Karburátor VARI

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
bubuxin

Re: Karburátor VARI

#166 Nový příspěvek od bubuxin »

Počas 12rokov som mal jikov 1453 ale iba na rotavatore, ziadne problemy som nemal s motorom iba raz som musel menit loziska na klukovom hriadeli ale inac vobec nic. Jikov som nakoniec predal, a pred mesiacom kupil som novy agzat. :) chcel som zmenu, preto som isiel do agzatu 8) ale odvtedy som AGZATFUN :D

Marek25

#167 Nový příspěvek od Marek25 »

Aha no uz chapeme dakujem za vysvetlenie Cize ak by som mal tu trojku a otacky volnobehu by boli aj tak zvysene tak mam daco naprd nastavene.

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#168 Nový příspěvek od Lišák1 »

Dyku, špatně radíš. Já ty otáčky tam nepsal záměrně, protože teď zase dvě stránky budeš vysvětlovat, jak si je má změřit, aby to náhodou na 1 nejelo moc pomalu a na 3 moc rychle.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

DYK

#169 Nový příspěvek od DYK »

Já vím že špatně radím, ale činím tak podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. A možná bych se měl už na ty rady vysrat.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

schmoud

#170 Nový příspěvek od schmoud »

Marek25 píše:Aha no uz chapeme dakujem za vysvetlenie Cize ak by som mal tu trojku a otacky volnobehu by boli aj tak zvysene tak mam daco naprd nastavene.

Frci to jak ma? Ci?

Marek25

#171 Nový příspěvek od Marek25 »

JJ volnobeh som este viac doladil .Mam ten obmedzovac na 3 a volnobeh krasne prdka :D

Ellune

#172 Nový příspěvek od Ellune »

Dobrý den,
mám problém s karburátorem u Vari. Při zastaveném benzínu se mi neustále dostává benzín až do kolínka k sání Obrázek. Vyměnil jsem kohoutek i ventil a dělá to stále. Hladinu v karburátoru jsem nastavil také jak má být a žádná změna. Příjde mi že to tam teče tou dirkou co je na obrázku označená červeně Obrázek. Nevíte někdo co s tím?

Brendak

#173 Nový příspěvek od Brendak »

Taky jsem měl nějak hodně benzínu v karburátoru na Terre. Prvně jsem zkontroloval jestli neteče zavřený kohoutek. Pak koupil nový ventil nad plovákem. Nad ventilem je těsnění. A nakonec jsem zjistil že se plovák vrškem opře o karburátor a nezamáčkne jehlu do ventilu. Takže když byl otevřený kohoutek tekl benzín pořád pomaličku do karburátoru. Upravil se pant na plováku a zatím to vypadá dobře.

Ellune

#174 Nový příspěvek od Ellune »

Kohoutek jsem kontroloval zda neteče, a neteče. Právě proto mi je divný že ten benzín vzlína když tam žádbej nepřitíká. Kanálek jsem profoukl vzduchem , ale do rána v něm byl opět navzlínaný benzín. Plovák zavírá na hladině, která je nastavená. :(

jack30

#175 Nový příspěvek od jack30 »

vysvetli aky mas problem co ti ide zle motor alebo benzin ti vyteka?

Ellune

#176 Nový příspěvek od Ellune »

Jacku problém je popsaný o pár příspěvků výš i s fotkami

Brendak

#177 Nový příspěvek od Brendak »

A zespodu ten karburátor vlhký není když to nějaký čas stojí? Jako ta vanička s plovákem.

Ellune

#178 Nový příspěvek od Ellune »

Nene zespoda je sucho. Zjistil jsem že se přes noc do karbce dostalo více benzínu než má být. Tak jsem zkusil na zavit kohoutku namotat teflon zda to neprosakuje tamtudy. Protože kohoutek je nový a neteče.

Brendak

#179 Nový příspěvek od Brendak »

Ono to že je nový kohoutek nemusí znamenat že neteče. Může být špatně vyrobený. Zkusil bych pod vymontovaný kohoutek dat nádobku a nechat to přes noc.

Na Terre mám plechovou nádrž a byla plná rzi. I nečistota by mohla možná způsobit nedovření kohoutku.

sekalsemmalo

#180 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

moje zjištění.po demontáži víčka se někdy seká plovák v dolní poloze o hlavní trysku.je dobrý víčko zalít benzínem a pak teprve montovat,aby se plovák hned přizvednul a nezůstal viset seklý dole.i prošoupaný právě o tu trysku a benzínem zalitý plovák jsem zažíl.při pokusu o záletování následoval výbuch a pinkání plováku o stěny budovy......případně vadně montovaná osička plováku,vysune se z pantíku a plovák špatně chodí..
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“