monsta.cz

Moderátor: Mikro

Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze

Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Zpráva
Autor
drpepa

monsta.cz

#1 Nový příspěvek od drpepa »

zdravím Vás kolegové. Máte někdo zkušenosti s prodejce ND pro traktory - www.monsta.cz? Před třemi týdny jsem si objednal kuličkové řízení. V pátek "konečně" dorazilo. Ve faktuře mám napsané - kuličkové řízení, ale ve skutečnosti mi zaslali maticové! Máte někdo zkušenosti s vrácení zboží u tohoto prodejce? Děkuji

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: monsta.cz

#2 Nový příspěvek od Antony30011 »

Naši tam kdysi nakoupili celou vari sestavu. Byli tam tehdy dvá borci, bráši. Teďka už tam nejsou. Poslední dobou jsem tam akorát volal skrz kardan co sem sháněl a jelikož si mně přehodilo asi šest ženských, který kardanu říkaly "žlutá trubka" a jako poslední měn dostal chlápek, co mi nebyl schopnej říct, jestli maj kardan délky 710 mm co sem sháněl, tak sem se na to vysral...

Lišák1
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Lišák1 »

Skus jim nejprve zavolat, zřejmě se to vyřídí bez nějakých problémů. Jinak normální reklamace. Objevuje se tam problém prodeje všeobecně. Když jsem odborník, který tomu rozumí, tak tam za 10 dělat nebudu, 25 mně nedají, protože na sebe za měsíc nevydělám, tak je tam bába, která dělá ta těch 10 a neví, co prodává. Nakupuji zde docela často, ale osobně. Vezmu ženskou a prolezu si regály a vyberu, co potřebuji, ona si píše jenom ty jejich čísilka a kusy.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211

Sniper

#4 Nový příspěvek od Sniper »

Antony30011: Zavolej si do staré Líšně, je tam sklad ND na Zetory a veliký sklad a ND kardanů 8)

Sám tam jezdím ;-)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Antony30011 »

Název nevíš? Ted už nesháním, vzal sem ty nejlevnější od granitu - na obracečku. Ale hodit se to může, sháním lamelu do lamelové spojky :) díky

Sniper

#6 Nový příspěvek od Sniper »

Jak jedeš na starou Líšeň od D1, je tam u cesty vpravo starý pluh, tam odbočíš, mám někde vizitku, ale teď ji nenajdu.
Já nechávám opravovat v Kony Zlín, ale díly berou stejně od tama, když to potřebuji rychle, fičím do Brna 8)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od Antony30011 »

Asi tuším kde, díkec :) já do Lísňě moc nezabloudím, je to na druhý straně Brna a ta cesta přes Brno je :pistol: poslední dobou se dá jezdit jedině okolo pryglu

Franta.cz

#8 Nový příspěvek od Franta.cz »

Beztak je to Trasta :)
Tondo lidi z Monsty jsou u Nekvindy od Monsty je to kilák ;-)

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#9 Nový příspěvek od Antony30011 »

8) dobrej tip. Ale stejne vetsinu beru u Beňa, to jen kdyz neco nema :D

drpepa

#10 Nový příspěvek od drpepa »

v pátek 18.9. jsem jim psal email, ohledně jejiho omylu. Dodnes mi na to nereagovali!

z4011be

#11 Nový příspěvek od z4011be »

drpepa píše:zdravím Vás kolegové. Máte někdo zkušenosti s prodejce ND pro traktory - http://www.monsta.cz? Před třemi týdny jsem si objednal kuličkové řízení. V pátek "konečně" dorazilo. Ve faktuře mám napsané - kuličkové řízení, ale ve skutečnosti mi zaslali maticové! Máte někdo zkušenosti s vrácení zboží u tohoto prodejce? Děkuji

31.3.2015 jsem zboží objednal, 2.4. expedováno. Zboží došlo dle objednávky.

BohousSPE

#12 Nový příspěvek od BohousSPE »

Franta.cz píše:...lidi z Monsty jsou u Nekvindy...
No s Nekvindou mám svoji zkušenost zase já...jednou jsem si objednával asi 8 položek a dvě z toho zmrvili :hm: Místo tlakoměru mi poslali palivoměr a místo dvou vzduchových spínačů UŘI mi poslali dva spínače brzdových světel :evil:

drpepa

#13 Nový příspěvek od drpepa »

BohousSPE píše:
Franta.cz píše:...lidi z Monsty jsou u Nekvindy...
No s Nekvindou mám svoji zkušenost zase já...jednou jsem si objednával asi 8 položek a dvě z toho zmrvili :hm: Místo tlakoměru mi poslali palivoměr a místo dvou vzduchových spínačů UŘI mi poslali dva spínače brzdových světel :evil:
a byla kladně vyřízená reklamace či vrácení peněz?

pepa.traktor

#14 Nový příspěvek od pepa.traktor »

byla na balíku adresa odkud to monsta posílala ?

Brno vyhořelo a jestli to náhodou neposlala nějaká jejich pobočka ! hodili jim to na hrb co mám informace
jinak ti posílám do sz ..
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

BohousSPE

#15 Nový příspěvek od BohousSPE »

No už to bylo loni....ale hned jak jsem to zjistil, nafotil jsem to a poslal jim maila a asi mi paní volala (v mailu nemám odpoveď), omlouvala se, že to skladník popletl (čísla položek byly správné, ale položky jiné), že to mám poslat na jejich adresu, tak jsem to teda hned ten den na svoje náklady odeslal a za pár dní my přišli správné věci...

Odpovědět

Zpět na „Služby a výpomoc“