Domáci traktor vs. POLICIE !!!

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Britt

Re: Domáci traktor vs. POLICIE !!!

#421 Nový příspěvek od Britt »

Naprosto souhlasím 8) 8) 8) 8)
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Jemen

#422 Nový příspěvek od Jemen »

tak zatim jsem mel stesti este me nezastavili ale uz 2x se mi stalo ze po konci jizdy projeli okolo a to jednou z teho projeli pomalu a jen cumeli na traktorek :)

duchodce

#423 Nový příspěvek od duchodce »

Kutil píše
........Tak, co jsem se po přečtení 28 stránek dověděl nejaktivnější diskutéři sychrovák a aumírek stejně jako v politice, navrhuji je kooptovat do parlamentu.Hovno vyřeší, ale dovedou o tom široce diskutovat stejně jako v parlamentě, když něco schválí tak se to hned musí opravovat.Neberte to hoši osobně, tému politika bych tady zrušil je to mlácení prázdné slámy.Myslím si, že kdyby povolili jízdu ohlášených továrních traktorů po .....

To není dobrý nápad. Forum je pro všechny a pokud se téma dodrží tak každý má nárok tady projevit svoje názory. Je každého věc jestli s nimi souhlasí nebo ne. To že se tu střetli dva "tvrdé" názory je jen dobře. Alespoň víme že existují lidé kteří si za svým názorem stojí a obhajují ho a v případě sporu o domaděly budou zdatným soupeřem a je potřeba se na ně dobře přiravit.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

malotraktor

#424 Nový příspěvek od malotraktor »

Ahoj všem, nejde sice o domácí traktor, ale souvisí to.
V sobotu jsem si udělal cestu k Vitexovi. Vracel jsem se přes Rosice. Po výjezdu z lesa směrem na Vysoké Popovice jsem míjel hlídku Policie. Kousek po tom co jsem je minul se potácel po levé krajnici evidentně opilý chodec, před horizontem, po silnici první třídy, provoz jak sviňa. Řidiči brzdili, někdo zatroubil a opilec na to akorát zvedl prostředníček. Policistům tam ale zjevně nevadil!!!
Po pár kilometrech, na druhém konci Popovic stála druhá hlídka chrabrých ochránců, zapnuté majáky a před nimi nějaké auto a Vari s vozíkem u kterého stál chlap s malým klukem. Na nehodu to nevypadalo. Stáli kousek od sebe. Tak předpokládám, že odchytili toho padoucha, který přejížděl nějaký kousek s Varinou po silnici první třídy a navíc měl u sebe kluka.
Nevěř všemu co si myslíš

imaginaro

#425 Nový příspěvek od imaginaro »

to je jim podobny, takovy věci mě dokážou vždycky spolehlivě vytočit. Stejně jako když su ve městě, jdu po ulici a vidím jak se pěší policajti dívají na lidi jak přebíhají přes silnici mimo přechod i když ho mají jen 15metrů od sebe! Asi to byli nevidomí policajti :vztek:
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“