kompresor
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Re: kompresor
... jak si zkuseny soudruh muze koupit podobnou hracku ? :-)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A ruzovej neni dikypeny píše: urcite nie, ak budes kupovat novy tak iba olejovy, tie male jednovalcove kompreosry aj tak vsetky pochadzaju z jednej fabriky, takze tam znacka nehra ziadnu ulohu, vyber si podla oblubenej farby
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
elbarto píše:... jak si zkuseny soudruh muze koupit podobnou hracku ? :-)
To je na me?
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
... delam si legraci, abych ulevil tvemu smutnu nad zemrelym strojem :-)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Toz to ja smutnej nejsu. Konecne si poridim olejovej. Tady ten kufrikovej byl fajn co se tyce prenaseni. Ale neudrzel trvale vic jak 2 bar coz stacilo akorat tak na ofouknuti prachu tohle by melo udrzet vic, predpokladam?
Pořád uvažuju jestli ho neprodám ?Antony30011 píše: A zároveň mi poraďte novej... foukání kol, ofukování a sem tam pistole na barvu. Koukám po Schepachu... HC 24, HC 25 nebo HC25O - bezolejový. Ale co sem tak vyčetl, olejový je lepší, ne? Případně někdo, prosím, doporučte... cenově cca 3000,- Díky
Foukal jsem s ním běžně tatru, pár aut taky nalakoval.
Zvládne i tenhle utahovák.
http://eshop.wuerth.cz/is-bin/INTERSHOP ... FE5bAp045M
Cenově za 2 000kč.Jen nevím jestli není starší než ty
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A neni i tezsi jak ja? potrebuju ho prevazet. Ale diky
To určitě není
mal by som jednu prosbu, máš odmerané za aký čas natlačí vzdušník (aký veľký na aký tlak)?ondřej zetor 25K píše:Já mám 2,2 kw 1:1 a nemá problém . Ten sám kompresor .
diki moc..
kamoš má doma rovnaký kompresor(len samotný komp.- zo šrotu) tak som ich skúšil prehodiť a to isté aj s týmto,
na výstupe cca 1m dlhá 1/2" rúra a vzdušník- aj spätní ventil som vybral,
pripojil druhý manometer -ukazuje ten istý tlak
neviem..
na výstupe cca 1m dlhá 1/2" rúra a vzdušník- aj spätní ventil som vybral,
pripojil druhý manometer -ukazuje ten istý tlak
neviem..
Čaute,
nechci zakládat nové téma tak se nejdřív zkusím zeptat tady. Mám vyhlídnutý jeden Orlík JSK 75 dvoupíst , teda myslím že to byl 3 píst ale předelali to na 2 (ten 3píst motor je k tomu totiž taky). Je na tom 7,něco Kw motor a 300l vzdušník. Vidím že orlíka tu máte docela hojně tak by mě zajímalo na co si při koupi dát bacha ? Jestli máte někdo k tomuto kompresoru nějaký návod nebo zkušenost třeba se získáním od firmy orlík nějakého archivního kusu)? a nakonec jestli je třeba tenhle kompresor nějak "modernizovat" pro dnešní dobu (myslím tím nějaké spínače tlaku nebo něco takového) abych to mohl normálně zapojit na hadice a rozvést přes rychlospojky a tak.
Dik za případné reakce! Karel
nechci zakládat nové téma tak se nejdřív zkusím zeptat tady. Mám vyhlídnutý jeden Orlík JSK 75 dvoupíst , teda myslím že to byl 3 píst ale předelali to na 2 (ten 3píst motor je k tomu totiž taky). Je na tom 7,něco Kw motor a 300l vzdušník. Vidím že orlíka tu máte docela hojně tak by mě zajímalo na co si při koupi dát bacha ? Jestli máte někdo k tomuto kompresoru nějaký návod nebo zkušenost třeba se získáním od firmy orlík nějakého archivního kusu)? a nakonec jestli je třeba tenhle kompresor nějak "modernizovat" pro dnešní dobu (myslím tím nějaké spínače tlaku nebo něco takového) abych to mohl normálně zapojit na hadice a rozvést přes rychlospojky a tak.
Dik za případné reakce! Karel
no ide o to ci ten 7,5 kw motor udrzi tvoj istic....
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
kompresor by šel do renovovaného velkého baráku s garáží..tzn. jističe by se uzpůsobily.
no 7,5 kw ti neudrzi 25A istic a za navysenie hlavneho istica je dost vysoka mesacna platba apson u nas, ale inac to asi nebude ani v CR
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Je dobre si rict zda potrebujes kompresor do garaze a obcas ho zapnes nebo pojede nekde cely den treba v pneuservise nebo krmit stroje. Uvedom si, ze velka cast kompresoru na Bazosis jsou unavene mrtvolky, ktere firmy uz nechteji repasovat a zbavujise se jich "levne". Pro garaz to fungovat jeste nejakou dobu bude, pro trvaly provoz bych spis vzal neco po offiko GO a zarukou. Tim myslim doopravdy, nikoliv nastetkovani. Vlastni modernizaci si muzes provest max na automat Y/D coz ti spacha slusny elektrikar za par kacek, pripadne vylepseni na lepsi odfuk.