Ahoj pěkná práce rozvodovku z nivy mám také a zaujalo mě toto řešení že bych měl zadek pevně hnaný a předek bych připojoval jen ale odkaz je nefunkční nemáte jiný odkaz nebo fotky podobný ? Jinak ta uzávěrka se mi moc líbí co je tu v tématu asi budu také dělat na zadní nápravuAtlan píše:Tu medzinapravovku chcem upravit aby sa dal vypnut predok zvlasť Tak ako je to tuto http://www.ladaworld.com/product_info.p ... ucts_id=45
Ziguliacik 3 4x4
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ziguliacik 3 4x4
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
pro rychlou odpověď
Pekná robota. Len tak ďalej. Som zvedavý na výsledok. Zaujíma ma tá úprava tej prevodovky. Skus dat nejaký iný odkaz, bo tento je nefunkčný. Rád by som to tak upravil aj ja
Kazdy sme nejako zacinali.....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No povodne to malo umoznovat: neuzamknuty difirencial,zapnuty len zadok a uzavierka predku a zadku. Ale kedze na to nemam cas tak asi vyhodim satelity dam tam kocku ktora zablokuje vyvod v zad a pakou uzavierky sa bude. pripajat predok.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zase o krôčik bližšie k spojeniu motora a prevodovky
Teraz zacne ta piplava praca urobit to na milimeter presne. koli loziskam a ked to bude napasujem prevodovku na ten plech z toho uz obavu nemam tam 1mm hore dole spojka a jej drazkovanie to poberie.
Mam trosk a obavy aby som nevylomil motor tak bude mrozmyslat ako to potom upevnit na ram, lebo pod motorom nemam ani 1mm volneho miesta.
Teraz zacne ta piplava praca urobit to na milimeter presne. koli loziskam a ked to bude napasujem prevodovku na ten plech z toho uz obavu nemam tam 1mm hore dole spojka a jej drazkovanie to poberie.
Mam trosk a obavy aby som nevylomil motor tak bude mrozmyslat ako to potom upevnit na ram, lebo pod motorom nemam ani 1mm volneho miesta.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak nedalo my to a spojil som to, zatial len na skusku treba mi upravit klin na osku motora. Ale uz aspon viem ako to vyzera
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak som to troska okresal
A potom zacala nocna mora.
dufam ze nebude tiec olej a ze nepovoli zvar na difiku
A potom zacala nocna mora.
dufam ze nebude tiec olej a ze nepovoli zvar na difiku
Jaká noční můra, dyť ta převodovka se skládá celkem snadno.....
Traktor s mulčovačem a frézou: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=44492
Sekačka: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0#p1194040
Špalíkovač: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2#p1214172
Sekačka: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0#p1194040
Špalíkovač: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 2#p1214172
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
nebylo by špatné dát tam silnější motor aby si člověk mohl zablbnout
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
pro rychlou odpověď
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No o 13 som sa na to vrhol nemoze byt problem o 15 to bude hotoven no koncil som o18 ci kedy. Lebo som zle zalozil vidlicku spiatocky. To som zistil az ked bolo poskladane a zasilikovane. Tak ze rozobrat ocistit zasilikonovat, a zabudol som vymenit gufero na hriadeli. Proste katastrofa pri 10w led lampe som to robil tj potme.Jarda-k píše:Jaká noční můra, dyť ta převodovka se skládá celkem snadno.....
-
Potreboval by som poradiť , bolo by reálne spojiť motor berlan 13hp s prevodovkou 1202 a + redukčná prevodovka ?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Bolo ale na 4 by to jazdilo 50km/h(asi nie lebo vykonovo by to nedal ale bolo by to rychle) tak ze tu 100r prevodovku radsej zosrotuj.
-
Tak že keby tam dam prevodovku z favorita a zvarim dif. tak by som nepotreboval tu redukčnú prevodovku ?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi od velkosti zadnych gum a prevodu zadneho diferencialu. Pri 14 gumach prevode zadneho difika 4.1 a pouzitim redukcnej prevodovky je vhodne pouzit prevodovku z dizlovej felicie tj rychlu (ak nepouzijes redukcnu prevodovku tak z benzinovej felicie tj pomalu)
-
Gumy mám 6.50-16 a dif z 1203