Motorové pily

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
padesátka

Re: Motorové pily

#3241 Nový příspěvek od padesátka »

Švára ji mněl je to taková nepovedená kopie husqarny180--Nikdy jsem s ní neřezal skončila u táty-pár kutilů si s ní hrálo,ale nikdo ji pořádně nesprovoznil.Jako nová prý nebyla špatná-nakonec ji ségra věnovala jednomu opraváři do servisu. :pohlavek:

myky

#3242 Nový příspěvek od myky »

Johnny55 píše:jedna sa mi o kvalitu a zivotnost pily. Zase ked ju natocim, tak ju vypinam "az vecer" (skratka dostava zabrat), ale ved to asi kazdy poznate :)
Diky za rady, pokukam prospekty.
Tak to doporučuju hlavně ostrej řetěz. 8)

McPeci
Kontaktovat uživatele:

#3243 Nový příspěvek od McPeci »

být tou pilou natrhnu mu prdel....možná se mu to už stalo :D

Robert ;)

každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis

https://www.facebook.com/robert.peciva

http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr

maka123

#3244 Nový příspěvek od maka123 »

Mám Husqvarnu 550xp rok, předtím 445. Dělám každý rok samovyrobu cca 2 měsíce v lese. O proti 445 daleko menší spotřeba. Hodně odvetvuji ta pila jede jako ďas.Vůbec z ní nebolí ruce. Velice jsem s ní spokojený.

honza461

#3245 Nový příspěvek od honza461 »

McPeci píše:být tou pilou natrhnu mu prdel....možná se mu to už stalo :D

Mě to prostě nedá,nemusíš být pilou...jestli ti to dělá dobře?????? :) :) :) :) :friends:

Juriga

#3246 Nový příspěvek od Juriga »

Zdar panove,co se tyče motorove pily jestly chceš kvalitni pilu,tak to je Stihl,ja použivam dvě,do silne hmoty stihl 461,do slabši kubikove hmoty stihl 362,ze stihlkama řežu 20let takže vim oč jde,jinak at se vam daři.

qhp

#3247 Nový příspěvek od qhp »

já jsem byl zarytej Hq,nikdy jsem si nemyslel,že budu mít pilu jiné značky,ale letos jsem už kupoval stihl...

SDZ

#3248 Nový příspěvek od SDZ »

Mám taky Stihl 036 taky už dobře 20let.Nikdy žádnej problém.Podle stavu v jakým je ještě dlouho vydrží.Za mě taky STIHL. :)

MOTOPF62

#3249 Nový příspěvek od MOTOPF62 »

Ahoj už od roku 1999 jsem si zvolil HQ 55,a za sebe můžu napsat perfektní pila za ty roky co jí mám jsem měnil hadičku která vede z nádrže ke karburátoru.Spolehlivost 110% když se člověk stará o pilu,letos na jaře jsem koupil 550xp ale stou moc nařezáno nemám.

ve82

#3250 Nový příspěvek od ve82 »

H 257 rok 1995. Kupoval ji ještě děda. Bez servisu, vyměněn vypínač, protože jsem ho ulomil, vzduch filtr. Mám přes hektar lesa, plus výřezy ve státním, plus nějaké olše co jsou na pozemkcích u potoků. Řeknu 25 kubíků ročně na 30 cm špalíky. K tomu nějaká těžba v lese, řeknu za tu dobu 100kubíků na prkna fošny trámy, takže to není takový zápřah jako řezat na kousky. Za tu dobu můžete spočítat. Letos jsem výhodně koupil cirkuli s kolíbkou, tak ji holce ulevím, aby mi ještě nějaký pátek vydržela. Jsem spokojen.

chromulak

#3251 Nový příspěvek od chromulak »

dobry den

mame dve pily prtner 335 a ani jednu nemozom nastartovat. pri startovani netaha benzin cez hadicku do karburatora. iskru dava aj na sviecke. aka je mozna oprava nevie mi niekto poradit?

dakujem za odpoved

neboferus

#3252 Nový příspěvek od neboferus »

V prvom rade vymenit palivovy filter a vycistit karburator,pozriet ci niesu vytahane membrany v karburatore a neber to v zlom,ale ci nemas dotiahnute srubky na stelovanie zmesi,podla toho ako sa pytas tak tomu asi vobec nerozumies a budes mat lepsie to odniest do servisu,ale toto si asi pocut nechcel.

chromulak

#3253 Nový příspěvek od chromulak »

pily su vycistene a palivove filtre by mali byt ok, lebo ked odpojim ob karburatora tak benzin tecie, tie membrany pozriem. a vidis to som ani neskusal tie skrutky, to ma nenapadlo ich zoradit. a v servise co som sa pytal, tak ze sa neoplati investovat do tejto rady a radsej kupyt nieco nove, len luto mi je ich vyhodit.

zatial vdaka zaradu. keby vas nieco este napadlo tak vam budem vdacny

neboferus

#3254 Nový příspěvek od neboferus »

Skus poslat spravu uzivatelovi LESA on ti da lepsie odpovede ako ja :friends:

Johnny55

#3255 Nový příspěvek od Johnny55 »

Zdravim Vas,
nechcem zakladat novu temu, chcem sa opytat, ako sa da rozoznat Husqvarna 266 a 66? (stitky nie su ani na jednej) a ake su medzi nimi rozdiely?
Pasuje vzajomne piestna sada 66 a 266?
Dakujem pekne za odpovede.

Jano

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“