Díky moc za nabídku, někdy ji určitě využiju .PULDrapalik píše:Velká gratulace k pluhu,jestli potřebuješ něco vidět nebo vědět,nemáš to ke mě daleko
WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Miniagro: Krásné zátiší. Kdybych si měl z těch tří strojů vybrat, tak jedině Excelent Ta stříška je dělaná, nebo v Prostějově vymysleli konečně krásnou stříšku? Takhle na foto ze předu se mi zdá velice povedená.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Podle me je delana, v Pv je stale ten jeden model. Mne zbyla po vinei ram se striskou i celnim sklem, kdyby nekdo chtel...
Stříška je samodomo,celodřevěná.Zatím bez krytiny.Obchod ji nemá.
Bawore vše nej hlavne zdravi atd
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
díkdeniels píše:Bawore vše nej hlavne zdravi atd
Tu stříšku ale opravdu chválím, je to velice povedený designerský kousek. Dokázal bych si v takovém tvaru představit třeba plastový odlitek se zapuštěnými pracovními světly. A ten nápis uprostřed je naprosto úžasný. Rozhodně by to bylo povedenější a prodávanější, než ta origo zelená vlnovka. Já zatím stříšku neplánuji, okolo domu jezdím kvůli stromům i bez rámu. Rám mám na silnici a do lesa. Myslím si, že proti dešti a větru stejně stříška moc nepomůže, takže maximálně jako stínítko proti slunku. Ale taková stříška, jako má Miniagro by mohla sloužit i jako estetický doplněk ke zkrášlení stroje .
Dík,až bude komplet,dám lepší fotku.
Pánové kdo tu má stroj s dvouválcem Lombardini a zároveň s předním 3bodovým závěsem? Potřeboval bych ofotit a případně oměřit uchycení předního závěsu na převodovku, portály a motor. Díky.
Čerpadlo je elektrické, jak ho poháníte? Předpokládám, že kousek od jímky asi bude zásuvka, ne?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Přesně tak,kousek prodlužováku není problám.Takto to vycházelo citelně levněji a navíc žádné nároky na těsnost cisterny a co to nasaje je jemně rozřezané.
Jo, to je efektivní řešení... člověk to použije párkrát do roka, a jak je jímka u chalupy, nebo v dosahu elektřiny, tak není co řešit
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- adam_pitak