Zuberský speciál 4x4
Re: Zuberský speciál 4x4
Mohl by si mi to prsím ještě vyfotit z boku s tim navijákem, jak to vypadá? A nepřemýšlel si o balonech 16x20, já je tam chci dát, sice maji špatnej vzorek ale to se časem dokoupí. Jinak mám motor s převodovkou s ávie, tak snad to bude tak akorát. A jestli by jsi mi mohl vyfotit detail kde máš sedačku, protože já mám asi převodovku z hovnocuca či co, tak nevím jak se mi to poskládá. A zítra a když to nepude
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tak něco jsem ti tu dal .fotku z boku, nevím z kterého? když tak upřesni.balony nevím.jako skusit bych to možná chtěl,ale nemám disky ani gumy.tak třeba jednou se naskytne dobrá koupě.
Děkuju, tak se mi povedlo vyklepnout ten přední diferák, ale ještě jsem nepřišel na to jak rozhodit ten přední "kloub", sundal sem buben a celej vnitřek s paknama a teď nevím jak dál... pls, pls.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, moc konkrétní nejsi ale pokusím se vysvětlit. Takže jestli jsi vyhodil dif takže musíš mít i rozebrané reduktory a vytáhlé poloosy. a mělo by ti zůstat to co je na obrázku 01. kloub je tam zajištěn matko. ze strany bubnu není žádné zajištění. no abys ho vytáhl tak musíš vytáhnou čepy na kterých se ta náprava točí.viz obrázek 02.spodní čep vyklepej pomocí šroubováku a pak majzlík.Prostě to přijde vyklepat.a vrchní jde vytáhnout pomocí té velké matky.když si vezmeš to rameno na řízení nasadíš ho tam ,podložíš ho co nejvíc to půjde tak aby ti chytla matka. a vytáhneš ho.a pak se ti rozype na dvě části a kloub je tvůj.tak hodně štěstí. snad ti to pomůže.
Jo tak přesně to jsem potřeboval vědět, paráda, popsal si to úplně dokonale.
POZERAM žE TAM MAS AJ MAJAK
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
jj mám maják už je hotový komplet aj zavřený v kleci.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Je třeba se připravit na zimu
máš pravdu už to začíína
Pekná hromada, tak to asi sám nespotrebuješ
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to pro mě .vše je na topení a je to tak na dvě zimy.aspon příští rok se nebude chystat.dnes jsem byl v lese a pořádně jsem odzkoušel naviják a čelo. Jsem stím velice spokojen, funguje to jak má a naviják má sílu. Líbí se mi to. bez čela bych s tímto navijákem nevytáhl nic.na brzdě se to nedá udržet.
Tak už jsem to o víkendu rozhodil a mám v pr..li jeden kloub, to jsem zvědavej co s tim udělám.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
ted budu repasovat kloub ,mám jeden nahradní a ten je je total šrot.takže jsem se rozhodl že si ho do zásoby dám do kupy. na tom kloubu budou jen ty misky vymleté. takže je dám na soustruh at je porovná a nachám utočit nové vložky. at to pekne pasuje na ty čepytak snad to půjde.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska zas na chvili v lese.
Ještě by to chtělo nějakou hydr. ruku, aby to vodsejpalo. Teď se na to dostanu až o víkendu. O víkendu sem to jen pošolíškal když byli ty svátky a teď chodím ještě po práci na melouch, tak toho mám nějak hodně.