WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
je to pekne az na tu cenu 156t s DPH a to kontajner dvihne len 2t
to radsej za tu cenu kupim jazdenu AVIU kontajner
to radsej za tu cenu kupim jazdenu AVIU kontajner
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se podivas na ostatni vyrobce, lepsi cena neni. A 2t budou asi skrz traktor, ne? Pripnout za Salka nejakej 5 t asi fakt nepujde
Ono tahat toto za něčím jiným než za Excenetem je šílenství. Jinak se jim to opravdu povedlo, až na ty opěrné nohy... To je jenom otázkou času, kdy si tam někdo nechá udělat hydraulicky ovládaný opěrný válec. Jinak za mě určitě ano, peníze jsou jedna věc, ale prostě za 30 tisíc dneska vlečku člověk nepořídí, zvlášť ne homologovanou. Pokud se chopí příležitosti, a udělají i další nástavby (fekál, rozmetadlo, klidně může být i sběrací vůz) - vše hydraulicky hnané, tak to určitě má své místo na trhu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nohy prej budou
-
No právě že budou nohy... jezdit s tím po rovném tak proč ne, ale nedej bože chtít natáhnout kontejner v trošku členitějším terénu, když to z půlky stojí na chodníku atd... s kontejnerákama mám bohaté zkušenosti, a tady často bude problém s tím, že ta noha prostě sklopit nepůjde.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Přesně tak, i náklaďák musí kolikrát couvnout pod to, protože to nedokáže natáhnout.Tom píše:No právě že budou nohy... jezdit s tím po rovném tak proč ne, ale nedej bože chtít natáhnout kontejner v trošku členitějším terénu, když to z půlky stojí na chodníku atd... s kontejnerákama mám bohaté zkušenosti, a tady často bude problém s tím, že ta noha prostě sklopit nepůjde.
-
Ahoj,
přemýšlím o nové štípačce. A líbí se mi kuželová do ramen na traktor. Utáhne to Vinea 30HP? Našel jsem na netu pár videí jak to pěkně funguje, ale pak jsem taky našel inzerát, že to někdo prodává, protože mu to neutáhne TK.
Něco takového.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/52760004 ... -drevo.php
Máte s tím někdo zkušenosti?
přemýšlím o nové štípačce. A líbí se mi kuželová do ramen na traktor. Utáhne to Vinea 30HP? Našel jsem na netu pár videí jak to pěkně funguje, ale pak jsem taky našel inzerát, že to někdo prodává, protože mu to neutáhne TK.
Něco takového.
http://stroje.bazos.cz/inzerat/52760004 ... -drevo.php
Máte s tím někdo zkušenosti?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Utahne to i TK, ale musi byt spravny stoupani na kuzelu.
- Holder
Slávie 2 válec a ani 1 válec na motorovou závislost má problém . Už se to tu řešilo ! Při velkých otáčkách moc rychlý a při malých je to slabý výkon . Kužel aby se točil okolo 300 ot/min . Jediný řešení u TK a MT je buď vypnout předek ( starší tipy) nebo vyheverovat předek . Musí se to řešit pojezdovou závislostí (přes převody) . Ukázka výkonu kuželové štípačky .https://youtu.be/Zj2gngGbQbw Ohledně tebe by to mělo přímo na motor 30hp stačit .https://youtu.be/oQKtX2Zkp24
-
Holder píše:Slávie 2 válec a ani 1 válec na motorovou závislost má problém . Už se to tu řešilo ! Při velkých otáčkách moc rychlý a při malých je to slabý výkon . Kužel aby se točil okolo 300 ot/min . Jediný řešení u TK a MT je buď vypnout předek ( starší tipy) nebo vyheverovat předek . Musí se to řešit pojezdovou závislostí (přes převody) . Ukázka výkonu kuželové štípačky .https://youtu.be/Zj2gngGbQbw Ohledně tebe by to mělo přímo na motor 30hp stačit .https://youtu.be/oQKtX2Zkp24
Díky, koukám že ten 36koňák to dává v pohodě, takže třicítka by to taky mohla zvládnout.
Máte ještě nějaké doporučení ohledně kardanu? Nebo něco ohledně provozu štípačky? (koukám že tam má třeba dálkový chcípák, co třeba vytažený ruční plyn dozadu ke štípačce?)
-
Kardan by to chtělo s přetěžovací spojkou a nebo obsluhu na traktor,jak se kužel zakousne tak nepustí a chcípne i 36 koní,štípal sem na zvýšený volnoběh buk a dub,s měkym dřevem nebyl problém
- Holder
No a to je ta výhoda MT a TK , když se to honí přes pojezdovou závislost ( přes převodovku ). Dáš reverz na spátečku a máš to venku !
- adam_pitak
preto u cabria sme takúto štiepačku ani neriešili...Holder píše:No a to je ta výhoda MT a TK , když se to honí přes pojezdovou závislost ( přes převodovku ). Dáš reverz na spátečku a máš to venku !
Mieeeer
-
Podle všeho co jsem kde na netu našel by to 30Hp Vinea měla zvládnout. Akorát teď jste mě zaskočili tím "kousnutím" a "reverzem".
Kdo máte kuželovku? Co děláte když se vám to kousne? Kousá se to? Chcípá vám to traktor?
Kdo máte kuželovku? Co děláte když se vám to kousne? Kousá se to? Chcípá vám to traktor?