WINEA,CABRIO,VEGA II
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Tak ať sloužej takováhle kombinace - pevnej a kloubák - je ideál. Proč si nevzal zrovna Vegu s kabinou?
Kabina by u mě ani u kluka neprošla,protože chcem snadný přístup ke všemu ovládání a opravám ze země,jen se natáhnout a chmátnout. Jinak jsme si mohli nechat Zetora 4011 s velkou kabinou nebo 8145,kdo to má pořád obíhat a líst nahoru a dolu.
Dokončil jsem další udělátko ke Cabriu - jeřábek
a s tím souviselo několik dalších úprav: Přidání další dvojice rychlospojek ,
přepínání hydraulických okruhů (dopředu/dozadu), hydraulický třetí bod , přepad do nádrže hydrauliky a aretaci páky třetího okruhu . A mimo to jsem si ještě trochu upravil přístrojovku .
a s tím souviselo několik dalších úprav: Přidání další dvojice rychlospojek ,
přepínání hydraulických okruhů (dopředu/dozadu), hydraulický třetí bod , přepad do nádrže hydrauliky a aretaci páky třetího okruhu . A mimo to jsem si ještě trochu upravil přístrojovku .
Zítra začíná v Českých Budějovicích výstava Země Živitelka a traktory z Prostějova tam po dlouhé době budou mít taky zastoupení
Ta kabina na Veze, není nějaká jiná? Nová?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Stánek je malý v Prostějově se rozhodli na poslední chvíli takže lepší místo už bohužel nebylo, to je Vega exelent ta má trochu jinou kabinu.
Gratuluji ke koupi. Určitě jsi s tímhle pluhem chybu neudělal, i kdyby ho tahal hlemýžď, tak bude krásně zaklápět. A jestli není hloubková rez na odhrnovačkách, tak je to úplně bez problémů.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
El. schéma netřeba, ale možnosti nastavení by se hodily.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Na to je nejlepší někdo, kdo to umí. Vlastní zkušenost. "Návodů" máš plný fórum
Taky jsem sháněl info k nastavení. Jednak ten pluh není na nastavení moc náročný, a pak - není to až tak těžké, žádná věda. Rozchod kol je optimální 105 cm na středy kol, hloubka orby 18 - 20 cm. Takže postavit traktor jednou stranou na něco, co je cca 20 cm vysoké, položit pluh, a nastavit ho tak, aby dosedal na rovnou podložku celou šířkou ostří a plazem na druhé radlici. Takže nastavení ve dvou směrech - třetím bodem a nastavením dorazů pluhu na otoči. No a pak dát něco co má cca 20 cm pod hloubkové kolečko a to výškově nastavit. V brázdě se už to lehce doladí. Já jsem měl Vegu na úzko, takže 90 cm na středy kol, oře to taky. Letos to ale přenastavím na 105 cm. Pak při orbě vznikají problémy typu vyhazování z brázdy, stáčení traktoru. K tomu se nevyjádřím, protože si tím nejsem jistý, jestli se záběr zvětšuje nebo zmenšuje, když to traktor tahá z brázdy (do pooraného), teoreticky by se měl záběr snížit. A opačně. Když ho táhne do nepooraného, tak zvětšit. Ale to bych chtěl, aby to ještě někdo potvrdil nebo vyvrátil, to už je taková ta vyšší dívčí. Ořu tři roky a vždy jenom jednou ročně, tak pokaždé přemýšlím
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Velká gratulace k pluhu,jestli potřebuješ něco vidět nebo vědět,nemáš to ke mě daleko
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
http://stroje.bazos.cz/inzerat/51654909 ... PO-155.php tady je taky jeden