Kubota
Moderátor: DYK
- frantamrazik
- frantamrazik
Re: Kubota
se mi tam ty fotky nějak blbě zobrazujou,budu muset trénovat
co je zač ten naviják, tos dělal nebo to jde někde koupit hotové?
- frantamrazik
tyhle navijáky vyrábí pan Mašek z Třebíče,myslím že má i webové stránky.Já ho koupil už z druhé ruky s 10 lanem třemi řetězy a náhonem s třecí spojkou kvůli přetížení.Ješte jsem si ho trochu poupravil podle mích představ a hurá do lesa.Jo dal jsem za něj 20 000kč,
Franto, neměl bys fotku, jak máš přidělaný ten roll over rám, a z čeho jsi jej dělal? Jak moc mu věříš? Origo je ohýbaný jekl 75 x 38 x 6,3 mm, což zase nevěřím origo kotvení. Taky mě rám čeká, přes zimu.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Neřešil jste někdo na Bx000 vibrace přední kapoty?
Řešil. Stačí zatížit zadní nápravu cca. 100kg. Pak se přestane "kolíbat" nebo vyměn to tzv. rýžové pneu za jiné.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
a konkrétně jaký mi sedne na disk? 7,50x16 asi ne
závaží máš pověšený na těch třech návarcích s jemným závitem po obvodu disku?
litráž a tlak hydrauliky nikdo nevíte? Našel jsem jenom pro B6000 a nevim jestli je tam stejný čerpadlo
závaží máš pověšený na těch třech návarcích s jemným závitem po obvodu disku?
litráž a tlak hydrauliky nikdo nevíte? Našel jsem jenom pro B6000 a nevim jestli je tam stejný čerpadlo
Na každém kole mám 2ks závaží z Tk - jedno z vnitřku a druhé zvnějšku. Ano i ty 3 návarky jsem využil.
- frantamrazik
- frantamrazik
Drnčení kapoty jsem vyřešil přilepením čtverečků gumy mezi kapotu a boční plechy, taky jsem použil těsnění do dveří na konec kapoty. Od té odby je nic nedrnčí.brigadnik píše:Neřešil jste někdo na Bx000 vibrace přední kapoty?
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Lemovka je dobrej nápad, děkuji za inspiraci, určitě udělám. Mě ale většinou při jízdě drnčí v přední části, tam kde jsou panty.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je tam volná hrana, dej lemovku i tam pokud ne, někam tam "vnuť" alespoň 2-3 proužky měkčí gumy mezi plechy a bude ticho
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Já mám na dolních pantech mezi plechy asi 1 cm silné čtverečky gumy, dali mi to tam už v Traktorservise v rámci repase. Je to dobré řešení.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
Mt8-70 MINI