- já ho nahradil 2,2 kW, 1 400 ot. s pomocným ventilátorem a naprosto bezproblémů.
Soustruhy
- kovboj2000
Re: vrtačky/soustruhy
Re: Soustruh a jiné do dílny
Za mě to bylo taky na učňáku ale jen dvě.
dám zase pár fotek z minulého týdne naštětkované je vše krom pár drobností teď ještě trochu posunout vyvážit a přidělat pár tabulek a bude hotovo no ......nebude ještě musím dodělat chybějící nevím jak to nazvat stěrač špón z náhonové tyče suportové převodovky prostě tam ten stírací kroužek s pérkem chybí
eště chcu dodělat automatické vypínání při závitování ten oný bazmeg co jsem sem dal kdysi fotku
a pak bych chtěl dělat ten ponk s šuplíkama pro nástroje a úložným prostorem pro univerzály lícní desky materiál atd to tak nějak v průběhu zimy ....
eště chcu dodělat automatické vypínání při závitování ten oný bazmeg co jsem sem dal kdysi fotku
a pak bych chtěl dělat ten ponk s šuplíkama pro nástroje a úložným prostorem pro univerzály lícní desky materiál atd to tak nějak v průběhu zimy ....
A vzhledem k tomu,že to máš tak hezký,tak na něm nebudeš nic dělat,aby jsi ho nepoškodil.
tož dělat naněm budu ale při tom mojem šmrdlání bude vypadat pěkně celé roky.. jo ve fabrice by byl za pár měsíců bez barvy...
vitex nemáš gumu lemovku kolem tech krycích plechů motoru atd abych si neodřel barvičku ?
bohužel gumex neprodává lemovku z odolného materiálu vůči oleji a když tak nevhodného tvaru
měl by to být materiál NBR
gumex sice dělá tvarově vhodný profil ale z EPDM
1468082
http://www.gumex.cz/profily-kruhove-s-d ... rettyPhoto
nejhorší je že jsem takový profil měl v brodě v dílně eětě zásoby po dědovi no ale brácha to při úklidu vyyhodil jaká to škoda nekonec to asi dopadne tak že to tam dám bez toho
vitex nemáš gumu lemovku kolem tech krycích plechů motoru atd abych si neodřel barvičku ?
bohužel gumex neprodává lemovku z odolného materiálu vůči oleji a když tak nevhodného tvaru
měl by to být materiál NBR
gumex sice dělá tvarově vhodný profil ale z EPDM
1468082
http://www.gumex.cz/profily-kruhove-s-d ... rettyPhoto
nejhorší je že jsem takový profil měl v brodě v dílně eětě zásoby po dědovi no ale brácha to při úklidu vyyhodil jaká to škoda nekonec to asi dopadne tak že to tam dám bez toho
Mrknu ale NBR Ti tam asi nevydrží.
myslíš že časem popraská? epdm naboptná no ale jestli máš fpm ale to by byl luxus
Nechce se mě hledat typ ale mohl bych mít lemovku s kovovou pružinou.Kolik jí potřebuješ?
myslíš pirrelli co bývyla na š 120 kolem dveří? to asi nee on ten lem neni tak hluboký a asi by to nevešlo
jinak NBR je odolná trvale oleji i ostatním ropným produktům schválně jsem sa optal kámoša co má gumárenskou firmu a potvrdil to říkal mě že si mám zavolat do gumexu nech mi to udělají z NBR aj jmenoval firmu která to pro ně dělá
jinak NBR je odolná trvale oleji i ostatním ropným produktům schválně jsem sa optal kámoša co má gumárenskou firmu a potvrdil to říkal mě že si mám zavolat do gumexu nech mi to udělají z NBR aj jmenoval firmu která to pro ně dělá
Něco podobného ale v menším rozměru cca 10x4-5 mm
a jaky je rozměr pro zastrčení do plechu?
zítra brnknu do gumexu
zítra brnknu do gumexu
Tuším 0,5-2.0mm
jsem neměl ani času to změřit mám ty plechy furt v lakovně ve skladu ale tech 10mm tam asi nebude do gumexu jsem taky nevolal a celkem by toho bylo třeba 10m
je to ten tip v levo?
http://www.gumex.cz/pryzove-profily/pro ... -vyztuhou/
je to ten tip v levo?
http://www.gumex.cz/pryzove-profily/pro ... -vyztuhou/
Je ale menší a tento mám taky.
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Lemovky od nich mam. Odolnost vuci oleji jsem neresil, tak nevim. Ochota prodavacu doslova prikladna. Nic neni problem, vsechno maji, se vsim ochotne poradi.